ağlıyorum ağlıyorum ama bir çözüm bulamıyorum

Valla canim Allah sana ve kardeşine sabır versin. Tez vakittede kurtulun o evden birakin kendi başlarına ne yaparsa yapsınlar. Tabi evlenincede yakaniza yapismazsa

asla daha fazla evliliğini erteleme, kaç ordan mümkün olduğunca kısa sürede.

Şu okuduklarımdan sonra en azından üvey annenizden çekmemişsiniz diye sevindim. Bir de o olsa gerçekten bunalımdan çıkamazdınız sanırım. Sorumsuz insanlarla yaşamak çok zor. Bu eş-anne-baba-kardeş kim olsa aynıdır. İnşallah kısa zamanda iş bulursunuz ve çeyizinizi yavaş yavaş yaparsınız. Bence mutfak eşyası vs için çok acele etmeyin zaten. Her şey dört dörtlük olmasa da iş bulsanız zamanla ayarlarsınız. Allah yardımcınız olsun...

Malesef roller degismış sizde.Siz ebeveyn babanız sanki çocuğunuz olmus.Borçların nasıl ödeneceğini, bir baba olarak kizini evlendirirken maddi manevi nasıl destek olabileceğini düşünmesi gereken kişi babanız.Ama yapacak birsey yok babanız degismiyorsa, bu durumda sizin kendinizi korumayı öğrenmeniz gerek.Daha evlilik yapacaksınız ve inanın evlilikte bu durumları babanız size yine yaşatırsa daha da cok yipranirsiniz.Oncelikle borclarinizi kapatin bence ceyizi dusunmeyin yakin akrabalar varsa onlardan destek alabilirsiniz en kötü ihtimal düğünde gelen takılardan yararlanıp sonra tamamlarsiniz eşyaları.Allah yardimciniz olsun

Çok teşekkür ederim sağolun insalalh

Malesef aynen öyle oldu.Ne çocukluğumu yasayabildim nede gencligimi yasayabiliyorum.

Malesef aynen öyle oldu.Ne çocukluğumu yasayabildim nede gencligimi yasayabiliyorum.
Cok uzuldum gercekten ama napicaksiniz iste baba sonucta, insan silip atamıyor ki.Bundan sonrası için en azından daha dikkatli olup borcun içine girmezsiniz.Umarim size bu sikintilari hatirlatmayacak kadar guzel bir evliliginiz olur ins

Başkasının hata ve yanlışları yüzünden başını neden öne eğiyor ve ağlıyorsunuz.
Ben olsaydım nişanlıma anlatırdım. Zaten hayatımda olmayı hak edecek biri ise bunu yüzüme vurup zor durumda bırakma yardımcı olurdu .
Evleniyorsunuz. Bundan sonra kendi aile meselelerinize babanızı karıştırmaz kurtulursunuz ınsallah.
Kendini zora sokmadan nişanlınıza anlatın. Şimdi destek olamayacak ise ne zaman olacak ?
Üzülmeyin

Atsan atilmaz diye bit kaide yok bu durum icin atsaniz yeridir bu pis herifi.
Utanmaz arlanmaz.
Ev sahibine bile size kapı actiracak kadar basit bir insanimsi.

Biliyorum bu günler de geçer...Geçecek de...Ama delipte geçiyor işte...

Nişanlım herseyi pesin yapıyor.Evlendigimizde Allahın izniyle eşya düğün vb borcumuz olmayacak.Bende elimden geldiğince ona yük olmamaya çalışıyorum.En azından bir ise girersem düğüne kadar ödeyebilirim birazını.

Keşke alsalar ama. İcra için gelen giden de yok...Evden eşya kaldırılmış diyorlar

Kredi kartımı elinden aldım ama para çekildi artık...Eğitimim ön lisans.

Nıdanlına her seyı anlat kabul ederse senınle evlensın etmezse de yoluna gitsın. Evlılıkte gızlı saklı ıs olmaz mutlaka ortaya cıkar. Allah yardımcın olsun.

Nerede yasiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…