ağlıyorum ağlıyorum ama bir çözüm bulamıyorum

Yok malesef üvey annemide sindirdi.Kadınin elinden de bişey gelmiyor
Bence sen üvey annen ve kızkardeşin o babayi o evde yanlzi bırakıp ayri bir eve çıkın... şaka değil bu....

Bu baba müsvettesi sizi nişanlınız ve ailesine de rezil eder eninde sonunda...bir de evlilik hayatınız mahvolmasın....

Son düzenleme:
Bu babayı hayatınızdan silin çıkarın lütfen bir asalak gibi sizi sömürmesine izin vermeyin.
Nişanlınıza bu durumdan bahsetmeyin bence insandır beşer şaşar yarın öbür gün başınıza kakmasın.
Önce borcu kapatmaya çalışın.
Ev eşyaları mutfak eşyaları evkurdan şurdan burdan da olur.
İş içinde mağazalara başvurun. Mesela zarada çalışan arkadaşım baya iyi para alıyordu. O parayla da borcu kapatın.
Kardeşiniz üvey veya değil helal olsun ona bu arada.
Ama lütfen ve lütfen bu babayı çıkarın hayatınızdan.

Evet üvey kardeşim Allah bin kez annemden de ondan da razı olsun

Babanız size güvenmeye; siz de babanıza kıyamamaya devam ettiğiniz sürece bu şekilde babanızın borçlarını üstlenmeye mahkum olursunuz. Ama sizi de anlıyorum baba diyorsunuz. Keşke babanız da birazcık evlatlarım diyebilseydi... Allah yardımcınız olsun...

Babaya bak be maşallah bende memur olunca babam akrabalarına kredi cekmemi istemisti aklıma o geldi uzuldum smdi cidden cok zor canım cokl iyi anlıyorum seni ama b tek hayatın var kendini dusun lutfen

kıyamam valla çok üzüldüm durumuna ,Allah yardımcın olsun canım.Babana da akıl versin inşallah.Üvey annen ne diyor babanın yaptıklarına durumun zor.Emekli maaşına haciz gelmiyor sanırım o yüzden sana gelmiştir

Ah canım ya şu dediklerinin hemen hepsini yıllarca çektik biz de . Ama biz üvey baba olacak şerefsizin yüzünden çektik. Defalarca icra geldi, defalarca eşyalarımız sokağa atıldı. Ben çalıştım didindim çok şükür şu an çok iyi şartlarda yaşıyoruz. Sen de üzülme lütfen bu bir süreç geçiyor ve Allah hiç ummadığın bir anda çok güzel kapılar açıyor sana. Umutsuzluğa düşme.

Sağol güZEL kardeşim bugün çok daha iyim Allah rszi olsun Allah mutluluğunu hiç bozmasin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin

Belkıde...

Valla böyle babayı öyle bi atarım ki sokağa aklı şaşar.Sizde bu merhamet oldukça babanız sizi daha çatır çutur yer.

Canim ceyiz ev esyasi onemli değil evlendikten sonra yavas yavas yaparsin. 6 tabak 6 kasik da yeter size en basta. Ama sakin düğününü erteleme. İnsallah en kisa zamanda kardesin de evlenir. Biliyorum baban diye kiyamiyorsun ama lütfen kardeşin de evlendikten sonra kapisini açma ölüm haberi gelince gidersin son vazifeni yaparsin. Baban hayatinda olduğu sürece evliligine de huzur vermez. O zaman da bitmeyecek duygu sömürüsü. Hatta bence evinin adresini bile verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…