- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi esrazambak
-
güzel arkadaşım sil gözyaşlarını. ben de öyle kötüyüm ki günlerdir, ağlayan birini duyunca bile içim cız ediyor.
bu kararı kimse değil sen vereceksin.ilk önce bunu düşün.
evet bu adamı çok seviyorsun biliyorum. kendine bazı sorular sor ve bunlara acı da olsa net cevaplar ver.
ben orada yaşayabilir miyim?
bu adam benim için doğru insan mı?
ailemi ikna edebilir miyim?
gerçekten iyi anlaşabiliyor muyuz her konuda ? ( hayata bakış, yaşam tarzı, dine bakış, her şey...)
sevgimiz her şeye ilaç olur mu?
Allah razı olsun cevabını görünce bile gözyaşlarıma engel olamadım beni anlayan birisi.... daha önce de ilişkim oldu denedim aldatıldım boş yere zamanımı vermişim artık ağlamak isyemiyorum..bu kez gerçekten karakter din düşünce yapısı olarak çok iyi anlaşıyorduk.. bu da olmadı gülmedi yüzüme artık sıkıldım çok bunaldım.. orada yaşamak gözümde değil hiç değil bazen kendimi orada düşünüyorum ilerde ailemden uzakta olabilirmiyim diye ve sevdiğimin ailesi de istemiyor bunlar korkutuyor :2: ama diyorum onun gibi sevebileceğim anlaşabileceğim biri karşıma çıkar mı nasıl unuturum
ben de uzaktayim seninkisi kadar uzak olmamasına rağmen cok zor diyebilirim canım ve kesinlikle avsiye etmiyorum. mutsuz olmak istemiyorsan bence bitir ilişkini.şuan sana herşey tozpembe görünüyor inan bana ama yaşamaya baslayınca herşey kabusua dönüşüyor.şimdi seni seven anlayışlı gibi görünen o adam sen gözyasları akıtırken seni anlamayacak erkek mileeti köprüyü gecene kadar ayıya dayı demeyş cok ii biliyor tecrübeyle sabit benden pişmanım canım
Ne olur ümitsiz olma hayata karşı canım. Çok üzgünsün zor bir durum seni iyi anlıyorum. Biraz sakinleşmeye çalış ve isterseniz şu sıra hemen üstelemeyin.Erkek arkadaşınla konuşun,görüşün ama ailelerle ilgili konu biraz soğusun.siz de biraz rahat kafayla hareket edersiniz, tartarsınız. ailenin karşı çıkmasının en önemli sebebi uzaklık mı? yoksa siz anlaşamazsınız mı diyorlar? kesin karar vermeden önce biraz dur, bekle. Ve ennnn önemlisi aileni ya da başka insanları değil. Kendini düşün, kendini gelecekte hayal et. başkalarından etkilenmeden kendin ver kararını olumlu veya olumsuz.
evet erkekler için öyle diyorlar ben yakıştıramıyorum onamantığımla hareket edebilirim normalde ama bu sefer aşk duygu ön planda.. yaşadığım yere uzaktan gelenler var evlilikle sakın gitme diyorlar onlar da.. ama bakıyorum eşyle de çok mutlu sadece uzaklık sorunları var... açık yürekle kendini açtığın için de çok sağol arkadaşım inşallah çok mutlu olursun sen de...
