Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Canım kız kasıktan erkek belden diye biliyorum bende.Öyle derler ama ne kadar doğru bilmiyorum.Aşağıda olurmuş kız o yüzden erken doğarmış falan.Bana kızsa bebeğin erken gelir diyorlar hep...

benım kasıktan gellıyo hepp

valla bende anlamadım 3 doktora gittim 3üde 1,5 hafta geriden geliyo dedi ben stresten bişey yiyemiyorum işte gerçekten zayıf olcak bu gidişle heralde

Canım o senden alacağını alıyor merak etme.Yememen seni etkiler bir süre sonra güçsüz kalırsın.Çünkü senin depondan alıyor vitaminleri minişin.Ama bu defada sen zorlanırsın.Sonra benim gibi kansızlıkla yorgunlukla uğraşırsın.Birde hamişlikte iyi beslenmezsen lohusalık çok berbat geçermiş.Çünkü süte ihtiyacı var bebeğin eğer yemezsek sütde olmaz.Beebeğe her anlamda çok enerji haracayacağız.Uykusuzluk,koşturmaca,emzirme falan derken yıpranacağız.Vücutta hamişlikten bizi idare edecek biraz bir şeyler olmalıki düşüp kalmayalım hasta olmayalım bebişlerimize bakacak dermanımız olsun yoksa onlarıda hasta ederiz.

bende oğlumla portakal yiyoruz şimdi sizin yazılar okudukça gaza geliyorum bebek için iyide ben ne olcam bilmiyorum gerçi 1.de 30 kilo almıştım bennn söylemesi ayıpkafamçokkarıştı

Oh oh maaşallah süper depoluyorsun valla vitaminleri.Sağlam hazırlanıyorsun oğluşuna aferin......

bende oğlumla portakal yiyoruz şimdi sizin yazılar okudukça gaza geliyorum bebek için iyide ben ne olcam bilmiyorum gerçi 1.de 30 kilo almıştım bennn söylemesi ayıpkafamçokkarıştı

Emzirirken gitmiyormu kiloların bir kısmı?Hep öyle diyorlar da.Birde bebeklerin toparlanması yaza geliyor nasipse yazın yürüyüş falan yaparak vermeye çalışalım inş. verebiliriz bu kiloları...

haklısın canım birincide doktor zayıf olcak demişti yediklerimle hem bebiş kilo aldı hem lohusalık kolay geçti doktora söylemiştim yiyemedim bu hafta ben diye oda sen istediğin kadar yeme o senden alıyor ne ihtiyaçsa dedi dikkatli olmak şart ama sizdende duymak iyi geliyor hemen gidip bişeyler atıştırıyorum

Makatta baskıı olmaz ya süreklimi oluyo canım sancı şeklinde?

bende 22 kg almıştım en son almışımdır kesin gene cuma akşamından pazartesi sabaha yedm bu kadar meyveyi
dün gece hiç uyyuayamdım sesim felan kısıldı burnumarada akıyor arada tıkanıyor hiç agzımın tadı yok

bakalım meg ne kadar oldu benimde bebiş

Emzirirken gitmiyormu kiloların bir kısmı?Hep öyle diyorlar da.Birde bebeklerin toparlanması yaza geliyor nasipse yazın yürüyüş falan yaparak vermeye çalışalım inş. verebiliriz bu kiloları...

bu hamileliğimde o kadar kilo almadım ama birincide doğumdan sonra bebeğim5 aylıkken sadece 4 kilo fazlam vaedı. çok çabuk verdim. canım bende yürüyüş yapıcam inş.bide ip atlamak çok faydalıymış vücudu şekle sokup sıkılaştırıyomuş evimde yapamam ama annemin evi müsait hergün ona kadar yürüyüş yapıp bide bahçde ip atlamayı düşünüyorum

bende 22 kg almıştım en son almışımdır kesin gene cuma akşamından pazartesi sabaha yedm bu kadar meyveyi
dün gece hiç uyyuayamdım sesim felan kısıldı burnumarada akıyor arada tıkanıyor hiç agzımın tadı yok[/QUOTE]

nasıl oldu gülencim rahatsızlığın şimdi nasılsın

Yok canım wc ye gidiyorum ya hani.Oturunca orda bir ağrı ve baskı hissediyorum.Sanki afedersin büyük idrarını zor yaparsın sonra orası acır ya öyle bir şey.Zaten vajende oluyordu o baskı oturunca ama şimdide makatta hissetmeye başladım.

Atıştır canım elin boş durmasın yarasın minişine.......

Ay sezeryandan sonra ip atlanabiliyormu ?

Tamam öyleyse ben sandımki hiç atlayamıyorsun.Bende sezeryanı ne sanıyorsam?Hayatında her şey kısıtlanıyor falan sanıyorum galiba....
yok canım bi süreliğine hareket etmekte zorlanıyosun tabi ama her ameliyatta bu böyledir.
mesela doğumdan çok sonra ağır falan kaldırınca dikiş yerlerinin ağrıdığını söylerler bende hiç olmadı çok şükür çünkü hiç aklıma öyle şeyler getirmiyodum yani normal bir doğumdan tek farkımın dikişlerimin üstte olduğunu düşünüyodum ve bunun çok faydasını gördüm rabbim yardım etti.tatlım sen çok tedirginsin biraz akışına bırak gerçekten o zaman daha rahatlıycaksın ve eminim iyi şeyler seni bulcak bide her hamilelik aynı olmuyor bak benim ikinci öncekiyle alakası bile yok yani başkasının yaşadığı kötü deneyimleri bilinç altına yerleştirme bak ben plasenta previa olduğumda mahvoldum çünkü yaşayanları okudum hiçmi kimse iyi bişey yaşamaz ama sonra geçsin diye dua ettim o yönde düşünmeye başladım allahın izniyle geçti

Canım sonlara doğru kafayı doğumla bozdum ben iyice.Hani derler ya anneye bir cesaret gelir diye.Aksine ben başlarda daha cesaretliydim zaman daraldıkça iyice ödlek bir şey olup çıktım.Eşim zaman yaklaşıyor diye seviniyor bense o sevindikçe kızıyorum 'Acıyı her şeyi ben yaşayacağım tabii sen rahatsın' diyorum.Ya ne rahat şu babalar?Hamile bırakmakta keyifli bebeği kucaklarına almakta.Ama bizlerin çektiğine bak birde?Bebeği kucaklarına veriyorlar ay uy deyip egoları tatmin oluyor sonra hemen hevesleri geçiyor biz başlıyoruz alt değiştirmeler,emzirmeler,gaz çıkarmalar,oyun oynatmalar.Ben anlamıyorum bu işi.Hamile bırak bebek doğsun büyüsün ne olduğunu bile anlamadan hiç bir sıkıntı yaşamadan ben babayım de.Oh ne güzel !!! Sinir oluyorum şu sıralar babalara....

sinir olmakta çok haklısın zira bende ilk doğumumda böyleydim hatta ağlama krizinden bahsetmiştimya o bile eşim yüzündendi saçma span bişey işte.şimdi diyorum ama kök söktürcem sana intikamımı alıcam o zaman beni ne kadar üzdüysen şimdi tam tersini yapıcaksın diyorum oda tamam diyor dur bakalım ne olcak. ama canım bide şöyle düşün. boşunamı cennet annelerin ayağı altında bak babalarda bişey yokaklinialirimsmile biz böyle sıkıntıları çekicez ama onlar günahlarımıza kefaret olucak babaların öyle bi şansı yok doğum konusunda iyi tarafından bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…