- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 98
- 32
29 gün sonra nisanim var. Ama benim ailem dışında kimsede heyecan yok. Nisanlimin ailesinin umrumda bile değil. Misafir gibi gelecekler. Ne bu zamana kadar kv dem nede gorumcem provama geldi. Annemle gittim. Bide en bastan kendilerine yakin modaevi diye tutturdular bizede cok uzak. Bizde sandık ki gelecekler provalar a diye. Sormadilar bile. Her cagirdigimda bahane buldular. Benim kendi kizkardesim de oyle hic merak yok yardım yok. Çok üzülüyorum. Fotoğraf cekimim olucak hicbiri gelmek istemiyor. Kizkardesim de gelirim ama hicbir sekilde yardim etmem diyor. Nişan için gorumcem yuzume hic hevesim yok elbise bile bakasim yok dedi. Bazi seylerde yasandi terslestim.nisanlimin tarafiyla. Ondan öncede Kv dem estetik te olmuştu annemle geçmiş olsuna gittik ama yasanilanlar dan sonra dikislerinin alinacagi gun de ben hastalandim hastaneye gittim arayamadim diye oglunu doldurmaya calismis aramadi sormadi yazıklar olsun diye. Bende aramicam bilsin dedim. Aile toplantilari vardi gelsin yardima ele gune karşı da demis gelmicem beni sevmeyen insanlarla gorusmem dedim. Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama agrima gidiyor. bilerek soz yuzuklerimizi kendi aldi ben giderim pahali alirimda mazallah nişan da kiz tarafinin almasina gerek kalmaz diye gümüş almis. Ustelik alinsin diye alttan altada soyletti . Damada saat te takilir dedi.ailem aman sen altta kalma diye herseye tamam dedi..Nişan olucak nasil ihtiyaclar demedi davetiyeleri babam matbaaci oldugundan zarflara gecirip gonderdik hep kusur bulmuş arayip guzel olmus demedi. Bohca yapilcak nasil yapicaz demiyor annemi aramiyor. hatta bohca yalmak istemiyor buyuk gelinde nişanlı o istemedi diye ki onla kvdem oğlu flört ederken ne kavgalar etmiş hakaretler havada ucusmus. Beni onla denk tutmaya çalışıyor uzulmesin diye. Ogluyla bile arami bozcakti aramizi benim ailem yapti nisanlimda kendini affettirdi. Ama oda üzülüyor cok uzaksin diye ama unutamiyorum agrima gidiyor ve ben onlarin bu durumlarindan sonra boyle oldum heo annecim ablacim diye cevrelerinde dolaştım