• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Ya kendimi terkedilmiş ve hor görülmüş hissettim yüzüme kapatınca. Sevilmiyorum galiba dedim. Biraz hassasım doğru ama aramadan önce de kırmızı oda izlemiştim, o da biraz etkili olmuş olabilir moral bozukluğuma.
Haydaaa biz de çocuğa sövüyoruz burda söylesene

Yok öyle mantıklı bi sebepten değil, niye öyle dedin, böyle dedin vs bs

Can sikintisisi da zor ya. Yok mu baska bir ugrasiniz? 3 aylik sevgiliye 4 saat nasil aglanir benim aklim almadi. Sebep olsa bir nebze anlamaya calisalim ama ortada sebep de yok :) Tamamen ayrilirsaniz bu sure daha da artar gibi. Biraz kontrollu mu gitseniz?

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Allah biliyor ya su ikili iliskide oyle aci cektim ki dibe vurdum aci üzüntüden.Benimki gectiyse seninkide gecer emin ol.Duygularin zamanla azalacak ve bitecek.onunla ilerlesende ilerlemesende ask boyle bir sey zamanla siradanlasiyor.Ama ondan gordugun deger hep ayni kalacak.Sana yuksek tecrubeli biri olarak tavsiyem.Sakin arama yazma ona sakin.Mesaj atip ararsa cevap verme.Eger sen yazmadan kendiliginden yazmassa ilk adimi sakin atma.seni gercekten sevmiyordur, haketmemistir emin ol.

Ya kendimi terkedilmiş ve hor görülmüş hissettim yüzüme kapatınca. Sevilmiyorum galiba dedim. Biraz hassasım doğru ama aramadan önce de kırmızı oda izlemiştim, o da biraz etkili olmuş olabilir moral bozukluğuma.
Onu insanlar niye izliyor hiç anlamıyorum zaten, ülkenin hali belli, tebessümümüz bile kalmamış bir de zevkine ağlangaçlı şeyler ittiriyorlar bu topluma, iyice kanıksadık, mazoşist olduk.
neyse konumuz bu değildi😂

Tamam öyle hissettiniz de buna sinirlenmeniz lazım, üzülmek değil.
Sevmiyorsa basın tekmeyi gitsin, yapılan çok ayıp bir şey.
Hayatımda belki 200 defa yapmışımdır😂
3 ay ne ki ya, bu kadar bağlanmayın kimseye...

Yani hem sevişiyoruz hem de seviyoruz diye düşünmüştüm ama dedim ki, galiba beni sevmiyor. 😓
Ya bacım sürekli herşeye tavırlanan birini ben de çekemezdim şahsen. Her ilişkide tartışma kavga olur ama b.kunu çıkarmamak lazım afedersin..

Yok öyle mantıklı bi sebepten değil, niye öyle dedin, böyle dedin vs bs
Size tavsiye hemen özür dileyip konuyu kapatın ve bir daha tartışmaya değmeyecek şeyler için trip atmayın. Ne kadar severse sevsin katlanamaz. Bence bu huyunuzu değiştirmezseniz hayatınıza giren her erkeği kaybedersiniz

Yani hem sevişiyoruz hem de seviyoruz diye düşünmüştüm ama dedim ki, galiba beni sevmiyor. 😓
Ondan ziyade sen sevmiyor gibisin. Niye öyle dedin böyle dedin diye basit şeylerden kavga çıkrtıp trip atan sensin..(ki adamın daha hiç tartışma çıkarttığı yokmuş)... Adam hastayken bencillik yapan sensin.. Adam teli kapatınca suçlu ....😒 Sen ya şakasın ya da gerçekten iyi değilsin.. bi tedaviye ne dersin ?

Ya bacım sürekli herşeye tavırlanan birini ben de çekemezdim şahsen. Her ilişkide tartışma kavga olur ama b.kunu çıkarmamak lazım afedersin..
Artık genel mi yoksa bizim türk kızlarına has mı bilmiyorum erkek beni pamuklara sarsın, nazımı çeksin, üstüme düşsün, piremses gibi hissettirsin... En ufak şeyde sevmiyor galiba ühü ühü. Bu kafadan çıkmak lazım ama nasıl

Şimdi ben özür mü dileyeyim?
O yazana kadar asla yazmayayım mı?

Farklı görüşler var, keşke anket açsaydım

Ondan ziyade sen sevmiyor gibisin. Niye öyle dedin böyle dedin diye basit şeylerden kavga çıkrtıp trip atan sensin..(ki adamın daha hiç tartışma çıkarttığı yokmuş)... Adam hastayken bencillik yapan sensin.. Adam teli kapatınca suçlu ....😒 Sen ya şakasın ya da gerçekten iyi değilsin.. bi tedaviye ne dersin ?
Hayır seviyorum

Allah biliyor ya su ikili iliskide oyle aci cektim ki dibe vurdum aci üzüntüden.Benimki gectiyse seninkide gecer emin ol.Duygularin zamanla azalacak ve bitecek.onunla ilerlesende ilerlemesende ask boyle bir sey zamanla siradanlasiyor.Ama ondan gordugun deger hep ayni kalacak.Sana yuksek tecrubeli biri olarak tavsiyem.Sakin arama yazma ona sakin.Mesaj atip ararsa cevap verme.Eger sen yazmadan kendiliginden yazmassa ilk adimi sakin atma.seni gercekten sevmiyordur, haketmemistir emin ol.
Ya kadın suçlu niye yazmasın.. Kadınız diye de bu kadar olmasın ya.. hatalı olan taraf özür dilemeyi bilsin bir zahmet.. Adam 3 ay içinde hiç tartışma çıkartmamış hep konu sahibi çıkartmış adam ise uzamasn diye hep özür dileyen taraf olmuş.. E taş olsa çatlar.. Şu adamlara da haklı oldukları yerde haklı demeyi bilelim lütfen..

Artık genel mi yoksa bizim türk kızlarına has mı bilmiyorum erkek beni pamuklara sarsın, nazımı çeksin, üstüme düşsün, piremses gibi hissettirsin... En ufak şeyde sevmiyor galiba ühü ühü. Bu kafadan çıkmak lazım ama nasıl
İşte böyle beklentiye girince de 4 saatir ağlıyorum diye konu açarlar. Kendilerine de yazık bu kadar bağlanmak bu kadar göz yaşı saçma sapan sebeplerden hem de. Yazık oluyor

Back
X