birde canım neden eşinin aklını karıştırsın k,?
eşin başkasının lafına bakan birimi ayrıca kavaktada boy var ama akıl olmadıktan sonra bir işe yaramıyor canım..
benim eşimin boyuda 1,90 ben 1,63 üm... eşimde der iyiki sen böyle minyomsun evirip çeviyiyorum kucağıma alıp fırlatıyorum dönderebiliyorum çok kolay oluyor der .. iyi yönleride var sıkma canını...
ay canım benim neden üzülüyorsun, herkesin başına geliyor böyle densizlikler. boşveer diyeceksin. eşinle oturun dalga geçin. sırım gibi delikanlı ya eniştem de falan de
birde canım neden eşinin aklını karıştırsın k,?
eşin başkasının lafına bakan birimi ayrıca kavaktada boy var ama akıl olmadıktan sonra bir işe yaramıyor canım..
benim eşimin boyuda 1,90 ben 1,63 üm... eşimde der iyiki sen böyle minyomsun evirip çeviyiyorum kucağıma alıp fırlatıyorum dönderebiliyorum çok kolay oluyor der .. iyi yönleride var sıkma canını...
Bence ailenizden uzak olmak üzüyor sizi, annem şarkısıyla döküldüğünüze göre..
Allah aşkına hangimiz Adriana Lima'yız, manken gibiyiz? Kiminin boyu kısadır yüzü güzeldir; kiminin at gibi yüzü vardır ama beli incedir.. Kiminin yüzüne bakmazsın ama öyle hoş sözü vardır ki yanından ayrılmak gelmez içinden.
Allah böyle uygun görmüş, böyle vermiş, niye üzülürsün arkadaşım. Enişte sanki megan foxla mı evlenmiş? Bulmuştur o da kara kuru bir kadın.
Takılma böyle şeylere, bak eşin ne güzel demiş, Ben beğendim ya enişte demiş. Nokta.
yok fısıtgım artık hiiiiçç üzülmemmallahını seversen bir gerizekalı yüzünden üzme kendini eşininde tel açmayacak bişey yok oo enişte ye de iki laf edersin bidaha evime köyüme uğrama dersin olur biter kimse kimseye mecbur değil 3 günlük düna üzülmeye değmez
ooo beterin beteri de varmış tatlım o ne öle yaaa insanların içi nasıl bir fesatlıkla doluamannnnnnn boş ver sende senin iyiki dış kapının mandalı enişten demiş benim öz amcam kv ki halam olur kendileri fazeyi oğluna alırsan oğlun kafayı yer güya ben çok hırçınmışımda halbuki kendiside oğluna istiyordu gizliden falan neyse kv bana ikde bir söylüyor birileri duysun diye en son aile toplantısında söyledi onun için demi kendide oğluna istedi dedim ve bitti eşim umursamadı bile söylenenleri onlar kim dedi geçti onun için takma kafana şu an git gülüyorlardır senin çıkarkenki yüz şekline öyle oluyor o tür insanlar.......
Adamın dengesiz olduğu apaçık ortada işte, sen bunun için neden ağlıyorsun.
Eşin seni beğenmese seninle evlenir miydi. Hem 1.60 boy kısa mı yani.?
Ben senden daha kısayım ve ergenlik döneminde bazen kafaya takardım sonra geçen gün durakta beklerken bir baktım dizime gelen cüce bir kadın gördüm. Öyle kısaydı ki kadın otobüse zor bindi. Sonra Rabbim ben ne nankörüm dedim içimden. Sana şükürler olsun ki beni cüce yaratmamışsın. Ben ona rağmen sana nankörlük ettim boyumu beğenmedim dedim.
Sakın boyunu kafaya takma. Bak eşin de 1.90 değil ki hem olsa kime ne? gönül kim kimi severse güzel odur.
ay evet bu gene bir araya geldiğimizde mutlaka birini eleştircek o zaman bende diyeceğim sen sanki çok yakışıklısın ya göbeğinden kıyafet bulamıyon diycemkıskanclık bu baska bişey değil... benimde basıma geldi aynı olaylar bunun yüzünden eşinizle sakın aranız acılmasın onların istedikleride bu çünkü onlara fırsat vermeyin bir insan kusur bulmak istesin yeterki... bulurda bulur... boyun uzun olsada, kısa olsada, zayıf olsanda ,şişman olsanda, kusur bulmak isteyen bulur derlerde derler konuşurlarda konuşurlar kendilerine dönüp bakmazlar herkes aynaya bakıp yorum yapsa herkes haddini bilse böyle olmaz. eniştenize ben olsam ağzının payını veririm fazla polemiğe girmeden sanki kendisi brad pit
aaa bak bu da güzel taktikkböyle bir durumda ben olsam asla bu kadar sinirlenmez kasmazdım çünkü kıskanclık dengesizlik oldugu apaçık ortada. ailede çok olur böyleleri maalesef. bunlara inat mutsuz bile olsanız cok cok mutluymus gibi görünmek gerekir. verilecek en güzel cevap bu çünkü eşin gelip de sana böyle diyolar falan filan deyip de seni üzmemiş en güzelini yapıp cevabını vermiş. belli ki enişte dediğiniz kişide kıskanclık cekememezlik var yoksa insan utanır böyle bir şey demeye. bence kadınlıgınızı kullanıp eşinizle aranızda daha da sıcaklık kurup yuvanızın mutlulugunu böyle sacma salak insanların sözleriyle bozmayın aksi takdirde onlara fırsat vermiş emellerine ulastırmıs olursunuz... kadınlıgınızı kullanıp eşinize "iyi ki de seni seçmişim, iyi ki de seninle evliyim" dedirtin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?