ağlayarak yazıyorumm

benim boyum 160 sözüm 186 ama aramızda hiç bir zaman böyle bi sorun olmadı hatta herkes ne kadar yakıştığımızı söyler hep ... eniştenin densizliği o kendini üzmene değmez.. kocam kazuletlerden değil minnak kızlardan hoşlanıyor deseydin ya (sözüm meclisten dışarı tabi ) değmez tatlım boşveeerrr sen eşinle mutlu olmaya bak

off o da kötüymüş ama iyi yapıyorsun valla sinirlenince çek topukluları

ayyy böyle müthiş cevapları valla not ettim enişte bey gelince inceden inceye dokundurcam yaşasın kötülükkk

bence bir hastanenin önüne gidip; sağlık sorunundan ötürü ne zorluklar, üzüntüler yaşayanlar var, onlara bir bakın..
dünya üzerinde açlıktan, savaşlardan kırılan ne insanlar var, onlara bir bakın..
ülkemizde suçsuz günahsız hayatının baharındaki canını-evladını toprağa veren, ciğeri yanan analara bir bakın..
sonra da ali eniştenin dediği sözlere üzülüp ağladığınıza pişman olun bence..
benim de eşim benden çok çok uzun, k.validem ilk bebeğime hamileliğimde bana; boyu babasına, suratı sana benzer inşaAllah dedi yüzüme karşı..
evet ben de içten içe kırıldım onun bu sözlerine, ama oturup ağlamadım, cahilliğine verdim..siz de öyle yapın ve eşinizle mutluluğunuza bakın..
sonuçta fiziki özelliklerimizi bize veren Allah ve bizim boyumuzu ya daherhangi bi yerimizi değiştirebilme gibi bir lüksümüz yok..
o halde insanların fiziki özelliklerini eleştirme hakkını kendinde bulanları da Allah'a havale etmek lazım..

hadi eşim falan dese otur ağlada başkalarının lafına bukadar ağlamak saçma geldi bana

ağlama yahu, gözyaşlarına yazık...
onu, bunu, şunu boşver... eşine bak sen... onlar dış kapının, dış mandalı... cahil, patavatsızın teki demek ki...
eşinde "aşkım senin boyun kısa, eniştem benim yerimde olsaymış seni almazmış dedi bana, o yüzden sen yoluna ben yoluma" demediğine göre, takmamış adamı
kimse için eşine tavır alma, keyfine bak...

Bunda ağlayacak ne var ya hu?

Adam densiz, hadsiz, patavatsızın teki belli ki. Ya saygısızlık edip yerin dibine sokacaksın adamı ya da hiç üzmeyeceksin kendini.

Ne olursa olsun beddua da etme.

adam densiz densiz yenge de ondan densizmiş hani

ne akla hizmet böyle birşey söyleme gereği hissetti ki

yok canım benim merak etme ağlamıyorum artık.. değmez kii ne ağlıcamm yahu

adam densiz densiz yenge de ondan densizmiş hani

ne akla hizmet böyle birşey söyleme gereği hissetti ki
ne bilyim tatlım ne dertleri varsa artık benimle

tuhafıma giden seni niye öyle süzmüş alıcı gözle bakıp almam demiş ki alla alla

işte gerizekalıı herif evlenmişisz 1 yıldan fazla zaman geçmiş dediğine bakk demii dengesiz luzumsuzzz

boşversene taktığın şeye bak dengesiz bi adam işte yengede nie söylemiş anlamadım ama

bence enişte dedigin kişinin kafasıda azbucuk var :))tınlama es geç,herşey boy değil ,birsürü boyu uzun huyu iğrenç aklı kısalar var :) allah iyi insanlara denk getirsin herşey boyla olsaydı şimdiyee ohoooo

oooooo insanların laflarına bakıp kompleks yaparsan daha çok üzülürsün.
kimine göre 1.60 kısadır kimine göre normal.
kimine göre yüzün güzeldir kimine göre çirkin.
tamam tutupta bunu eşine söylemesi gereksiz ,ne mantıkla söyledi bilemem ama vardır öyle insanlar.
birde şu açıdan bak ,bunu en çok kadınlar yapar. "aman onun karısıda şişman, kısa vs. gibi )
:) ve neden yapar demekki ne olursa olsun o insan dikkat çekiyordur.
üzülme boşuna böyle gereksiz triplerle de eşini üzme derim

Bir de kadınlara dedikoducu derler. Nefret ederim böyle herşeye burnunu sokan erkekten. Beğenen beğenmiş sanane be kardeşim!

erkeğin dedikoducusuda daha başka iğrenç oluyo. napıcakmış kızına damat mı alıcakmış kocanı,onane, manyak herif !

bence enişteninizin terbiyesizliği.diyecek başka şey yok...okuyunca bende sinir oldum...onaneymiş boydan falan ya....tatlım sen o densize takılma.eşinle aranı da bu yüzden cezalandırma....bence enişte sorunlu bir insan.tavrını da bundan sonra ona göre sergile....

Yaptığı terbiyesizlige mi uzuldun yoksa seni begenmemesine mi :/

Vardır boyle insanların umutsuzlugundan beslenen insanlar :/ takmayacaksin kardeşim yoksa daha çok uzulursun.

