agrıma gidiyor evlilik bu

Dugun degil ki nisan bu. Neden bu kadar gosteris olmak zorunda? Yok davetiyeler yok elbise provalari.. kayinvalideye bunlardan hafakanlar basmis olabilir. ben mi geri kafaliyim bilemedim.
Meseleye gelecek olursak acaba kayinvalide senden yeterince saygi sevgi gorebiliyor mu? Ben samimiyet ve iyi niyet olduktan sonra iki insan arasinda cozulemeyecek sey yok diye dusunuyorum. İlla evleneceksen bu adamla, karsindakilere buz kesmek yerine o ailenin kiziymis gibi davransan? Zor degil ufak jestler seni sevmeleri icin yeter de artar. Kendini annen yasindaki kadinla bir tutup rekabete girmen sacma.

Garipler hep boylelerdi bende heo saygili davrandim ama baktim duzelmiyor uzak duruyorum
simdi istedigin kadar uzak dur, tavir al, evlenince hepsi sana misliyle doner.. aile bu yapida ise, simdiden su hallere gelindiyse, evlendikten sonra sihirli degnek dokunmayacak.. onlarin sesi daha cok cikacak, cunku nisanlin sozu gecen ve dengeyi kurabilecek birine benzemiyor..
cok soguk geldi bana sizin durum..

Yaşını göremedim ama sanırım küçüksün. Sadece karşı taraf isteksiz değil ki. Kendi kızkardeşin de isteksiz gayet.O neden "gelirim ama yardım etmem" gibi bir cümle kuruyor ki sana? Hata sadece nişanlanacağın insanın ailesinde değil bence.

muhalefet olmak degil niyetim ama bence o samimiyet ve iyi niyet karsilikli olursa dedigin gibi olur, cok da guzel olur.. ama karsidakiler kusur bulmaya, afra tafraya, fenaliga programliysa, ne yapsan da sevmezler, daha da rezil ederler.. ornekleri cok.. keske herkes samimi olabilse..

Canim kismeen yasadiklarini yasiyorum benimde gorumcem ayni cinslik yapiyor evlenip ayrildi kendisi carsida neye baksam bu ne kafar ay o pahali butcemiz yetmez falan sinir etti bizi annemde o size dillik vermez olmaz bole falan baya sounlarim oldu benimde 20gun sonra nisanim var ve provam var p.tesi nisanligimda onlarin ordan begendim gel demedim hic birine zaten gorumcemi istemiyorum kayinvalidemle aram.iyi aslinda ama.hayirlsi allahim bizleri utandirmasin.. Seninki daha zormus benim kiz kardesim.yok ama kardes gibi sevdigim kuzenim var o sagolsun soruyo napiyosun neydiosun diye ama.teyzem hic bir sekilde umursamiyor kuafore yaDirdim.mesela gitmicem onunla femis tafra yapiyorlar bana

iki tarafda birbirine fan gicik oluyor
es onemli ama aileside onemli

bu gunler geçer dugun olur iyi kotu sorunlu sorunsuz evine girersiniz ama sonra olucaklari kestiremiyorum
nikaha imza attiginizdan andan itibaren o sevmediginiz kv ve gorumceyle araniza bi bag girecek hemde kolay kolay kopmayacak bag

misafirlere gelsin dediginde gitmeliydin, boyle isi inada bindirirsen evinin huzuru bozulur
e yarin çocuk olunca babaaanne ve hala olacak onlar , çocugu sevmelrine izin veremyecekmisin, oglunun evine istedigi gibi gelemeyeckmi bu kadin,oglunu evinde agirmlamayacakmi, sensiz gitse surat yaparsin kocana, senle gitse ( seni mecbur birakip ) kv ye surat ayparsin

ne yap et buzlari çoz yada balik abstan kokmus de yoluna bak

Bu is bana hic ciddi gelmedi ne uzuyosun kendini bitir gitsin senin icin cabalamayanlara vakrtini harcama .

Çok kötü bi aileye düşmüşsünüz. Kocanızla da evlendiğinizde sorunlar yaşayacaksınız muhtemelen bu konular yüzünden. Nefret ettim şu erkek ailelerinden.

Evlilikte imzayi iki kisi atar ama aileler evlenir. Her ne kadar ciftler biz anlasiyoruz, onemli olan da bu, gerisi onemsiz dese de aileler arasinda problem varsa bu evlilige de yansir ve genellikle de bosanmayla sonuclanir. Nisanlilik donemi hem ciftlerin birbirini tanima hem de ailelerin birbirini tanima donemidir. Simdiden bu kadar yuz goz olunmussa bence bunu daha da ileriye goturmenin bir anlami yok. Siz kafanizdan kayinvalidenin size yaptiklarini atamiyorsunuz, kayinvalide de anladigim kadariyla sizi istemiyor. Gelin olarak deger vermiyor. Aranizda neler gecti bilmiyorum ama her iki taraf da birbirine tavir almis durumda. Istenmiyorsaniz bence sartlari zorlamayin. Cunku ilerde daha da kotu olacaktir. Zoraki birsey olmaz.

Artik benimde sesim cikiyor

Artik benimde sesim cikiyor

Çok pişman olacaksın bu evliliği yaparken
Sesinin çıkması mutsuzluğun önüne geçmez
Bile bile lades olur evlenirsen
Ailesinin davranışlarında çok da büyütülecek şeyler yok
Elbiselere, provalara, prosedürlere takılırken asıl konuları gözden kaçırıyorsun

Nişanda da düğünde de erkek tarafından pek bir şey bekleme , hem düğünümde hem nişanda her şeyi A'dan Z'ye ailem yaptı, Artık millet kız almıyor oğlan veriyor mübarek ! Ayrıca Kv'nizin durumu sağlık ve hayatta hiçbir şey sağlıktan değerli değildir. Sağlık olsun de hal hatır et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…