Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

ozzy ben seni hatırlıyorum ama nerden..
Allahn hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin bebisini

Bilmem, nerden hatırlıyo olabilirsin acaba? Merak ederim ben şimdi. Çünkü sen bende bi çağrışım yapmadın. Biraz düşün istersen. Resim mi çağrışım yaptı, kullanıcı ismim mi?
Güzel dileğin için de ayrıca teşekkürler.

Canım bende ilk öğrendiğim 3 gün aynı senin gibi davrandım sonra kahverengi akıntılar gelmeye başlayınca çok korktum ve şimdi hiçbirşey yapmıyorum, hızlı bile yürümüyorum.

Doktorumu hamile kaldığımda aradım bana Elevit verdi, Folic plusı kullanmana gerek yok Elevitin içinde mevcut dedi.

Doktorum bana da elevit verdi ama folic plusı bırak , elevitin içinde var zaten dedi. Bendende 3 gün kahve rengi akıntı 4. gün kan geldi azcık. Doktorum düşük tehlikesine karşılık bir krem aldırttı günde bir kere rahimin içine bir tüp sıkıyorsun, o günden beri de hiç ne kahve akıntım ne de kanama olmadı.

Merhaba Arkadaşlar,

Bende dün öğrendim mutlu haberi, şükürler olsun:Saruboceq: Beni de listeye eklermisiniz?

Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip eder inşallah.

Sat: 13 Kasım 2009
Muhtemel Doğum Tarihi: 20 ağustos

Allah ım sen isteyenlerede tez zamanda nasip et:Saruboceq::Saruboceq:

ersasu hayırlı olsun bebişin allah sağlıklı bebeğini kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Dr'a gittin mi ben yarın gidecem çok heyecanlıyım.
SAT : 27 ekim 2009
doğum : 02 ağustos 2010 (bunu internetten hesaplattım dr yarın ne diyecek bilmiyorum.)
Sevgiler

Saol seninkide hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5 Ben Salı günü doktora gitmiştim, reglimi bekliyordum aşılamaya başlayacaktık! Dün kan testi yaptırıp öğrendim:Saruboceq:
Doktorum 25 aralık ta gel dedi. O zamana kadar folik asite başla dedi. Bende internetten kendim hesaplattım.

Yarın yazarmısın doktordan sonra, merak ettim bana daha çook var!

canım hoşgeldin aramıza allahım sağlıcakla bebeğini kuağına almayı nasip etsin
sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik diliyorum

canım bende 6+3 te gittim doktora kalp atışı falan vardı muhtemelen seninde olabilir inşallah hayırlı haberlerle geliceksin canım birde hangi hesaplayıcıda hesaplattın benim 25 ekim satım 1 ağustos çıkıyor doktorda aynısını dedi senin 3 ağustos olmalı normalde canım

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, bu sayfayı buldum çok mutlu oldum:lepi: Allah hepimize hayırlı hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah!

tabi yazarım bakalım ne diyecek acaba ultrasonda gözükecek mi , inşallah herşey normaldir ilk defa denedim ve ilk defa hamile kaldım 35 yaşında milletin ısrarı ile hadi bir deneyelim dedik kasım ayında ve oldu kısmet demek ki ... Hatta benim karnım ağrıyor hastalanacam herhalde diye sanıyordum bazen gecikmeler de yaşayabiliyorum çünkü ilk adetimden beri polikistik over diye birşeyim var ama bu sefer ki gecikme bebektenmiş çarşamba akşamı test yaptık iki çizgiyi gördük eşimle beraber şoktayız , bir yandan da eşim pek gururlu erkek egosu bir kerede oldu diye ... Beslenmeme dikkat etmeye başladım 1 büyük bardak laktozsuz light süt , 2 haşlanmış yumurta beyaz kaşar peynir ekmek yedim , akşama da barbunya fasulye ve pilav var, sigarayı bıraktım gibi hem de 1 günde hiçbırakamam diyordum, hormonel herhalde ... Sevgiler

canzi şimdi daha da çok heyecanlandım kalp atışını da mı duyabiliyoruz şimdiden .... ınşallah hepimiz sağlıklı ve kolayca bebeklerimize sahip olalım. ıleride de haberleşiriz Aslan burcu bebeklerimizi büyütürken karşılaşacaklarımız ile v.s. Sevgiler

Teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

Aylindacım benim SAT 5 Kasım ama geç yumurtlama oldu. Düşük sonrası kontrolüm vardı benim bu ay dr.um o zaman yumurtalıklarıma bakıp söylemişti1 hafta geç yumurtlama olacak diye... Yani benim SAT 5 değil de 12 Kasım sayılır aslında :))

Buarada kızlar siz dr.a ne zaman gidiyorsunuz? Ben haftaya perş-cuma mı gitsem diyorum çok mu geç sizce? Şimdi gidersem çok küçük diye bişey görünmez duyulmaz diye düşünüyorum, belki bir önceki hamileliğimde kalp atışlarını duyamamış olmamızın verdiği bir korku, şimdi gidince duymak istiyorum sanırım... Ama bu seferki hamilelik belirtilerim de çok farklı zaten sanki "daha hamile"yim kaydirigubbakcemile3 belim çok ağrıyo akıntım var göğüslerim acaip şişti sürekli acıkıyorum. Bir de çoookk uykum var ama işteyim maalesef mirmirmirmir

Maşallah çok şanslısınız, biz çok bekledik ama çok şükür sonunda mutlu haberi aldık:Saruboceq:
Bende dengeli beslenmeye gayret ettim bugün, bir de bol bol su için yazıyor heryerde. Aklıma geldikçe içiyorum.
Sigarayı bende bıraktım şimdi elime bile almak istemiyorum.

Benden de sevgiler!

Benim Sat da 13 Kasımkaydirigubbakcemile5 Bugün doktoruma sordum yılbaşına doğru gel, yılbaşı hediyeni ben vereyim, aceleye gerek yok dedi:asigim: birde folik asite başla dedi. Hala inanamıyorum ben, çok fazla belirtide yok.

Kan testi yaptırdınız mı? Ben dün yaptırdım ama yarın yine yaptırmalımıyım acaba?

ALLEGRA , Ben yarına aldım öğrenir öğrenmez çünkü benim polikistik overim vardı , yaşımız var bir de ilk hamileliğim hemen kontrole gidelim dedik . Dr. 'u arkadaşlarımın doğumlarını da yaptırdığından tavsiye ettiler bakalım inşallah dedikleri gibi iyi biridir , paragöz de değilmiş para için abuk subuk testler falan yapmasını istemiyorum çünkü.... Sevgiler

canım gerçekten çok şamslısınız polikistik over olup yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var allaha şükretmeliyiz canım bizde yıllardır bekliyoruz sonunda hamile kaldım mucize gibi sen gerçekten şanslısın allahım şansını daim etsin sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin
yumurtlama zamanına göre bebeğin görünümü ve kalp atışı farklılık gösterebiliyor ama inşallah duyarsın canım çok güzel bir duyguuu allahım isteyen herkese yaşatsın

Canım laktozsuz light süt içmemizmi gerekiyormuş, ben normal süt içiyorumda.

Kan testi yaptırmadık ama yarın bi yaptırıp hcg me bakayım diyorum... Olmazsa ben de çıkan hcg yi telefonda dr.uma söyliyim ona göre bana bir tarih versin, mantıklı...
Ben folik asiti şubattan beri içiyorum canım devam edicem ona da işte bi yandan... tek kafama takılan geçen düşük yüzünden şimdi bana ekstradan progestan falan verir mi?!? Onu da telefonda sorayım bari...

Bence bir kere kan testi yaptırdıysan ikinciye gerek yok doktor isterse yaptır bence

Banada PKO teşhisi konuldu, 3 ay kendim denedim olmadı, daha sonra doktor önerisi ile klomen + çatlatma iğnesi tedavisi ile 3. ay hamile kaldım yani bebeğime kavuşmam 6 ay sürdü. Yıllarca hamile kalmak için uğraşanlar var. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla doğurup kucaklamayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…