- Konu Sahibi neslihan165
-
ozzy ben seni hatırlıyorum ama nerden..
Allahn hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin bebisini
Benim de karnım çok şiş. Regl olmaya yakın şişkinlik oluyodu zaten ama olunca geçiyodu hemen. Tabi şimdi regl olamadığımız için o şişkinlik kaldı tamamen.
Bi de ben hareketlerime fazla dikkat etmiyorum. Hızlı yürüyorum mesela. Ya da her zaman yaptığım ev işlerini yine yapıyorum. Cam falan silmiyorum tabi de. Daha mı dikkat etmem gerek acaba?
Bi de ben 5-6 aydır folic plus kullanıyorum. Yarın doktora gitcem bakalım başka vitamin, mineral takviyesi yapcak mı? Sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz?
canım hareketlerine dikkat et valla ben hiççççççççççç birşey yapmıyorum doktorum yapma dedi eve geliyorum yatıyorum yemeğe kalkıyorum onuda kayınvalidem sağolsun hazırlıyor ediyor beni çağırıyor eşimlede arkadaş gibiyiz hiçç birlikte falan olmuyoruz canımız bir kere yanınca şimdi çok daha dikkatli olmaya çalışıyoruz
ben ilaç olarak folik plus ve elevit birde düşük tehdidini aza indirmek için progeston kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum
ersasu hayırlı olsun bebişin allah sağlıklı bebeğini kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Dr'a gittin mi ben yarın gidecem çok heyecanlıyım.
SAT : 27 ekim 2009
doğum : 02 ağustos 2010 (bunu internetten hesaplattım dr yarın ne diyecek bilmiyorum.)
Sevgiler
Merhaba Arkadaşlar,
Bende dün öğrendim mutlu haberi, şükürler olsun:Saruboceq: Beni de listeye eklermisiniz?
Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip eder inşallah.
Sat: 13 Kasım 2009
Muhtemel Doğum Tarihi: 20 ağustos
Allah ım sen isteyenlerede tez zamanda nasip et:Saruboceq::Saruboceq:
ersasu hayırlı olsun bebişin allah sağlıklı bebeğini kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Dr'a gittin mi ben yarın gidecem çok heyecanlıyım.
SAT : 27 ekim 2009
doğum : 02 ağustos 2010 (bunu internetten hesaplattım dr yarın ne diyecek bilmiyorum.)
Sevgiler
canım hoşgeldin aramıza allahım sağlıcakla bebeğini kuağına almayı nasip etsin
sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik diliyorum
canım bende 6+3 te gittim doktora kalp atışı falan vardı muhtemelen seninde olabilir inşallah hayırlı haberlerle geliceksin canım
tabi yazarım bakalım ne diyecek acaba ultrasonda gözükecek mi , inşallah herşey normaldir ilk defa denedim ve ilk defa hamile kaldım 35 yaşında milletin ısrarı ile hadi bir deneyelim dedik kasım ayında ve oldu kısmet demek ki ... Hatta benim karnım ağrıyor hastalanacam herhalde diye sanıyordum bazen gecikmeler de yaşayabiliyorum çünkü ilk adetimden beri polikistik over diye birşeyim var ama bu sefer ki gecikme bebektenmiş çarşamba akşamı test yaptık iki çizgiyi gördük eşimle beraber şoktayız , bir yandan da eşim pek gururlu erkek egosu bir kerede oldu diye ... Beslenmeme dikkat etmeye başladım 1 büyük bardak laktozsuz light süt , 2 haşlanmış yumurta beyaz kaşar peynir ekmek yedim , akşama da barbunya fasulye ve pilav var, sigarayı bıraktım gibi hem de 1 günde hiçbırakamam diyordum, hormonel herhalde ... Sevgiler
Teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
Aylindacım benim SAT 5 Kasım ama geç yumurtlama oldu. Düşük sonrası kontrolüm vardı benim bu ay dr.um o zaman yumurtalıklarıma bakıp söylemişti1 hafta geç yumurtlama olacak diye... Yani benim SAT 5 değil de 12 Kasım sayılır aslında :))
Buarada kızlar siz dr.a ne zaman gidiyorsunuz? Ben haftaya perş-cuma mı gitsem diyorum çok mu geç sizce? Şimdi gidersem çok küçük diye bişey görünmez duyulmaz diye düşünüyorum, belki bir önceki hamileliğimde kalp atışlarını duyamamış olmamızın verdiği bir korku, şimdi gidince duymak istiyorum sanırım... Ama bu seferki hamilelik belirtilerim de çok farklı zaten sanki "daha hamile"yim kaydirigubbakcemile3 belim çok ağrıyo akıntım var göğüslerim acaip şişti sürekli acıkıyorum. Bir de çoookk uykum var ama işteyim maalesef mirmirmirmir
ya biraz alakasız olcak ama kullanıcı resmini nasıl değiştiriyoruz???
tabi yazarım bakalım ne diyecek acaba ultrasonda gözükecek mi , inşallah herşey normaldir ilk defa denedim ve ilk defa hamile kaldım 35 yaşında milletin ısrarı ile hadi bir deneyelim dedik kasım ayında ve oldu kısmet demek ki ... Hatta benim karnım ağrıyor hastalanacam herhalde diye sanıyordum bazen gecikmeler de yaşayabiliyorum çünkü ilk adetimden beri polikistik over diye birşeyim var ama bu sefer ki gecikme bebektenmiş çarşamba akşamı test yaptık iki çizgiyi gördük eşimle beraber şoktayız , bir yandan da eşim pek gururlu erkek egosu bir kerede oldu diye ... Beslenmeme dikkat etmeye başladım 1 büyük bardak laktozsuz light süt , 2 haşlanmış yumurta beyaz kaşar peynir ekmek yedim , akşama da barbunya fasulye ve pilav var, sigarayı bıraktım gibi hem de 1 günde hiçbırakamam diyordum, hormonel herhalde ... Sevgiler
canzi şimdi daha da çok heyecanlandım kalp atışını da mı duyabiliyoruz şimdiden .... İnşallah hepimiz sağlıklı ve kolayca bebeklerimize sahip olalım. İleride de haberleşiriz Aslan burcu bebeklerimizi büyütürken karşılaşacaklarımız ile v.s. Sevgiler
Benim Sat da 13 Kasımkaydirigubbakcemile5 Bugün doktoruma sordum yılbaşına doğru gel, yılbaşı hediyeni ben vereyim, aceleye gerek yok dedi:asigim: birde folik asite başla dedi. Hala inanamıyorum ben, çok fazla belirtide yok.
Kan testi yaptırdınız mı? Ben dün yaptırdım ama yarın yine yaptırmalımıyım acaba?
canım gerçekten çok şamslısınız polikistik over olup yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var allaha şükretmeliyiz canım bizde yıllardır bekliyoruz sonunda hamile kaldım mucize gibi sen gerçekten şanslısın allahım şansını daim etsin sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin
yumurtlama zamanına göre bebeğin görünümü ve kalp atışı farklılık gösterebiliyor ama inşallah duyarsın canım çok güzel bir duyguuu allahım isteyen herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?