- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Evet tıpkı başlıktaki gibi psikolojim bozuldu.
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)
Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)
Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...