Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasıl insanlarsınız ya Allah rızası için yardım istedim bilgili olmadığım için bir bilene sordum burdan. Sizin vicdanınıza acımanıza ihtiyacım yok benim sizden gelecek acıma merhamet Allahtan gelsin. Sizin başınıza gelmesin inşaallah yaşamayın bu zorlukları ama eminolunki kınadığınızı yaşamadan da ölmezsiniz. Bana vicdanınızı değil insanlığınızı gösterin ama sizdede onu göremiyorum yazıklar olsun Allah ıslah etsinSizin gibilerin haline üzülmekten vicdani yorgun olduk, artık gerçekten üzülmemiz gereken şeylere de üzülemez olduk, bize neyse gelip anlatma burda bunu okuyup insanların içi aciyor, biz biyere gidip yemek yiyemioruz gönül rahatlığıyla 3 çocuğuyla aç acık insanlar var diye. Anlatmayin ortalıkta dolaşmayın o zaman 3üde 5i de doğururum diyorsaniz.
Ayarlaniyosa para gidin dert ne o zaman gaz sancisimi dogum sancisimi bizmi belirliycez burda.Canım benim para ayarlanır her şekilde ayarlarım doktorumu aradım güçte olsa ulaştım anlattım gaz sancısı dedi... Sabahtan beni bekliyor. Hemen geliyosun dedi.
Asla takma.Çok üzülfüm gerçekten![]()
Ya bir soru sordum lanet olsun yaa lanet olsun Allah kahretsin yaAyarlaniyosa para gidin dert ne o zaman gaz sancisimi dogum sancisimi bizmi belirliycez burda.
Olabikir canım gidicem bu durumdaAsla takma.
Gece uyurken koyunları değilde, dolarları sayanlar seni anlayamaz.
http://www.engelliler.biz/forum/sag...-hasta-hastane-kapisindan-cevrilemeyecek.html
Bu linkte acil hastaların sigortasızda muayene olabileceği yazıyor.
Doktor değilim ama karın, bel ağrısı acil bir durum.
İki büklüm gitmen halinde, muayene olabileceğini düşünüyorum.
Acil halin, ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumları kapsadığı yazıyor.
Sende de aniden gelişen bir hastalık bu.
Çocuk toplanmış ve aniden başlayan bir ağrı yaşıyorsun şu anda.
Yola para saymak ve elin boş dönmekte var işin ucunda ama, şansını dene derim.
İnsanlar niye.böyle anlamıyorumOlabikir canım gidicem bu durumda
Ne sordun ne sancisi bu ne bilelim biz.Ya bir soru sordum lanet olsun yaa lanet olsun Allah kahretsin ya![]()
Çünkü onlar kimsenin halinden anlamaz.İnsanlar niye.böyle anlamıyorum
Yesil kart yok aciller bedava evet ama belli durumlari kapsiyo yuksek ates yaralanma gibi.Zaten konu sahibi arkadasin yesil karta ihtiyaci yok sokaktaki hamaldan merdiven silenden kimse sabika kaydi istemez calisma durumu var yani esinin.yesil kart yokmu artik Turkiye?
aciller bedava diye biliyodum bende.
ülkede o dedikleriniz yok da acile geleni aman da gel sen acilsin hemi de hamilesin diye 5 kuruşsuz muayene eden hastane var hemiAsla takma.
Gece uyurken koyunları değilde, dolarları sayanlar seni anlayamaz.
http://www.engelliler.biz/forum/sag...-hasta-hastane-kapisindan-cevrilemeyecek.html
Bu linkte acil hastaların sigortasızda muayene olabileceği yazıyor.
Doktor değilim ama karın, bel ağrısı acil bir durum.
İki büklüm gitmen halinde, muayene olabileceğini düşünüyorum.
Acil halin, ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumları kapsadığı yazıyor.
Sende de aniden gelişen bir hastalık bu.
Çocuk toplanmış ve aniden başlayan bir ağrı yaşıyorsun şu anda.
Yola para saymak ve elin boş dönmekte var işin ucunda ama, şansını dene derim.
Çok az bi süre kaldı silinmesine cnm bir hafta kadar ondan sonra işe girecek inşallahBebek doğunca ne olacak?
O hastalanırsa?
Ne biçim de çirkinlestiniz! O merhamet Allahtan gelsin o zaman, merhametlerin enn güzelini vermiş Allah akıl diyoruz adına. İşsiz kocadan 3 5 çocuk yaparsam ben de kınadığımı yaşamadan ölmeyeyim bi zahmet.Siz nasıl insanlarsınız ya Allah rızası için yardım istedim bilgili olmadığım için bir bilene sordum burdan. Sizin vicdanınıza acımanıza ihtiyacım yok benim sizden gelecek acıma merhamet Allahtan gelsin. Sizin başınıza gelmesin inşaallah yaşamayın bu zorlukları ama eminolunki kınadığınızı yaşamadan da ölmezsiniz. Bana vicdanınızı değil insanlığınızı gösterin ama sizdede onu göremiyorum yazıklar olsun Allah ıslah etsin
Yazmayın tmm mıHem soru soruyorsunuz isinize gelmeyen cevaplar gelince de insanlara bagirip cagiriyorsunuz, biraz kibar olun ya
Herkese istedigim kadar dogururum diyorsaniz o zaman size verilecek akil yok Allah yardimciniz olsun ,gecmis olsun
Ulkenin hali bu iste, sosyal guvencesi olmayan insanlar var onlara verilemeyen hizmetler vs, yanilacak cok sey var ama burasi bdv yeri degil
çocuktan önce evimiz arabamız işimiz maaşımız sigortamız her şeyimiz varken çocuğun sağlık problemleri gelişim problemleri yüzünden her şeyi kaybetmiş bir insan olarak yazıyoruzdur belkiÇünkü onlar kimsenin halinden anlamaz.
Çünkü belli bir gelirleri var.
Şu yazanlar içinde sigortasız tek kişinin olduğunu mu sanıyorsun?
Yani, acıdan kıvrananlara karşı mecburi bir yaklaşımları var.ülkede o dedikleriniz yok da acile geleni aman da gel sen acilsin hemi de hamilesin diye 5 kuruşsuz muayene eden hastane var hemi
Umrumda degil yazmayın şikayet edicemNe biçim de çirkinlestiniz! O merhamet Allahtan gelsin o zaman, merhametlerin enn güzelini vermiş Allah akıl diyoruz adına. İşsiz kocadan 3 5 çocuk yaparsam ben de kınadığımı yaşamadan ölmeyeyim bi zahmet.