Ağrıdan ölüyorum

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Gecem gündüzüm birbirine karıştı, başım çatlıyor ağrıdan sersem gibiyim. Emzirdiğim için ağrı kesici ilaçlar almıyorum ama bugünkü sersemliğim bitirdi beni, ilaç almadan baş ağrısını nasıl geçirebilirim?
Göğüs ucu ağrılarım için sabırdan başka çarem yok sanırım emzirirken çok acıyor artık

Göğüs ucu için lansinoh kullanabilirsiniz. Ağrı içinde baş ve işaret parmaniginiz ortasindaki (tam anlatamadim) kisima iyice bastırarak masaj yapabilirsiniz. Emzirirken kullanılan ilaçlar var aslında

Uykusuzlugun yol açtığı bas agrisini kolay kolay hicbir ilac gecirmez ama iki tane parol almayi deneyebilirsin az cok faydasi olur
Meme ucu yaralari da zamanla gececektir bebek emerken sirt ustu yatiyor gibi emmesin vucudu tamamen sana dönsün yani onun karniyla senin karnin birbirine temas etsin bu sekilde cok daha iyi kavriyor memeyi bebek

Bol su iç. SessiZ karanlık bir odada uyu, nane yağını şakaklarına sürebilirsin bir de.
Kusasın varsa da kus benim baş ağrım bir dönem istifra etmeden geçmiyordu ettiğim anda rahatlıyordum..
Çok geçmiş olsun

Tibbi olarak Parol ve minoset için. Bende emziriyirum bunları icebilirsiniz .

doğal yöntemler ise ellrinizin baş parmak ile işaret parmağını arsındaki boşluğu sıkıp bırakın defalarca .

Dini olarak ise fatiha suresi okuyun geçmiş olsun.

Bebeğiniz çok küçük mümkün olduğunca o uyuduğu zaman sizde uyumaya çalışın. Kritik dönemler evet zor geçiyor ama bir nebze olsun rahatlicaksiniz bir kaç aya kadar. Geçmiş olsun

Migren mi var sizde ben de migren var da istifar etmeden geçmiyor. Tabi bide karanlık oda.

Benim çok enteresan bi huyum var baş Ağrı'sından gebersemde uyuyunca geçer yani uyuyabilirim ama geceye denk gelirse tabi
Bu sabah bendede çok ağrı vardı ama gündüz uyuyamam sonra geçti şöyleki
Kulak arkalardan parmağınla başına bastırabildiğin kadar bastır 2 3 dk kal öyle sonra yavaş yavaş çek elini bi kaç kez uygula bak ben bugün öyle geçirdim
Üşenirsen şal sar kafana 5 dk bi çöz tekrar bağla inş iyi gelir

İncil'den bildiğiniz bir sure var mı
Teşekkür ederim şu baş parmak işaret parmağını deneyeceğim bi de duş alayım belki iyi gelir :)

Bende Lansinoh kullandım sanki hatırladığım onu sürüdugumde temizlemeye gerek yoktu tam emin değilim 6 yıl oldu kullanalı.

Ayy o baş ağrıları yok mu.

Çok geçmiş olsun missburc

O elinin baş parmakla işaret arasında ki yeri sıkacaksın ama onun bi g noktası var :)
Öyle sıkmayla geçmez. Onu tutturabilirsen(canının inceden yanması lazim) 30 sn kadar bekle.

Başının tam olarak neresi ağrıyor?

Şakaklarin mi?
Kafanın arkası mi?
Başının üstü mü?

Canım yaaa çok çok tatlı bayıldım çözüm önerilerine....♥♥♥♥

miss, gogsun icin Bella B'nin meme ucu kremini oneririm.
bas agrisi icin de bol su ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…