agrıma gidiyor evlilik bu

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
29 gün sonra nisanim var. Ama benim ailem dışında kimsede heyecan yok. Nisanlimin ailesinin umrumda bile değil. Misafir gibi gelecekler. Ne bu zamana kadar kv dem nede gorumcem provama geldi. Annemle gittim. Bide en bastan kendilerine yakin modaevi diye tutturdular bizede cok uzak. Bizde sandık ki gelecekler provalar a diye. Sormadilar bile. Her cagirdigimda bahane buldular. Benim kendi kizkardesim de oyle hic merak yok yardım yok. Çok üzülüyorum. Fotoğraf cekimim olucak hicbiri gelmek istemiyor. Kizkardesim de gelirim ama hicbir sekilde yardim etmem diyor. Nişan için gorumcem yuzume hic hevesim yok elbise bile bakasim yok dedi. Bazi seylerde yasandi terslestim.nisanlimin tarafiyla. Ondan öncede Kv dem estetik te olmuştu annemle geçmiş olsuna gittik ama yasanilanlar dan sonra dikislerinin alinacagi gun de ben hastalandim hastaneye gittim arayamadim diye oglunu doldurmaya calismis aramadi sormadi yazıklar olsun diye. Bende aramicam bilsin dedim. Aile toplantilari vardi gelsin yardima ele gune karşı da demis gelmicem beni sevmeyen insanlarla gorusmem dedim. Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama agrima gidiyor. bilerek soz yuzuklerimizi kendi aldi ben giderim pahali alirimda mazallah nişan da kiz tarafinin almasina gerek kalmaz diye gümüş almis. Ustelik alinsin diye alttan altada soyletti . Damada saat te takilir dedi.ailem aman sen altta kalma diye herseye tamam dedi..Nişan olucak nasil ihtiyaclar demedi davetiyeleri babam matbaaci oldugundan zarflara gecirip gonderdik hep kusur bulmuş arayip guzel olmus demedi. Bohca yapilcak nasil yapicaz demiyor annemi aramiyor. hatta bohca yalmak istemiyor buyuk gelinde nişanlı o istemedi diye ki onla kvdem oğlu flört ederken ne kavgalar etmiş hakaretler havada ucusmus. Beni onla denk tutmaya çalışıyor uzulmesin diye. Ogluyla bile arami bozcakti aramizi benim ailem yapti nisanlimda kendini affettirdi. Ama oda üzülüyor cok uzaksin diye ama unutamiyorum agrima gidiyor ve ben onlarin bu durumlarindan sonra boyle oldum heo annecim ablacim diye cevrelerinde dolaştım

29 gün sonra nisanim var. Ama benim ailem dışında kimsede heyecan yok. Nisanlimin ailesinin umrumda bile değil. Misafir gibi gelecekler. Ne bu zamana kadar kv dem nede gorumcem provama geldi. Annemle gittim. Bide en bastan kendilerine yakin modaevi diye tutturdular bizede cok uzak. Bizde sandık ki gelecekler provalar a diye. Sormadilar bile. Her cagirdigimda bahane buldular. Benim kendi kizkardesim de oyle hic merak yok yardım yok. Çok üzülüyorum. Fotoğraf cekimim olucak hicbiri gelmek istemiyor. Kizkardesim de gelirim ama hicbir sekilde yardim etmem diyor. Nişan için gorumcem yuzume hic hevesim yok elbise bile bakasim yok dedi. Bazi seylerde yasandi terslestim.nisanlimin tarafiyla. Ondan öncede Kv dem estetik te olmuştu annemle geçmiş olsuna gittik ama yasanilanlar dan sonra dikislerinin alinacagi gun de ben hastalandim hastaneye gittim arayamadim diye oglunu doldurmaya calismis aramadi sormadi yazıklar olsun diye. Bende aramicam bilsin dedim. Aile toplantilari vardi gelsin yardima ele gune karşı da demis gelmicem beni sevmeyen insanlarla gorusmem dedim. Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama agrima gidiyor. bilerek soz yuzuklerimizi kendi aldi ben giderim pahali alirimda mazallah nişan da kiz tarafinin almasina gerek kalmaz diye gümüş almis. Ustelik alinsin diye alttan altada soyletti . Damada saat te takilir dedi.ailem aman sen altta kalma diye herseye tamam dedi..Nişan olucak nasil ihtiyaclar demedi davetiyeleri babam matbaaci oldugundan zarflara gecirip gonderdik hep kusur bulmuş arayip guzel olmus demedi. Bohca yapilcak nasil yapicaz demiyor annemi aramiyor. hatta bohca yalmak istemiyor buyuk gelinde nişanlı o istemedi diye ki onla kvdem oğlu flört ederken ne kavgalar etmiş hakaretler havada ucusmus. Beni onla denk tutmaya çalışıyor uzulmesin diye. Ogluyla bile arami bozcakti aramizi benim ailem yapti nisanlimda kendini affettirdi. Ama oda üzülüyor cok uzaksin diye ama unutamiyorum agrima gidiyor ve ben onlarin bu durumlarindan sonra boyle oldum heo annecim ablacim diye cevrelerinde dolaştım

Kac yasindasin canim? Nisanlin kac yasinda?

niye boyleler sana karsi? olaylar mi yasandi, fitratlari mi bu? nisanlin ne diyo ailesinin tavirlarina?

