kızlar siz sırt ağrısı diyorsunuz ya, hiç böbreklerinize baktırdınız mı ultrasonda. sırt ağrısı zannedipte ağrıdan kıvranırken benim böbreklerde bebeğin sıkıştırmasından dolayı su toplaması olduğu ortaya çıkmıştı..erken doğuma sebebiyet veriyor.. tabi herkeste olmaya bilir.. doktorunuza bi deyiverin
Canım neden 24 gün kala sezeryan olmuştu?Aniden suyun falanmı geldi?Sanırım 35 haftalık falan oldu senin bebiş?
ayy canımm yaa bıde sen yazıyosunn zateennn
göguslerın kucukmu senın
bende yengeme olcuturucem ben anlamıyorum pekk ama ben dr sordum herkexz bana karnın asada dıyolar dedım 25 haftalıkken bı kadın ahh canımm gunlerıne grmışsın karnın assa ınmış demıştı drda oyle bısey yok oyle bı bılımsel calısması varsa paylassın benle dedı o senın vucut yapın dedı
ben otururken karnımda bacaklarıma otuyo ancak bu bastan berı boylee
zeynep en buyugu aramızda canım o kurtardı totoyua.s. darısı bızım basımıza
idrar yapma ıstegındekı acımı yoksa vajınaya bazen benım ıgne siplenıyo gıbı oluyo hatta tam suandada oluyoo cok rahatsız edıcı
paylaşırsan ıyı olur canım abım medıcalde calısıyodu sımdı temızlık malzemelerı satıyo o bulsbılırmı acabaa
akıntıda rengı degıstırırmı benımde baya akıntım oluyo su olmasın o
22 kg aldım buarada
az önce biraz bahsettim şöyle oldu, işte bebeğin duruş şekli böbreğimi sıkıştırmış, büyük ultrasonda böbrekte şişme ve su toplaması görüldü.. yavrum hiç pozisyonunuda değiştirmedi..hamakta yatar gibi yatıyordu gel keyfim gel.. doktorum bu ağrılara dayanabildiğin kadar dayan dedi, ancak böbrek uçlarında hücre kaybı başlarsa hemen alırız bebeği dedi..daha sonra su toplanması artınca riske atamadık, bu şekil bebreği hasar gören çok hamile varmış.. ağrıların en şiddetlendiği hafta gün aldık doktordan, ağlaya sızlaya doğuma girdim . çok felaket psikolojik yıkım yaşamıştım.. hele o ameliyathaneye girerken eşimin gözlerine doyamadım, ayrılmak çok zor. biz aileden kimseyede haber vermemiştik, tek başımıza çocuk gibi el ele tutuşup gittik.. doğumdan 2 saat sonra milleti aradık. biraz beraber zaman geçirmek çok güzel.. her doğumun farklı bi anısı var..ç ama sonradan düşününce ne varmış bu kadar ortalığı yıkacak diyor insan.. o yüzden bi daha kısmet olduğunda epidural istiyorum Mevlamdan..tekrar hayattan ve eşimden ve birde kızımdan kopmak istemiyorum :1hug:
gülencim. evet biraz aşağıda, dikkat edersen aşağı doğru sivriliyor. ama tahminimce bacak boyun biraz kısa.. bu boyla alakalı olmuyor bazen, uzun boylu insanların bazen üst bedeni daha uzun oluyor, yada kısa boylularda bacak boyu uzun olabiliyor.. bacak boyu uzzun olanlarda genellikle göğüs altından yuvarlanmaya başlıyor karın. ama kilonu çok güzel koruyabilmişsin gülencim. yakışmış kız hamilelik. olumunekankayizsmile
meg
bazen bebek oynarken asagıya agrı gırıyo ama kramp seklınde degıl ıdrara sıkıstırıyo gıbı altıma kacırıcam gıbı oluyorum ama aynı anda bebek hareket edıyo bu kasılma degıl dımı
Canım aslında her hamilenin yaşamadığı bir durum yaşamışsın.Neyseki çok şükür sağ salim atlatmışsınız ikinizde.Bebişin böbreklerine kadar vuruyormuydu?Yanmı yatıyordu hep?O zaman zaten senin baştan sezeryan olurmuş canım hiç dönmemiş aşağı anlaşılan.Kilosu falan iyiydi demi minişinin?
megg sen normal ıstemıyonnn banamı oylee gelıyoo sempatiksalakcinni
gıymatlım sana resmımı koysam gobusumu anlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?