• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AğlıyorumEşim beni delirtti

Nasıl belli edebilirim soğudum zaten ama hala o kendisini vazgeçilmez sanıyor
Konuşmam cok gerekmedikce .Sadece lüzumlu durumlarda.Anlasin ne kdr agir konustugunu ve densizlik ettigini.Kapi kirmak ne bir de.Hem suclu ,hem güçlü.

Otur güzelce ders çalış, ataman olsun. Bas tekmeyi. Direkt düşünme bile.

Atandığın yere git, düzeni kur. Bebeğin kreş yaşına gelsin. Öfkeyle hareket etme :) adım adım yap.

Sinir oluyorum böyle erkeklere benim kuzenime nişanlısı atama olmadan evlenmem dedi. Baba evinde sigara içiyorsun ama ben sigara paranı vermem dedi. Kız atandı ama maaş kartını aldı senede 1 kez tatil görüyor o. Ne maaşını bilir ne harcamayı.

Ayyy çok sinir oldum. Üstelik özelde her türlü çalışma imkanınız varken bu lafları söylüyor.

Asla maaş kartımı falan vermem üç sene çalıştım epey para biriktrdm.
Bilezik yaptım vs.
Araba aldım benim üzerime ama yinede öyle baskı var ki her an kaza yapmaktan krokıurum

Evet tıpkı başlıktaki gibi psikolojim bozuldu.
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)

Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...
Kuzum essek gibi çalışıp size bakacak bebeğini tek bakıcıya bırakma hadi annen olsa tamam bakicida olsun ama yazık.birakma bebeğini çalışsın baksın ekonomik durum insanın psikolojisini bozuyor büyük ihtimal eşin size yetemedigini yani maddi yetersizlikte hissediyor olabilir ona yeterliliğini hissettir

Kuzum essek gibi çalışıp size bakacak bebeğini tek bakıcıya bırakma hadi annen olsa tamam bakicida olsun ama yazık.birakma bebeğini çalışsın baksın ekonomik durum insanın psikolojisini bozuyor büyük ihtimal eşin size yetemedigini yani maddi yetersizlikte hissediyor olabilir ona yeterliliğini hissettir

Zaten ortak karar verdik çalışmaması o istedi ısrarla.
Bebeğimize yazık kimseye güven yok.
Ama en ufak bşeye çalış demesi çok garip

Bir anne olarak sigaraya kesinlikle alışmayın. Çocuğunuz olduğu ortamda ne İçin nede içirin. Onun harici kocan tam bir öküz o kim oluyorda kapıyı kırıyor , üstüne yürüyor. Sevip saydığı bir aile büyüğü varsa onun eşinize höt deme vakti gelmiş. Ufaktan bakıcı arayın ve işe girin en azından bir güvenceniz olsun tekrar böyle yaparsa alır bebeğini ailenin yanına gidersin , para da kazandığın İçin ailen seve seve o zaman arkanda durur. Kocama yedireceğime annecim babacım siz yiyin o parayı dersin olay biter

Zaten ortak karar verdik çalışmaması o istedi ısrarla.
Bebeğimize yazık kimseye güven yok.
Ama en ufak bşeye çalış demesi çok garip
He bide kendi istedi çalışmamani iş başvurusunda bulunup blöf yapsana :KK53:neden derse e sen istedin dersin baktın eşin hayır o zaman bana bir daha bu şekilde davranma de :KK54:

Bir anne olarak sigaraya kesinlikle alışmayın. Çocuğunuz olduğu ortamda ne İçin nede içirin. Onun harici kocan tam bir öküz o kim oluyorda kapıyı kırıyor , üstüne yürüyor. Sevip saydığı bir aile büyüğü varsa onun eşinize höt deme vakti gelmiş. Ufaktan bakıcı arayın ve işe girin en azından bir güvenceniz olsun tekrar böyle yaparsa alır bebeğini ailenin yanına gidersin , para da kazandığın İçin ailen seve seve o zaman arkanda durur. Kocama yedireceğime annecim babacım siz yiyin o parayı dersin olay biter

