Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

canımcım benim eltimde kızına hamileyken son aylarında göbeğinin sızladığını söylemişti 3 tanede oğlu var onlarda hiç olmamış yine doktoruna danışırsın tabi ama belki seninde bu nedenledir

kızlar ben ameliyattan sonra çok fena öksürüyordum. ameliyathanede üşütmüşüm.. feci bişey. ama dikişler öyle bizim bildiğimiz ipliklerle dikilmiyor. bi hapşırık öksürükle patlayacak gibi değil merak etmeyin

ayy hiç bi fikrim yok göbeğin hakkında, hiç doktora sormadın değil mi henüz

Canım yok sormadım.Geçen gittiğimde soracaktım unuttum.Bu gittiğimde unutmayım bari.Belki bebekle bir ilgisi yok orda gerilmeden karın büyümesinden ötürü bir hassasiyet falanmı oluştu diye aklıma geliyor.Çok sinir bozucu.Yolda yürürken birden kramp girer gibi göbek deliğim sızlıyor ve şeyime iniyor o sızı.Bacaklarımı kapatıyorum yolda sonra koştur koştur wc ye gidiyorum.2 damla zar zor geliyor.Ne var orada anlamadım valla...

Sende hoşgeldin canım?Bebişin nasıl sen nasılsın?Bir şeyler yedinmi bu saate kadar?İştahın düzelmiştir inş.

iyiyim canım moralim daha iyi ama yemek yinede pek aklıma gelmiyor sabah 10 da kahvaltı yaptım ve az önce 1 muz yedim pek düzelmiş sayılmaz heralde ne dersin? gülencim duymasınlmaz:

İnş. öyledir canım yaa.Ama sen benim hapşırık krizimi bir görsen en sağlam ip bile atar en sonunda sanırım.İnş. koku ve tüy hassasiyetim olmaz dikişlerim iyileşene kadar.

Kız bebek yapıyor demekki.Çok ilginç ay benim gibi yaşayan pek yok bu sorunu.Kızım annesinin göbüşünün deliğini zorluyor demekki...

bencede bebekle değil karnınla ilgili bi durum, telefonla bari arayıp sorsaydın doktoruna. aklında kalacağına için rahatlamış olur

bende öksürük olmadı çok şükür ama önce ağlama sonra gülme krizine girdim berbattı acıdan bittim

iyiyim canım moralim daha iyi ama yemek yinede pek aklıma gelmiyor sabah 10 da kahvaltı yaptım ve az önce 1 muz yedim pek düzelmiş sayılmaz heralde ne dersin? gülencim duymasınlmaz:

Afiyet olsun canım aralarda atıştır elin hiç boş durmasın.Benim hamişlikten değil ama hep alışkanlıktır sürekli atıştırırım.Hatta annem hep kızardı 'adam gibi oturup yemiyorsun gezine gezine sonrada yaramıyor yedikleriniz' derdi.İyi bir alışkanlıkmı kötümü bilemiyorum ama hamilelikte işe yaramıştır umarım bu durum...

kız bebeğin yaptığını sanmıyorum, bende kız doğurdum Allaha şükür ama olmadı öyle

bencede bebekle değil karnınla ilgili bi durum, telefonla bari arayıp sorsaydın doktoruna. aklında kalacağına için rahatlamış olur

Aslına bakarsan hamileliklede ilgili değil sanırım.Çünkü öncedende zaman zaman bu sızı olurdu hiç önemseyip gitmedim doktora.1-2 gün sürüyor geçiyordu hatta ben onu göbek düşmesi sanıyordum bir kaç kere konu açmıştım burayada göbek düşermi diye.Ayaklarımı yukarı kaldırırdım göbek deliğime elimle yavaş yavaş masaj yapardım güya düştüyse çıksın diye.Valla şimdi anlıyorumki orda bir sorun var.Belki basit bir şey ama hamişlikte karnımın gerilmesi ordaki problemi iyice artırdı sanırım.Ay ne çürük çıktım böyle yahu?Hep ihmalkarlıktan oluyor.Zamanında dikkat etmediğim üzerine düşmediğim sorunların hepsi hamilelikte kapımı zorladı doktor doktor diye.Eşimde öyle bir kızıyorki.'Gitme desem gidersin ama git deyince gitmiyorsun doktora' diyor.

kız bebeğin yaptığını sanmıyorum, bende kız doğurdum Allaha şükür ama olmadı öyle

valla genelleme yapılamaz tabi ama kız olunca sancı göbekten oğlan olunca belden giriyomuş doğum sancısı derler bende meg yazınca eltim geldi aklıma söyliyim dedim

ay bana neden bebek küçük diyolar ya 31. haftada 1400 gr mış 33 haftada 1800 gr olmuş

Canım yok neresi küçük maaşallah kocaman olmuş.Bende doktor kilosunu söyleyince 'çiroz kızım' derim.Doktor 'hayır haftasıyla uyumlu gayet normal' der.Senin doktor belki rahatsızlığın nedeniyle öyle söylemiştir başlarda.Ama sanmıyorum gayet normal gidiyorlar maaşallah.4 kilo doğuracak halimiz yok ya napalım bizde 3 kilo doğururuz Allahın izniyle.Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o zaten...

Evet canım ablamlar ve kuzenlerimde ilk çocukları kızdı böyle şeyler yaşamadılar.Benimki başka bir şey galiba.Ama şimdi doktora söylesem ne diyecekki yada ne yapabilirki?Hamiş olduğumuz için bakamıyorlar öyle her yerimize.Belki ultrasonda ne olduğu gözükür diyeceğim ama yinede sorayım doktora neymiş orayı sızlatan diye.Şimdi geçmişle ilgili bir problem çıksa eşim başımın etini yer ona söylemek istemiyorum bu yüzden rahatsızlıklarımı.Hepsini hamilelikten deyip attım başımdan.Tepemde dır dır ediyor yardım edeceğine laf sayıyor 'niye gitmedin niye dikkat etmedin' diye.İnan doğum sancım başlasa onu bile söyleyemeyeceğim herhalde.Azcık hızlı nefes alsam 'ne oluyor doktora gidelimmi' diyor.Evham yaptı iyice korkuyor benden...

valla bende anlamadım 3 doktora gittim 3üde 1,5 hafta geriden geliyo dedi ben stresten bişey yiyemiyorum işte gerçekten zayıf olcak bu gidişle heralde

valla genelleme yapılamaz tabi ama kız olunca sancı göbekten oğlan olunca belden giriyomuş doğum sancısı derler bende meg yazınca eltim geldi aklıma söyliyim dedim

Canım kız kasıktan erkek belden diye biliyorum bende.Öyle derler ama ne kadar doğru bilmiyorum.Aşağıda olurmuş kız o yüzden erken doğarmış falan.Bana kızsa bebeğin erken gelir diyorlar hep...

35 haftada 2400 olur canım ayazz haftada 200 gr almış masallahh
aferım ıyı gordumsenı bırazdan oglen yemegı ye ve meyver takıll ben 1 kg portakal 1 mandalin 1 kilo kiviyi bitirdim bi elmam muzum kaldı aksama herıfe aldırımm barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…