• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Ya kadın suçlu niye yazmasın.. Kadınız diye de bu kadar olmasın ya.. hatalı olan taraf özür dilemeyi bilsin bir zahmet.. Adam 3 ay içinde hiç tartışma çıkartmamış hep konu sahibi çıkartmış adam ise uzamasn diye hep özür dileyen taraf olmuş.. E taş olsa çatlar.. Şu adamlara da haklı oldukları yerde haklı demeyi bilelim lütfen..
Yüzüne kapatmak nedir ya? Saygisizlik

O zaman yapacak bir şey yok, geçmiş olsun derim. Halihazırda antidepresan kullanıyorum, üzüntünün yeri hazırmış derim :'(
Peki şey siz ilişkinize değer veriyorsanız acaba bir adım atmayı düşünmez misiniz her şeyi adamdan beklemektense, sadece soruyorum.

İşte böyle beklentiye girince de 4 saatir ağlıyorum diye konu açarlar. Kendilerine de yazık bu kadar bağlanmak bu kadar göz yaşı saçma sapan sebeplerden hem de. Yazık oluyor
Evet ama çoğunluk böyle işte. Eşimle tartıştık bi keresinde o ara sinirden burnumu çektim "ağlıyor musun yoksa" dedi benim cevabım "ne ağlıcam be senin için çok istiyorsan sen ağla"
Göz yaşımdan değerli mi allahasen 😅

Evet ama çoğunluk böyle işte. Eşimle tartıştık bi keresinde o ara sinirden burnumu çektim "ağlıyor musun yoksa" dedi benim cevabım "ne ağlıcam be senin için çok istiyorsan sen ağla"
Göz yaşımdan değerli mi allahasen 😅
Hahaha 😁 Süpersin. Hayır ağlanacak yer de olur ağlamak ayıp değil de sürekli mıy mıy tiplerden olmamak lazım denge önemli.😁

Peki şey siz ilişkinize değer veriyorsanız acaba bir adım atmayı düşünmez misiniz her şeyi adamdan beklemektense, sadece soruyorum.
Geçmişte hep başkalarına ben adım attım, hep ben hep ben. hiçbir kıymetim olmadı, psikolojik sıkıntılar yaşadım. Öyle bir ilişki yaşamak istemiyorum yine.

Hahaha 😁 Süpersin. Hayır ağlanacak yer de olur ağlamak ayıp değil de sürekli mıy mıy tiplerden olmamak lazım denge önemli.😁
Hah işte sürekli ağlayıp sulu göz olunca ciddiye de alınmıyor bir yerden sonra. Denge önemli. Bizim kızlar istiyor ki dengeyi hep erkek bulsun yok öyle hele bu devirde kadın erkek eşit güzellemeleri yapılırken hiç yok

Geçmişte hep başkalarına ben adım attım, hep ben hep ben. hiçbir kıymetim olmadı, psikolojik sıkıntılar yaşadım. Öyle bir ilişki yaşamak istemiyorum yine.
Geçmişte yaşadıklarınızn cezasını yeni ilişkinize kesemezsiniz. Ayrıca hep ben hep ben de doğru değil.. Haklıyken gururunu dinlemelisin ama haksızken özür dilemeyi bilmelisin..

Peki adam size niye adım atsın?

Halden anlamayan, adam dişiyle uğraşırken canı burnundayken ilgi bekleyen, kapris yapan, konuyu uzatan sizsiniz.

Adamın tek hatası suratınıza kapatmak olmuş ki oradan emin değilim, kapatmak istediğini söyledi de müsade mi etmediniz, pat diye mi kapattı onu bilmiyorum.

Hiçbir zaman küs uyumayalım demişti bir kere. Şimdi ne aradı, ne yazdı. Buraya kadarmış o süslü laflar sanırım. 😖

Peki adam size niye adım atsın?

Halden anlamayan, adam dişiyle uğraşırken canı burnundayken ilgi bekleyen, kapris yapan, konuyu uzatan sizsiniz.

Adamın tek hatası suratınıza kapatmak olmuş ki oradan emin değilim, kapatmak istediğini söyledi de müsade mi etmediniz, pat diye mi kapattı onu bilmiyorum.
Pat diye kapattı.

Hah işte sürekli ağlayıp sulu göz olunca ciddiye de alınmıyor bir yerden sonra. Denge önemli. Bizim kızlar istiyor ki dengeyi hep erkek bulsun yok öyle hele bu devirde kadın erkek eşit güzellemeleri yapılırken hiç yok
Aynen aynen bir davranış alışkanlık haline gelince artık karşı taraf takmıyor artık. Arkadaş özür dilese de bu huyunu değiştirmediği sürece yürümez bence bu ilişki 😑

Madem 4 saat aglayacaksiniz neden " beni bir daha arama " diye büyük büyük konusuyorsunuz.

" Yüzüme telefonu kapatman hiç hoş bir hareket değil, çok incitici " işte bu kadar .

Yaşınız mi çok genç , ilişki konusunda mi toysunuz anlayamadım ; ilişkilerde tartışma esnasında yapılan yanlışlar eger kırmızı cizginizse ayrilirsiniz olur biter.

Yok değilse bir hak daha verilecekse o zaman büyük laflar etmeyeceksiniz zamana bırakacaksınız.

Hala fevri düşünüp " eşyalarımı mi alsam acaba, kesin ayrıldık biz " diye düşünüyorsunuz.

Ayrılmak istiyorsa ayrılır bir kadın yok istemiyorsa bir tartışmayla zaten bitmez o ilişki. Bitiyorsa ilişki hiç olmamistir.

Aynen aynen bir davranış alışkanlık haline gelince artık karşı taraf takmıyor artık. Arkadaş özür dilese de bu huyunu değiştirmediği sürece yürümez bence bu ilişki 😑
Başka bir ilişkiyi de yürütmesi zor.

Back
X