senı ıyı anlıyorum bende esımle severek evlendık 8 senelık evlıyız her bır zorluga gogus gerdık gerek maddı konuda gerekse aıleler konusunda evlılıgımıze aılelerımızı karıstırmıyoruz problemlerımızı kendı aramızda cozuyoruz bırde esının anlayıslı olması gerek bunu unutma esım nereye gıderse gıtsın bende onunla her yere gıderım sevgı herseyın ustunden gelır yazını sımdı okudum bızım her bır seyımız zamanla oldu kafana takma bence sevdıgınle bır orta yol bulacagınıza ınanıyorum kalbının sesını dınle bızım tek eksıgımız sevgımızın meyvesının olmayısı bunu cok ıstıyorum allah yardımcın olsun ıyı geceler
acele etme derim gerçekten aileden uzak olmak çok zor yine akıllıymışsın böyle danışıyorsun. birde sen açıksan onlar kapalı ise buda var yani böyleyse eğer senin pantolon giymen bile sorun olabilir yani deneyim konuşuyor inan. namaz kılarken çorap giyme konusu bile sorun olabiliyor. arkadaşımdan biliyorum. o da karadenizli eşi doğulu. bunun dışında benim yaşadğım eşimin ailesine yakınız birinci günü burda herkesi geziyoruz ailesi bütün akrabaları ben onun ikinci derece akrabalarını gezerken ben annemin yanında olamamanın burukluğunu yaşıyorum. yol yakın yani arabamızla üç saat bile değil ama hazırlan git derken bayramın üçüncü günü yani bayram bitince annemi görüyorum. belki bir iki kere annemin yanında olabildim bayramda. şimdi işe başlayacağım annem zor yürüyor benim yanıma gelip çocuğumun başında bile olamayacak yani desteğim yok. ama eşim ilk evlendiğimiz yıl işsiz kaldı kesinlikle ailesni bırakıp benim memleketimde iş aramadı düşün yani bunu maalesef insanlar bencil keşke ben şart koysaydım sen beni çok seviyorsan kanıtla gel benim memleketime yerleş deseydim. gerçekten çok üzücü bu durumlar yaşamadan bilinmiyor. ne kadar desemde çok seviyorsun aşıksın onsuz yapamazsın böyle düşünüyorsun biliyorum ama ailene kulak ver bir şey olunca kayınvaliden kaçar gider bir yerlere sen doğum yapsan hasta olsan ama annen gelir seni görmeye hele o da yaşlanır gelemezse benim gibi tek başına kalırsın
bende bır ara aılelerımızden sorun yasamısdık ben yardım almıstım bana doktorun dedıgı aılelerınızı evlılıgınıze karıstırmayın dedı bız bu mantıkla evlılıgımıze karıstırmadık sende bunu yapabılırsınmaşallah sevginize Allah muhabbetinizi artırsın.. inşallah en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin... zaten mutlaka bir yerden imtihan oluyorsun ya eşinden ya ailesinden ya senin ailenden yada evlattan.. ama ben evlenmek istiyordum seviyordum.. ama durum böyle olunca ben kopamadım çok acı çektim hala da çekiyorum sevdiğim de mantığımızı kullanmalıyız dedi ailem onu istemiyor çünkü aramıyor bile beni artık benim iyiliğim için çok görüşürsek unutamazsın beni diyor.. ailemi dinlediğim için bana kızgın biraz...
senin kapalı olman iyiymiş bu konuda anlaşırsınız. ama bence o gelsin senin memleketine seviyorsa gelsin yani o kanıtlasın sevgisini. bilmiyorum sen bilirsin canım. ha deyince gidemiyor insan hele bebek olunca hasta oluyor ateşleniyor kışın dokuz ay gitmediğim oluyor çok yakın bir de sınır şehir ama indi bindilerle kendim otobüsle gidince zor oluyor. yani zorlukları var tek başımayken rahattım yolda ama çocukla zor. öyle senin gibi uzak olanlar arkadaşlarım yılda bir gidiyorlar. hastalıkla sağlıkta anne kız ayrı olabiliyor ben olsam yakın bir yer düşünürdüm sabah gidersin annene akşam gelirsin. o gelsin senin yanına konuş bunu. şu aşıksın çok iyi anlıyorum bu yaşadıklarını zamanında biz de yaşadık şimdi pişmanlık üzüntü. ha eşim iyidir hoştur ama memleket hasreti anne kardeş hasreti bu insanı çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?