Annesiyle konuşmştm ama pek fayda etmedi gerçekten yüzsüz bu adam

Birbirinize tahammulunuz kalmamia.ofkenizi kontrol edemiyorsunuz daha cokta esiniz..... umarim konusarak yoluna sokabilirsiniz. Boyle devam etmesi bebeginiz icinde kötü. Bebekli cocuklu evde kavgayi hic onaylamiyorum cok etkileniyorlar farkına varmiyorsunuz belki ama urkeklesiyor cocuklar. Kapi kirilmasi felan baya uzucu ve korkutucu. Eger anlasamiyorsaniz cocugunuz icin ya orta yolu bulun ua ayrilin ama oyle kapıların kirildigi bir evde yasatmayin o.yavrucagi

Parayla alınıyor ya ondan dedi sadece çalışanların parası var demekki.
Soğudum zaten keşke diyorum keşke çekip gitsem
Keşke bu kadar bağırıp çağıracağına önce bikaç yere iş başvurusu yapsaydın.sonra bi bakıcı ayrlayıp işe başlasaydın.çok gereksiz bi kavga olmuş.

Evet tıpkı başlıktaki gibi psikolojim bozuldu.
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)

Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...
Evet eşiniz kavgayı başlatmış siz de sonucu iyi getirmişsiniz..
Çocuğunuzun yanında yapılacak iş mi ?yazık çocuğunuza onun için çok üzüldüm

Sevgili hemcinslerimin bir defa daha konu kadın olduğu zaman karşı tarafı %100 haksızlaştırmasına şaşırmadım. Konu ne oldu bilmiyorum ama tarafsız bir şekilde görüş belirteyim. Bir defa burada eşin gerçekten sigara içmene mi bozuluyor yoksa emzirme yaşında bir bebeğiniz var diye içmemen için bunu mu öne sürüyor. Mesela benim eşimde sigara içmek istediğim de benzer şeyler söyler ama özünde mesele para değildir benim sigara illetine bulaşmamamı ister. İkinci kızımıza hamile kalmadan önce sigarayı bıraktım şimdi iki aylık ama içtiğim dönemde gizli gizli içiyordum. Bilmemezliğe vuruyordu eşim. Yakaladığı zaman ben senin sigarana para veremem vs diyordu. Oysa ömrüm boyunca günde 10 paket sigara içsem yine de ona koymaz, maddi imkânı var çünkü. Sadece öyle bahane ederdi. Bir de içtiğimi bildiği zamanlarda bile yani ilk kızımdan önce dışarıda yanındayken içmemi hiç istemezdi. Dışarıda insan içinde yaptığı evet çok ayıp ama sizin de tavrınızı doğru bulmadım. "Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm." Şu kısma kadar %100 sizi haklı görürken, şu kısımdan sonra olayları kırılma noktasına çekenin biraz da siz olduğunuzu anladım. Ha çocuğun oyuncağını paramparça etmişsiniz ha eşiniz kapı kırmış, arada bir fark var mı? Biri diğerinden kat ve kat büyük diye mi kapının kırılması abartılıyor veya sizin parçaladığınız şeyin adı oyuncak diye mi basite indirgeniyor? Kusura bakmayın ama eve gidip kıyameti başlatanın siz olduğunuzu anladım yazdıklarınızdan. Allah aşkına nedir bu her şeye asabiyetle yaklaşma durumu. Kadınım kendimi ezdirmem diyoruz tamam ama böyle de değil. Ateş nasıl yakılır bilir misiniz? Resmen eşiniz ateşi yakmış siz de ateşe odun atmışsınız. Odub atılmayan ateş alevlenmez. Eşinizin yaptıklarını asla doğru bulmuyorum ama eve gittiğiniz de çocuğunuzun yanında o kavgayı harladıysanız sizi de haklı bulamam. Oturun ve konuşun tek çözüm bu.

Kapıyı niye kırıyor ki ayrıca sen niye utanmıyorsun onun ayibi
Sigaranın hesabini mi utanmadan
:işsiz:

Ben bu yaşanılan olayda en çok çocuğa üzüldüm... umarım gözü önünde yaşanmamıştr

Back
X