- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.445
- 348
- Konu Sahibi Dilara55333
Çok yüzsüz bide diyor iyi evde iş yap çalışmıyorsan.
Sanki yapmıyorum.
Sadece ütü yapmam onu da beni beğenmez yaptırmaz
Eşiniz yüzsüz değil saygısız. Üstünlük kurmaya çalışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yüzsüz bide diyor iyi evde iş yap çalışmıyorsan.
Sanki yapmıyorum.
Sadece ütü yapmam onu da beni beğenmez yaptırmaz
Konuşmam cok gerekmedikce .Sadece lüzumlu durumlarda.Anlasin ne kdr agir konustugunu ve densizlik ettigini.Kapi kirmak ne bir de.Hem suclu ,hem güçlü.Nasıl belli edebilirim soğudum zaten ama hala o kendisini vazgeçilmez sanıyor
Otur güzelce ders çalış, ataman olsun. Bas tekmeyi. Direkt düşünme bile.
Atandığın yere git, düzeni kur. Bebeğin kreş yaşına gelsin. Öfkeyle hareket etme :) adım adım yap.
Sinir oluyorum böyle erkeklere benim kuzenime nişanlısı atama olmadan evlenmem dedi. Baba evinde sigara içiyorsun ama ben sigara paranı vermem dedi. Kız atandı ama maaş kartını aldı senede 1 kez tatil görüyor o. Ne maaşını bilir ne harcamayı.
Ayyy çok sinir oldum. Üstelik özelde her türlü çalışma imkanınız varken bu lafları söylüyor.
Kuzum essek gibi çalışıp size bakacak bebeğini tek bakıcıya bırakma hadi annen olsa tamam bakicida olsun ama yazık.birakma bebeğini çalışsın baksın ekonomik durum insanın psikolojisini bozuyor büyük ihtimal eşin size yetemedigini yani maddi yetersizlikte hissediyor olabilir ona yeterliliğini hissettirEvet tıpkı başlıktaki gibi psikolojim bozuldu.
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)
Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...
Kuzum essek gibi çalışıp size bakacak bebeğini tek bakıcıya bırakma hadi annen olsa tamam bakicida olsun ama yazık.birakma bebeğini çalışsın baksın ekonomik durum insanın psikolojisini bozuyor büyük ihtimal eşin size yetemedigini yani maddi yetersizlikte hissediyor olabilir ona yeterliliğini hissettir
He bide kendi istedi çalışmamani iş başvurusunda bulunup blöf yapsanaZaten ortak karar verdik çalışmaması o istedi ısrarla.
Bebeğimize yazık kimseye güven yok.
Ama en ufak bşeye çalış demesi çok garip
He bide kendi istedi çalışmamani iş başvurusunda bulunup blöf yapsananeden derse e sen istedin dersin baktın eşin hayır o zaman bana bir daha bu şekilde davranma de
![]()
Bir anne olarak sigaraya kesinlikle alışmayın. Çocuğunuz olduğu ortamda ne İçin nede içirin. Onun harici kocan tam bir öküz o kim oluyorda kapıyı kırıyor , üstüne yürüyor. Sevip saydığı bir aile büyüğü varsa onun eşinize höt deme vakti gelmiş. Ufaktan bakıcı arayın ve işe girin en azından bir güvenceniz olsun tekrar böyle yaparsa alır bebeğini ailenin yanına gidersin , para da kazandığın İçin ailen seve seve o zaman arkanda durur. Kocama yedireceğime annecim babacım siz yiyin o parayı dersin olay biter
Sen bebeğin uçağını niye kırdın?Annesiyle konuşmştm ama pek fayda etmedi gerçekten yüzsüz bu adam
Terbiyesiz kesinlikle blöf bile olsa iş başvurusunda bulun görüşmelere git. Haddini bilsinAnnesiyle konuşmştm ama pek fayda etmedi gerçekten yüzsüz bu adam
Keşke bu kadar bağırıp çağıracağına önce bikaç yere iş başvurusu yapsaydın.sonra bi bakıcı ayrlayıp işe başlasaydın.çok gereksiz bi kavga olmuş.Parayla alınıyor ya ondan dedi sadece çalışanların parası var demekki.
Soğudum zaten keşke diyorum keşke çekip gitsem
Evet eşiniz kavgayı başlatmış siz de sonucu iyi getirmişsiniz..Evet tıpkı başlıktaki gibi psikolojim bozuldu.
Eşim in gel-git leri bir iyi insan bir kötü insan olması beni yordu.
Nasıl iyi olur ki bunca şeyi yapan sanırım artık herşey bitti..
Akşam dışarı çıktık durduk yere bir gerilim falan ne oluyor anlamadım akşama kadar çalıştı tüm gece uyuyamamş ona verdim.
Nyse halam la buluştuk hep beraberdik.
Bir tane sigara ver dedim eşim içiyordu canım çekti o an.
Sonra vay efendim sigara içiyorsunda alışacaksın yeter artık falan diye söylendi ama ses tonu mimikleri çok iticiydi.
Sonrasında bende sen içersen bende içerim dedim bana o canımı acıtan kelimeyi söyledi halamın yanında
Ben çalışıyorum sende çalış o zaman dedi..
(oysa işe girecektim kendi istemedi çocuğa kim bakacak nasıl güvenelim en iyi sen bakarsın sen dedi bende kendi isteğimle vazgeçtim bebeğime bakıyorum)
Eve geldik ama ben çok sinirlerdim ileri geri ettik sinirim tepeme çıktı öyle bir bağırdım çağrdm ki cocuga hemen bakıcı bulunacak bende çalışcam dedim.
Bebeğimin uçağı vardı parça parça yaptım kırdım döktüm.
Odaya girip kapıyı kilitledim ve gelip kapıyı kırdı kolumdan tuttu yeter artık dedi.ama ben şok oldum sorna defolup içeri gitti kapı kırıldı birimize onca laf ettik.
Moralim çok bozuk yarın arkadaşlarım gelecek kapı o halde ne diyeceğim bir bahanem de yok.
Şu durumda umrumda doeğl zaten.
Evet kızlar ne olur objektif olarak yorum yapın.
Bir çocugum var.
İşim var ama atanamadım yani çalışırö özelde.
Aileme gelince bir kere kızım demediler onları da Allaha havale ettim.
Ağladımda bile yanımda olmadılar...