Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Kaç haftakiktin sen bakalım
birde leğen kemiğine baskı yapıyor bebecik

sata göre 33 hafta 3 günlük ama us göre 31 hafta 4 günlük biraz geriden geliyor gelişim geriliği denebilir diyor doktor 2 haftada bir gel diyor daha sıkı takip edelim bebek için çünkü anne karnında ölüme sebep olbiliyormuş ama 2 hafta öncesinden bu yana iyi kilo almış diyor allah korusun yavrularımızı

sen en son ne zaman gitmiştin canım bide sat ne. benim 10 haziran

aa yakınmışız bızz
evet baga bak yemekten patlasanda delı gıbı ye ozellıkle yumurta muz pekmez ve meyvee
allah korusun ıns bebegını canım

yumurta hergün yiyorum meyvede günde 1 muz 1elma 1 portakal yiyodum bu aralar pek düzenli olmadı pekmezde günde 2 kaşık yiyodum onuda bıraktım bal yiyorum onun yerine 2 bardakta süt içiyorum yetmezmi gülencim dahamı çok yemeliyim bu tip şeyleri

daha cok ye ben sabahtan bu yana 2 mandalın 1 muz 1 portakal 3 kivi yedim da akşama kadar yerim çok önemli bu tip seyler zorla biraz kendini meyveyi felan herkez sever nasılsa görüceksin çok yarrı olucaktır

akşamları kimse olmuyor ya:1no2: bende bulamadım kimseyi dün akşam şimdi geldim yine kimse yok

Hazır herif evdeyken is güçle uğraşıyorum bakalım kandirabilirsem gwrdolabi düzeltelim dicem
buarada boğa larım agriyo

iyi bakalım kolay gelsin size o zaman geçmiş olsun bu arada sakın öksürük falan çıkarma erken doğum riskide var sezaryende öksürük mahveder vallayasakkelime

aa yakınmışız bızz
evet baga bak yemekten patlasanda delı gıbı ye ozellıkle yumurta muz pekmez ve meyvee
allah korusun ıns bebegını canım

Ay evet son 2 aydır bende çok fena yemek yiyorum.Muz,bal,süt depoladık herhalde.Biraz kilo yapıyor ama napıyım ay bebişim için ve lohusalıkta zorlanmamak için vücudun ihtiyacı var.Bol bol meyve sebzede tüketelim kızlar...

Ya kızlar benim bebiş iyice aşağımı indi nedir?Afedersiniz makatımda baskı hissediyorum wc ye gidince.Zaten birden kasık ve bel ağrısı oluyor kramp gibi sanki bir kaç saniye sürüyor ve hemen geçiyor.Neyse çarşamba günü nasipse dokttorumda uygun olursa kontrole gideceğim.Bakar bir duruma belki.Birde şu göbel deliğimin birden sızlaması ve koştur koştur wc ye gitmem beni sinir etmeye başladı.Nedir bu göbek deliğimden çektiğim?

iyi bakalım kolay gelsin size o zaman geçmiş olsun bu arada sakın öksürük falan çıkarma erken doğum riskide var sezaryende öksürük mahveder vallayasakkelime

Ayy benimde en korktuğum şey o.Ama aksilik birde ben huyluyum,toz,tüy,koku beni defalarca hapşurtur.Burnum tutulur en sonunda hapşurmaktan.İnş. doğum sonrası hapşuruk krizim tutmaz yoksa mahvolurum.Dikişlerim neremdeyse atar herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…