Canım kız kasıktan erkek belden diye biliyorum bende.Öyle derler ama ne kadar doğru bilmiyorum.Aşağıda olurmuş kız o yüzden erken doğarmış falan.Bana kızsa bebeğin erken gelir diyorlar hep...
valla bende anlamadım 3 doktora gittim 3üde 1,5 hafta geriden geliyo dedi ben stresten bişey yiyemiyorum işte gerçekten zayıf olcak bu gidişle heralde
35 haftada 2400 olur canım ayazz haftada 200 gr almış masallahh
aferım ıyı gordumsenı bırazdan oglen yemegı ye ve meyver takıll ben 1 kg portakal 1 mandalin 1 kilo kiviyi bitirdim bi elmam muzum kaldı aksama herıfe aldırımm barii
35 haftada 2400 olur canım ayazz haftada 200 gr almış masallahh
aferım ıyı gordumsenı bırazdan oglen yemegı ye ve meyver takıll ben 1 kg portakal 1 mandalin 1 kilo kiviyi bitirdim bi elmam muzum kaldı aksama herıfe aldırımm barii
bende oğlumla portakal yiyoruz şimdi sizin yazılar okudukça gaza geliyorum bebek için iyide ben ne olcam bilmiyorum gerçi 1.de 30 kilo almıştım bennn söylemesi ayıpkafamçokkarıştı
Canım o senden alacağını alıyor merak etme.Yememen seni etkiler bir süre sonra güçsüz kalırsın.Çünkü senin depondan alıyor vitaminleri minişin.Ama bu defada sen zorlanırsın.Sonra benim gibi kansızlıkla yorgunlukla uğraşırsın.Birde hamişlikte iyi beslenmezsen lohusalık çok berbat geçermiş.Çünkü süte ihtiyacı var bebeğin eğer yemezsek sütde olmaz.Beebeğe her anlamda çok enerji haracayacağız.Uykusuzluk,koşturmaca,emzirme falan derken yıpranacağız.Vücutta hamişlikten bizi idare edecek biraz bir şeyler olmalıki düşüp kalmayalım hasta olmayalım bebişlerimize bakacak dermanımız olsun yoksa onlarıda hasta ederiz.
Makatta baskıı olmaz ya süreklimi oluyo canım sancı şeklinde?Ya kızlar benim bebiş iyice aşağımı indi nedir?Afedersiniz makatımda baskı hissediyorum wc ye gidince.Zaten birden kasık ve bel ağrısı oluyor kramp gibi sanki bir kaç saniye sürüyor ve hemen geçiyor.Neyse çarşamba günü nasipse dokttorumda uygun olursa kontrole gideceğim.Bakar bir duruma belki.Birde şu göbel deliğimin birden sızlaması ve koştur koştur wc ye gitmem beni sinir etmeye başladı.Nedir bu göbek deliğimden çektiğim?
bende 22 kg almıştım en son almışımdır kesin gene cuma akşamından pazartesi sabaha yedm bu kadar meyveyibende oğlumla portakal yiyoruz şimdi sizin yazılar okudukça gaza geliyorum bebek için iyide ben ne olcam bilmiyorum gerçi 1.de 30 kilo almıştım bennn söylemesi ayıpkafamçokkarıştı
Emzirirken gitmiyormu kiloların bir kısmı?Hep öyle diyorlar da.Birde bebeklerin toparlanması yaza geliyor nasipse yazın yürüyüş falan yaparak vermeye çalışalım inş. verebiliriz bu kiloları...
Makatta baskıı olmaz ya süreklimi oluyo canım sancı şeklinde?
bende 22 kg almıştım en son almışımdır kesin gene cuma akşamından pazartesi sabaha yedm bu kadar meyveyi
dün gece hiç uyyuayamdım sesim felan kısıldı burnumarada akıyor arada tıkanıyor hiç agzımın tadı yok
bakalım meg ne kadar oldu benimde bebiş
haklısın canım birincide doktor zayıf olcak demişti yediklerimle hem bebiş kilo aldı hem lohusalık kolay geçti doktora söylemiştim yiyemedim bu hafta ben diye oda sen istediğin kadar yeme o senden alıyor ne ihtiyaçsa dedi dikkatli olmak şart ama sizdende duymak iyi geliyor hemen gidip bişeyler atıştırıyorum
bu hamileliğimde o kadar kilo almadım ama birincide doğumdan sonra bebeğim5 aylıkken sadece 4 kilo fazlam vaedı. çok çabuk verdim. canım bende yürüyüş yapıcam inş.bide ip atlamak çok faydalıymış vücudu şekle sokup sıkılaştırıyomuş evimde yapamam ama annemin evi müsait hergün ona kadar yürüyüş yapıp bide bahçde ip atlamayı düşünüyorum
Sen maaşallah bu meyvelerle kocaman yapmışsındır oğluşunu...
Ay sezeryandan sonra ip atlanabiliyormu ?
kız hemen değil tabi ama 2-3 ay sonra atlarsın.
yok canım bi süreliğine hareket etmekte zorlanıyosun tabi ama her ameliyatta bu böyledir.Tamam öyleyse ben sandımki hiç atlayamıyorsun.Bende sezeryanı ne sanıyorsam?Hayatında her şey kısıtlanıyor falan sanıyorum galiba....
yok canım bi süreliğine hareket etmekte zorlanıyosun tabi ama her ameliyatta bu böyledir.
mesela doğumdan çok sonra ağır falan kaldırınca dikiş yerlerinin ağrıdığını söylerler bende hiç olmadı çok şükür çünkü hiç aklıma öyle şeyler getirmiyodum yani normal bir doğumdan tek farkımın dikişlerimin üstte olduğunu düşünüyodum ve bunun çok faydasını gördüm rabbim yardım etti.tatlım sen çok tedirginsin biraz akışına bırak gerçekten o zaman daha rahatlıycaksın ve eminim iyi şeyler seni bulcak bide her hamilelik aynı olmuyor bak benim ikinci öncekiyle alakası bile yok yani başkasının yaşadığı kötü deneyimleri bilinç altına yerleştirme bak ben plasenta previa olduğumda mahvoldum çünkü yaşayanları okudum hiçmi kimse iyi bişey yaşamaz ama sonra geçsin diye dua ettim o yönde düşünmeye başladım allahın izniyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?