Eger sözlünle anlasiyorsan gerisi fazla önemli degil aslinda. Böyle seylerde beklentilerini nekadar düsük tutarsan okadar mutlu olursun diyorlar. Yok ama sözlünlede sorunlarin varsa asamadigin, iyi düsün derim. Hersey onda bitiyor cünkü. Seninle ailesi arasindaki dengeyi o saglamasi lazim, aksi takdirde sorunlar cikar..

Bende nisan döneminde cok sorunlar yasadim. Aile yapilarimiz cok farkliydi uyusmuyorduda. Eski nisanlim ama o dengeyi hic tutturamadi. Bu yüzden sorunlar hep daha büyük problemlere dönüstü ve nisan atildi.

Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah senin sonun benimkisine benzemez.

bu kadar yüzgöz olmak hıc ıyı olmamış.
ne bır kayınvalideye yakıstırırırım ''bu davetıyede güzel degıl'' demeyı.
ne de bır gelıne ,''davetıyemı begenıp, güzel demedı '' demesını. bu kadar ufak ve gelın damat dısındakılerı ılgılendırmeyen detayı yazınca buyuk tablo kotu gorunuyor kusura bakmayın.
ayrıca bu kadar ırrıte olunan bır kayınvalıde neden prova veya fotoğraf cekımlerınde yanınızda olması ıstenıyor, sizi daha rahatsız eden bır durum olmaz mı, bu durumu lehınıze cevırmelısınız.
yalnız, yapılan ve dusuncelerınız hos degıl.
sizin suan dusundugunuz kayınvalıde görümce degıl esınız ve askınız olmalıydı, cok sey erken yasanmıs.
lütfen es aılesıyle yüzgöz olmayınız, saygınlığınızı koruyunuz.
mutluluklar.

Evet hata yapiyorsunuz. Simdiden bu sekilde baslarsa evliliginiz cok zor gecer. Evlendikten sonra esiniz bunlari burnunuzdan getirir amiyane tabirle. Yol yakinken bitirin ya da mesafelide olsa iliskinizi duzeltin.
Mesafeli olmayi tercih ediyorum artik
dar yüzgöz olmak hıc ıyı olmamış.
ne de bır gelıne ,''davetıyemı begenıp, güzel demedı '' demesını. bu kadar ufak detayı yazınca buyuk tablo kotu gorunuyor kusura bakmayın.
ayrıca bu kadar ırrıte olunan bır kayınvalıde neden prova veya fotoğraf cekımlerınde yanınızda olması ıstenıyor, sizi daha rahatsız eden bır durum olmaz mı, bu durumu lehınıze cevırmelısınız.
sizin suan dusundugunuz kayınvalıde görümce degıl esınız ve askınız olmalıydı, cok sey erken yasanmıs.
mutluluklar.[/QUOTE]
Benim cevrem de jep kayinvalideye saygi cok inemliydi

Ohooo siz simdiden böyleyseniz(yani araniz)ilersini düsünemiyorum vallah... Sözlünüzde pek dengeyi sagliyacakmis gibiye benzemiyor... Aranizda neler gecti bilemiyorum ama sizde simdiden bukadar dis bilerseniz daha cok düsman edersiniz... Olaylari bilemedigim icin pek bisey diyemiycem ama bana sizde az degilmissiniz gibi geldi...:KK14:

Kesinlikle hemen bitir bu işi hemen boyle kayinvalide ve gorumce yuzunden benim ilk evliligim bitti yazdiklarini okuyunca eskilere gittim tüylerim diken diken oldu sinirden ya canim arkadasim hemen dön yol yakinken ben yandim sinir hastasi oldum panik atak oldum çok sükür simdi ikinci evliligimi yaptim kayinvalidemde cok iyi ama o da boyle yapsa bana şuan inanki bu evliligimide hemen bitiririm cunku tahammulum kalmadi artik..sakin taviz verme senin nisanlindan cok ailesi önemli evlilikte cunku napip edip insanin huzurunu bozuyolar al bak ben bosandim en sonunda sakin yakma basini derim ben yaşamiş ve tecrübeli biri olarak kesin ve net hemen postala hemen

Eger sözlünle anlasiyorsan gerisi fazla önemli degil aslinda. Böyle seylerde beklentilerini nekadar düsük tutarsan okadar mutlu olursun diyorlar. Yok ama sözlünlede sorunlarin varsa asamadigin, iyi düsün derim. Hersey onda bitiyor cünkü. Seninle ailesi arasindaki dengeyi o saglamasi lazim, aksi takdirde sorunlar cikar..

