Bol su iç. SessiZ karanlık bir odada uyu, nane yağını şakaklarına sürebilirsin bir de.
Kusasın varsa da kus benim baş ağrım bir dönem istifra etmeden geçmiyordu ettiğim anda rahatlıyordum..
Çok geçmiş olsun
İncil'den bildiğiniz bir sure var mıTibbi olarak Parol ve minoset için. Bende emziriyirum bunları icebilirsiniz .
doğal yöntemler ise ellrinizin baş parmak ile işaret parmağını arsındaki boşluğu sıkıp bırakın defalarca .
Dini olarak ise fatiha suresi okuyun geçmiş olsun.
İncil'den bildiğiniz bir sure var mı
Teşekkür ederim şu baş parmak işaret parmağını deneyeceğim bi de duş alayım belki iyi gelir :)[/QUOTE
Teşekkür ederim şu baş parmak işaret parmağını deneyeceğim bi de duş alayım belki iyi gelir :)
Gerçekten yorumunuza çok şaşırdım
Umarım geçer
Tibbi olarak Parol ve minoset için. Bende emziriyirum bunları icebilirsiniz .
doğal yöntemler ise ellrinizin baş parmak ile işaret parmağını arsındaki boşluğu sıkıp bırakın defalarca .
Dini olarak ise fatiha suresi okuyun geçmiş olsun.
Teşekkür ederim şu baş parmak işaret parmağını deneyeceğim bi de duş alayım belki iyi gelir :)
Gecem gündüzüm birbirine karıştı, başım çatlıyor ağrıdan sersem gibiyim. Emzirdiğim için ağrı kesici ilaçlar almıyorum ama bugünkü sersemliğim bitirdi beni, ilaç almadan baş ağrısını nasıl geçirebilirim?
Göğüs ucu ağrılarım için sabırdan başka çarem yok sanırım emzirirken çok acıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?