hoş geldiniiiz
Ya kızlar benim bebiş iyice aşağımı indi nedir?Afedersiniz makatımda baskı hissediyorum wc ye gidince.Zaten birden kasık ve bel ağrısı oluyor kramp gibi sanki bir kaç saniye sürüyor ve hemen geçiyor.Neyse çarşamba günü nasipse dokttorumda uygun olursa kontrole gideceğim.Bakar bir duruma belki.Birde şu göbel deliğimin birden sızlaması ve koştur koştur wc ye gitmem beni sinir etmeye başladı.Nedir bu göbek deliğimden çektiğim?
ayy hiç bi fikrim yok göbeğin hakkında, hiç doktora sormadın değil mi henüz
Sende hoşgeldin canım?Bebişin nasıl sen nasılsın?Bir şeyler yedinmi bu saate kadar?İştahın düzelmiştir inş.
kızlar ben ameliyattan sonra çok fena öksürüyordum. ameliyathanede üşütmüşüm.. feci bişey. ama dikişler öyle bizim bildiğimiz ipliklerle dikilmiyor. bi hapşırık öksürükle patlayacak gibi değil merak etmeyin
canımcım benim eltimde kızına hamileyken son aylarında göbeğinin sızladığını söylemişti 3 tanede oğlu var onlarda hiç olmamış yine doktoruna danışırsın tabi ama belki seninde bu nedenledir
Canım yok sormadım.Geçen gittiğimde soracaktım unuttum.Bu gittiğimde unutmayım bari.Belki bebekle bir ilgisi yok orda gerilmeden karın büyümesinden ötürü bir hassasiyet falanmı oluştu diye aklıma geliyor.Çok sinir bozucu.Yolda yürürken birden kramp girer gibi göbek deliğim sızlıyor ve şeyime iniyor o sızı.Bacaklarımı kapatıyorum yolda sonra koştur koştur wc ye gidiyorum.2 damla zar zor geliyor.Ne var orada anlamadım valla...
kızlar ben ameliyattan sonra çok fena öksürüyordum. ameliyathanede üşütmüşüm.. feci bişey. ama dikişler öyle bizim bildiğimiz ipliklerle dikilmiyor. bi hapşırık öksürükle patlayacak gibi değil merak etmeyin
iyiyim canım moralim daha iyi ama yemek yinede pek aklıma gelmiyor sabah 10 da kahvaltı yaptım ve az önce 1 muz yedim pek düzelmiş sayılmaz heralde ne dersin? gülencim duymasınlmaz:
Sanırım 32.haftada gitmiştim en son.s.a.t. ise 7 haziran.Seninle aramızda 3 gün varmış....
bencede bebekle değil karnınla ilgili bi durum, telefonla bari arayıp sorsaydın doktoruna. aklında kalacağına için rahatlamış olur
kız bebeğin yaptığını sanmıyorum, bende kız doğurdum Allaha şükür ama olmadı öyle
ay bana neden bebek küçük diyolar ya 31. haftada 1400 gr mış 33 haftada 1800 gr olmuş
kız bebeğin yaptığını sanmıyorum, bende kız doğurdum Allaha şükür ama olmadı öyle
Canım yok neresi küçük maaşallah kocaman olmuş.Bende doktor kilosunu söyleyince 'çiroz kızım' derim.Doktor 'hayır haftasıyla uyumlu gayet normal' der.Senin doktor belki rahatsızlığın nedeniyle öyle söylemiştir başlarda.Ama sanmıyorum gayet normal gidiyorlar maaşallah.4 kilo doğuracak halimiz yok ya napalım bizde 3 kilo doğururuz Allahın izniyle.Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o zaten...
valla genelleme yapılamaz tabi ama kız olunca sancı göbekten oğlan olunca belden giriyomuş doğum sancısı derler bende meg yazınca eltim geldi aklıma söyliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?