- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi esrazambak
-
pearly8487 canım aslında önerdim ama onun ailesi hayatının sonuna kadar burada olmasını istemiyor haklılarda onlara göre ama benim ailem de burada olmamı istiyor. erkek arkadaşım da şimdilik olabilir ama sonra için söz veremem diyor. ki bu da gidebileceğini gösteriyor. farklı bir şehirde olmaktansa birinin ailesinin yanında oluruz diyor.
cadi kazani23 evet şu an herşey tozpembe ve de kimseyi sevemem herşeye katlanırım gibi geliyor.. sevdiğim de melek gibi çok uyumluyuz ve çok benziyoruz, eğitimimiz aynı mezun olduğumuz okul tarzları ve de düşüncelerimiz.. kardeşim olsa bu kadar olur o da şaşırıyor. ama aile işin içine girince bilmiyorum mantıken ve yaşananlara baktıkça affff .... bakıyorum profiline inşallah bu kez çoookk mutlu olursun canım
amin canım saol
Bende karadenizliyim eśim dogulu.. Baslarda benimde babam hep karsi cikti, atti tuttu ama bakti olmuOr ben istiyorum ya kendi rizasiyla vercekti yada kacicaktim sagolsun annem biraz yumusatti babami evlendik. Simdi ise onu benden cok severler bir kavga birsey etsek hep onu tutatlar :)) bu sadece ön yargi bence asilmasi gerek budurumun biz ikimizde Yurtdisindayiz ama orda yasayabilirmiydim onu bilmiyorum
Tskler ❤ Daha oralari gormek nasip olmadi, seneye gidicez bakalim :)) ama su bir gercekki yani bana göre dogunun insanlari bizimkilere gore daha candan seviyorlar, baglilar sevdiklerine. En azindan burda bizim cevredekiler oyle.. Bende hep buyuk konusurdum almam etmem diye ama kacis yok :)) buyuk konusmamak lazimmismaşallah arkadaşım Allah mutluluğunuzu daim etsinbunu sen de bilmiyorsan oralarda yaşamayı demekki birşeyler gördün öyle düşünüyorsun. benim annem babamdan beter o hiç istemiyor..
Tskler ❤ Daha oralari gormek nasip olmadi, seneye gidicez bakalim :)) ama su bir gercekki yani bana göre dogunun insanlari bizimkilere gore daha candan seviyorlar, baglilar sevdiklerine. En azindan burda bizim cevredekiler oyle.. Bende hep buyuk konusurdum almam etmem diye ama kacis yok :)) buyuk konusmamak lazimmis

hep forumdan takip ediyordum evlilik aile sorunları veya yaşanan güzellikleri. ve benim de başımda birini sevdim hem de çookkama ben karadenizliyim sevdiğim doğudan (insanlar çok iyi olabilir önyargılı olmak istemiyorum ama doğunun da bir köyündenler yani farklı adetleri var) ilk başta düşünmüştüm sorun olur mu diye ama çok sevdim gözüm görmedi aileme açtım ciddi düşündüğümü kesinlikle ve kesinlikle olmazzz dediler dünyam yıkıldı. evlenince eşimin memleketine gidilecek. ailem oralarda yapamazsın diyor 15 saatlik yol diyor. hatta bayramlarda bile normalde şehir merkezinde oturulacağı için köye ailesinin yanına gidilebilir. sevdiğim çok anlayışlı ama ailemin istemediğini duyunca kendi ailesine söylemiş onun ailesi de biz de istemiyoruz demişler uzak diye :2: erkek arkadaşım da çok uğraştı ailemle konuştu ama ailem ona karşı açık net söylediler olmaz diye o da umutsuzluğa düştü forumdan takip ediyorum uzağa evlenenlerin ne kadar sorun yaşayabildiklerini afff ne yapacağımı bilmiyorum ben çok üzülüyorum çok çaresizim böyle mi hayırlısı bilemiyorum. benim dışımda gelişti olaylar Allah aldı götürdü bu noktaya akışına mı bırakmam gerekiyor bilmiyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?