Ağrım var sigorta yok :(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
28
Kızlar 34 haftalık hamileyim biliyorsunuz. Bugün saat 5 te karnımın üst ve yan taraflarında çocuğun toplanmasıyla feci bir ağrım oluyor. Ara ara geliyor. Şuan sırtıma belime vuruyor çok kötü :( karnımı sarıyor sanki ağrı... Doktora niye gitmiyorsun diyeceksiniz eşim çalışmıyor sigorta yok sgk da aynı özel gibi muayenesine kanına ıvırına zıvırına para istiyor durumumuzda malum bir geceliğe 200 lira veremem yol hastane derken yok yani durumum yok :( napıcam bilemedim gaz sancısımı neyse çözemedim. Bir fikriniz yada yaşayanınız varmı lütfen yardım edin

Ay canim ya bir yerden bul buluşturun borc harc gidin bir doktora sakaya gelmez allah muhafaza. Belki papatya cayi iyi gelir bebeklere de verirler gazi alir diye sakinlestirir hem

Hamilelere böyle durumda ücretsiz değil mi ya geçen gün öyle bişey okumuştum bence bulunduğunuz yerdeki acili arayın sorun ?

Acil her durumda ücretsiz diye biliyorum ama ni arayıp sorun yine de çok üzüldüm durumunuzà. Bari genel sağlık sigortası yaptırın ayda 80 tl falan ama herseyi halledersiniz.

Cnm internetten baktım analık sigortası denen bişey varmış bence siz hastanenin no sunu bulun internetten arayıp bilgi edin hemen.. Ayrıca ödemeler sonra eczanede çıkmıyor mu ? Yoksa sigorta olmayınca anında para mı istiyorlar + acil durum yani devlet hastanesi ona bakmaz heralde..

Canım gittim bi sigortam yoktu yine çıkarmışlardı eşimi 30 tl giriş parası istedi 80 tl kan parası istedi. Nts falan 200 geldi devlette aynı şeyi yapıyor kaldım çaresiz

Issiz kaldiginizda hastaneye bile gidemiyecek durumdaysaniz bu durumda iki cocuk sizin neyinize demek geliyor icimden ama olan olmus artik genel saglik sigortaniz vardir bazen otomatik olusuyo baktirinda gidin yoksada baslangicini yapin hemen yarin.Suan gaz sancisidir belki ama elbet dogacak bu cocuk.Gecmis olsun.

Eşiniz acilen parasına Yüküne bakmadan sigortalı bi işe girmek zorunda bunun daha doğumu sonrası var.. Annenden babandan iste kardeşinden falan yok mu destek çıkacak ?

Canım benim para ayarlanır her şekilde ayarlarım doktorumu aradım güçte olsa ulaştım anlattım gaz sancısı dedi... Sabahtan beni bekliyor. Hemen geliyosun dedi.

allah aşkına sigortanız bile yoksa neden çocuk yaptınız
o çocuk hastalanınca ne olacak
üstelik umarım yanlış okumuşumdur yukarda bir arkadaş iki çocuk dedi
allahım aklıma mukayyet ol
Ya siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennn :(

Ya siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennn :KK43:
Yardımcı olun sadece yaaa yardımcııııı

aciller sadece acil durumlarda ücretsiz.yanigebelikte sancı şikayetiyle giderseniz para alınır.170 i arayarak bu konuda daha detaylı bilgi alabilirsiniz.analık hakkı diye ve genel sağlık sigortası diye bir şey var.burada anlatmam çok uzun sürer.170'i arayın size ne yapmanız gerektiğini söylerler.

Ya siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennn :KK43:
Allah hep size veriyor zaten niyeyse...

Üyeler konuyu nasılda yanlış noktadan ele alıyor.
"Bir insan nasıl olurda sağlık hakkından yararlanamaz?"
"Nerde eşitlik, adalet?"
"Nerde yaşama hakkı?"
"Nerde maddi sıkıntı yaşayanları koruyacak yasalar, hak-hukuk?" diyeceklerine, kaç çocuğunun olduğundan, eşinin işsiz gezmesinden dem vuruyorlar.
Yaşamayan bilemez diyemeyeceğim, çünkü empati diye bir olgu var.

Yardımcı olun sadece yaaa yardımcııııı
Sizin gibilerin haline üzülmekten vicdani yorgun olduk, artık gerçekten üzülmemiz gereken şeylere de üzülemez olduk, bize neyse gelip anlatma burda bunu okuyup insanların içi aciyor, biz biyere gidip yemek yiyemioruz gönül rahatlığıyla 3 çocuğuyla aç acık insanlar var diye. Anlatmayin ortalıkta dolaşmayın o zaman 3üde 5i de doğururum diyorsaniz.

Üyeler konuyu nasılda yanlış noktadan ele alıyor.
"Bir insan nasıl olurda sağlık hakkından yararlanamaz?"
"Nerde eşitlik, adalet?"
"Nerde yaşama hakkı?"
"Nerde maddi sıkıntı yaşayanları koruyacak yasalar, hak-hukuk?" diyeceklerine, kaç çocuğunun olduğundan, eşinin işsiz gezmesinden dem vuruyorlar.
Yaşamayan bilemez diyemeyeceğim, çünkü empati diye bir olgu var.
Çok üzülfüm gerçekten :(

Back
X