• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Ya tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadı
Peki anlatsana biraz neden hep trip

Ama 3 aydır birlikteyiz, bu 3. Kavgamız falan 😟
3 aydır sevgili olduğunuz adama 4 saat ağlayabiliyorsanız, 3 senelik ilişkinizde doğru orantı mı kuralım??

Neye ağladığınızı ben hala anlamadım, tartışınca insanlar ağlamaz, sinirlenir falan.
Genelimiz böyleyiz, saatlerce ağlamak kavgaya dahil değil😂

Ooo uyudun mu en sevdiğim mesaj. Evet derse ağlamayın. Diyebilir çünkü. Görüldü yaparsa da ağlamayın. Uyudun mu benim gençlik dönemimde bitmemiş miydi ya, hiç gelişmemiş flört konuşmaları. Nostalji yaşıyorum şöyan anlatın gelişmeleri.
Uyudun mu flort konuşması degil bebegim ahshd
O değil de kimlerin var da ahajsjsjs.
Sus sus uzme beni.
Ya ama biz sevişiyoruz (birbirimizi seviyoruz) sanırım yani😟
Ee? Hayir ben fiilen sevissem de ugrasmam yani boyle triplerle

3 aydır sevgili olduğunuz adama 4 saat ağlayabiliyorsanız, 3 senelik ilişkinizde doğru orantı mı kuralım??

Neye ağladığınızı ben hala anlamadım, tartışınca insanlar ağlamaz, sinirlenir falan.
Genelimiz böyleyiz, saatlerce ağlamak kavgaya dahil değil😂
Ya kendimi terkedilmiş ve hor görülmüş hissettim yüzüme kapatınca. Sevilmiyorum galiba dedim. Biraz hassasım doğru ama aramadan önce de kırmızı oda izlemiştim, o da biraz etkili olmuş olabilir moral bozukluğuma.

Back
X