Bende nisan döneminde cok sorunlar yasadim. Aile yapilarimiz cok farkliydi uyusmuyorduda. Eski nisanlim ama o dengeyi hic tutturamadi. Bu yüzden sorunlar hep daha büyük problemlere dönüstü ve nisan atildi.

Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah senin sonun benimkisine benzemez.
Bizimde aile yapımız uyusmuyor sözlum de bir ara sacmaladi ben bu sekilde evlenmem dedim onada tavır koydum. Ozlesemde aramadim oda bana yanasti

[QUOTE="eeddaaumt, post: 37569870, member: 627onlar kacMesafeli olmayi tercih ediyorum artik
ne de bır gelıne ,''davetıyemı begenıp, güzel demedı '' demesını. bu kadar ufak detayı yazınca buyuk tablo kotu gorunuyor kusura bakmayın.
mutluluklar.[/QUOTE]
Benim cevrem de jep kayinvalideye saygi cok inemliydi[/QUOTE]
Iyi olmak istedim ben ve ailem heo yanastikca onlar kacti annemde üzülüyor biz naptikki diye

Daha evlenmeden bukadar sorun yasaniyorsa sonunu dusunmek bile istemiyorum...
Evet hata yapiyorsunuz , sanmayinki evlendikten sonra esiniz ailesine karsi sizi koruyacak , tam aksine simdiki adam ailesini tutacak ve seni haksiz bulacak...

Nisanlilik donemide tanisma donemidir , Aileler ve ciftler arasinda.
Siz erken tanismissiniz birkere faha gozden gecirin, eksisiyle artisiyla ..
Bakin bakalim eksimi artimi daha agir basiyor....

Yeni nesil çok tuhaf. Dert edilmeyecek şeyler dert olmuş, büyümüş büyümüş kocaman sorun yaratmış.
Kayınvalide alerjisi bu sanırım. Provaya gelse ne olur gelmese ne olur, davetiyeyi beğense ne olurbeğenmese ne olur? Neden beklentileriniz bu kadar yüksek? Yapılanın, alınanın lafı sözü edilmez. Beğenmediyseniz kendiniz alsaydınız yüzüğünüzü.

Çok boş, çok gereksiz şeyler bunlar. Nişan kıyafetimi öylesine gezerken bir mağazada görüp aldım, tek başımaydım. Yüzüklerimizi eşimle gittik bir yerden aldık geldik. Bohça mohça istemedim çok gereksiz.

Bu arada düğünde kaç bilezik takılacağının pazarlığını yaptınız mı? Aman ha unutmayın!

Çok peOTE="Dilay80, post: 37569872, memberyakın 196"]Ohbüyük aile olalimiz simdiden böyleyseniz(yani araniz)ilersini düsünemiyorum vallah... Sözlünüzde pek dengeyi sagliyacakmis gibiye benzemiyor... Aranizda neler gecti bilemiyorum ama sizde simdiden bukadar dis bilerseniz daha cok düsman edersiniz... Olaylari bilemedigim icin pek bisey diyemiycem ama bana sizde az degilmissiniz gibi geldi...:KK14:[/QUOTE]
Cok peslerinden kostum resmen ailemde hep yakin olalim buyuk aile olalim dedi ama artik sabrim tasti erkek tarafi naz yapiyor

Mesafeli olmayi tercih ediyorum artik
mutluluklar.
Benim cevrem de jep kayinvalideye saygi cok inemliydi[/QUOTE]

tabıkı onemlı, ama karsılıklı saygı.siz saygınlgınızı koruyun, kişi kendınden sorumlu.
hepımızın o zamanlarında ıyı kotu anılarımız oluyor, benım tek anlayıp tecrübe ettıgım, siz yüzgöz olmayın ağırlığınızı koyun kı ınsanlarında sıze saygısı olsun. yoksa sımdıkı durumunuz olmaması gereken durum, cunku saygı yokoluyor artık. bu da bır evlılıkte olabilecek en kotu olaylardan bırı.

Yeni nesil çok tuhaf. Dert edilmeyecek şeyler dert olmuş, büyümüş büyümüş kocaman sorun yaratmış.
Kayınvalide alerjisi bu sanırım. Provaya gelse ne olur gelmese ne olur, davetiyeyi beğense ne olurbeğenmese ne olur? Neden beklentileriniz bu kadar yüksek? Yapılanın, alınanın lafı sözü edilmez. Beğenmediyseniz kendiniz alsaydınız yüzüğünüzü.

Çok boş, çok gereksiz şeyler bunlar. Nişan kıyafetimi öylesine gezerken bir mağazada görüp aldım, tek başımaydım. Yüzüklerimizi eşimle gittik bir yerden aldık geldik. Bohça mohça istemedim çok gereksiz.

Bu arada düğünde kaç bilezik takılacağının pazarlığını yaptınız mı? Aman ha unutmayın!
Evet onemli benim icin bunlar saygidir degerdir

Back
X