Son düzenleme:
bana da sevgilimin ablası paçoz demişti de çok oturmuştu içime
şimdi üzüntüm geçti ama ilerde bir gün, evlenirsek falan bir adım geri durcam kendisinden

Canım ya üzme canını.Dış kapının mandalı demiş.Ben ne yapayım.Bana eşimin annesi dedi aynı şeyleri.Benim boyumda 1.60 eşimin de 1.75 civarı.Ben de üzülmüştüm zamanında.Eşim de boşver sen annemlere baksana babam annemden kısa.Sanki çok mu yakışıyorlar demişti.Çok gülmüştüm.Hala da gülerim.Bir de adam sinek gibi kadın da ayı gibi yani kilo problemi de var.Gül gitsin.Alan düşünmemiş bunları kimseyi ilgilendirmez.Sakın kendine laf söyletme.

fıstıgım benim Allah'ıma çok şükür elim yüzüm düzgün forumda bir kaç tane fotografım var bakabilirsin. Ayıptır söylemesi kesinlikle egom tatmin olsun diye söylemiyorum sokağa cıktıgım vakit kadınlar bile dönüp dönüp yüzüme bakar hatta eşimle evlendiğimde herkes çok şaşırmıştı o guzelliğine yazık ettin diye böyle patavatsızlar çıkıyor napalım... biz birbirimizi böyle seviyoruz kusurumuzu görmüyoruz bile...bütün olmuşuz çok şükür

Bir de kadınlara dedikoducu derler. Nefret ederim böyle herşeye burnunu sokan erkekten. Beğenen beğenmiş sanane be kardeşim!
ahh ahh sorma kadının dedikoducusu bence daha iyi en azından kıskanıyor diyorsun geçiyorsun.. ama erkeğe ne demelii kiii :)

erkeğin dedikoducusuda daha başka iğrenç oluyo. napıcakmış kızına damat mı alıcakmış kocanı,onane, manyak herif !
vermem kocamı kimselere falan diyip atlarmışım ortaya yok fıstıgım ya adam artık manyak mı ne

yok canım benim ilk etapda sinirlendim eşime dogru ama sonra mantıklı düşündüm çünkü nişanlılık dönemimde benim eşimde çok eleştirmiş dilek daha güzel kalıyor yanında diye bende hala bugun oldu söylemedim eşim haklı söylememek konusunda ... ama adamın zihniyeti çok üzdü beni.. ama evime soframa geldiğinde o şişko göbeğine çok pis laflar vurucam beni üzüni bende üzücem hain planlarım vaaaarrr

Yaptığı terbiyesizlige mi uzuldun yoksa seni begenmemesine mi :/

Vardır boyle insanların umutsuzlugundan beslenen insanlar :/ takmayacaksin kardeşim yoksa daha çok uzulursun.

canım benim kimse beni begenmek zorunda değil kiii aynı takdirde bende. Ama inan bunu söylemeninde yolu yordamı var haksızmıyım? sen eşime gidipde ben senin yerinde olsam dileği almazdım demek ne demekdir yahuu?? biz evleneli kaç zaman geçmiş ha nişanlı olsak tamam diycem de atı alan üsküdarı geçmiş senin ne haddine boşanmamızı mı istiyorsun densiz..

bana da sevgilimin ablası paçoz demişti de çok oturmuştu içime
şimdi üzüntüm geçti ama ilerde bir gün, evlenirsek falan bir adım geri durcam kendisinden
ah tatlım öyle yorumlar çok gelir kendi geri tutma :) benden sana tavsiye aksine ablacım diye evlenene kadar dön peşinde.. evlendikden sonra haddini bildirirsin konu açılınca sen bana niye paçoz demiştin diye

aynen tatlım seninle aynı boydayız çok şükür bana kısa gelmiyor... eşim 1.78 boyunda ayakabısız tam çenesinin ordayım daha ne yapmalıyım topuklu giydiğimde bile fark kapanıyorr daha ne olsun... işte artık diyorum ki boş eleştri gizli bir hayranlık sadece

iyi niyetli bir insanın böyle bir cümle kuracağına inanmıyorum ben ayrıca o kişi oldukça cesaretliymiş aynı şeyi biri benim eşime söylese olanlar olmuştu..Eşin az bile laf söylemiş ama sonuçta söylemesi gerekeni söylemiş.İnsanlar tarafından sevilen biri olduğunu söylüyorlar bence hiç umursama bile.Ben olsam ortamı olduğunda karşısına geçer sorarım sen benim hakkımda böyle böyle demişsin ne maksatla bu cümleyi benim eşime kuruyorsun diye.Senin boyun posun güzelliğin o insanı nasıl ilgilendirebilir? Bana çok ilginç geldi açıkcası bu durum.Eş kadındır annedir namustur nasıl eşinin karşısına geçip bu cümleyi kurabilme cesareti gösterebilmiş hiç aklım almadı.Senin boyunu posunu güzelliğini mi inceliyor işi gücü yokta..iyi niyet yok burda..uzak dur..Bırak üzülmeyi düşünmeye bile değmez gül geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…