Ay inşallah kuzu ya herkes gibi bende hamileymişim demek çok isterim sanki insan hiç kendine kondurmuyor gibi olmayacakmış gibi hissediyor ama herkes bir gün bi şekilde hamile kalıyor bizde olucaz Allahın izniyle merak etme

Allah gercekten derdi olan derman versin bak arkadasımda bi sıkıntı yok kocasında var 0 sperm

belki 10 yıl geçmiştir evlat edincekler Allahımın var bi bildiği herkesin sınavı farklı.. tüp benek pcoslular için bi tık daha iyi diyorlar yumurta fazlalağından ama Allah bilir tabi son care oysa gittiği yere kadar denicez inşallah maddi manevi güçümüz oldukca

Mfk duydum canım ama hiç sans vermedim bilmiyoeum ben bide mersinde instagram hesabi var Ahmet yıldız bakan diye. Doğal detavi yaptırıyor kürler çaylar flan ve kalanda çok bi bak istersen. Bazen diyorum ona bi sans mı versem bu tutmazsa diyede bakalım. Psikolojini bozma seni en iyi tanıyan sensin alıştık bunlara yine aynı sekilde hamile kalıcaksın inşallah ve devamı sürücek

Gitgeller illaki oluyor ama Her gün yeni bi umut çalışmalara devam kuzum. Bu arada kaç kilosun