Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

Hallisna sende ağustos annesi mi olacaksın? opuyorumnanaktan Cnm sabrının sonunda kavuştun meleğine inş. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüm... ınan senin adına çok sevindim... Burada sanki aşılamayla hamile kalan arkadaşların isimlerinide gördüm .. alkisalkisalkis
Hepiniz bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inş. geçen sene sat 18 kasımdı benim 25 ağustos muhtemel doğum tarihimdi 8 ağustosla kuzumla kavuştum darısı başınıza opuyorumnanaktan

canım benimmm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dualarınızla inş bu defa hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun.. 16aralık kese görme günümüz..
çok heveslenemedim bu defa.. güzel günler görmek nasip olsun hepimize...

Dualarım seninle inş. kesesini görürsün... Ve devamında kolay bir hamilelik diliyorum.. Bebişine kavuşman dileğiyle takip edeceğim ... opuyorumnanaktan listeyi yine ele almışsın zemuszemus

aminnn canım aminnn... ALLAH razı olsun,meleğine de uzun ömürler versin inş..
:) :) konuya baktım kişiler birikiyor ortada liste yok ben başlayayım devamı gelir dedim.. adım listeciye çıkacak sitede:)

canzicim gozun aydın pıt pıtları gormek kadar guzel birsey var mı bu dunyada??

hallisnacim 16 aralık ı bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum cnm.. Allah hayırlısı ile saglıklı bebisler nasip etsin

günaydınlar herkese en güzel günler hepimizin olsun allahım sağlıcakla bebekelerimiz kucağımıza almayı nasip etsin herşey inşallah hep yolunda gitsin

Canım gözün aydın darısı başımıza ben de bi görseydim pıtlarını

canzicim gozun aydın pıt pıtları gormek kadar guzel birsey var mı bu dunyada??

hallisnacim 16 aralık ı bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum cnm.. Allah hayırlısı ile saglıklı bebisler nasip etsin

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar dünyadaki en güzel şey olsa gerek içinde bir canlıya hayat vermek onunla birlikte yaşamak onunla birlikte yemek uyumak yürümek çok farklı bir duygu allahıma şükğrler olsunki bu duyguyu yaşıyoruz ve sonuna kadarda allahımın izniyle yaşayacağız sonunda allahın bize hediye ettiği meleğimiz kucağımıza alacağız hepimiz buna inanalım canlarım

kızlar beni de listeye ekleyin!
sat:3 kasım
dogum:10 ağustos
keseyi gördük,19 aralıkta inşallah kalp atışlarını duyarız:)

wouuuww ağustos anneleri de gelmişşş...
süpersiniz kızlar..
Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin...
ilk 3 ay çok dikkat edin, bol bol her fırsatta dinlenin kendinizi sakın yormayın olur mu...
sormak istediğniz bişi olursa da "2010 haziran anneleri buradan devam ediyor" topiğimize bekleriz..

ay ne kadar güzel bi duydu dimi kızlar hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. şimdi keseler görünür sonra kalp atışları derken kesenin içinde küçücük bi nokta 2 li test 3 lü derken cinsiyet öğrenilir sonra ilk tekme yenir opuyorumnanaktan hepsi ayrı bi heyecan o minicik nokta insanın hayatının merkezi oluyo resmen. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERı :CüvCüv:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

ıSıM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARıHı..................CıNSıYET

*.yagmur38...........?
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe.....................27.......................30 ekim..........................6 ağustos
*.h2o.................?
*.pamuksel............?
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono........................30.........................1 kasım........................10 ağustos
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................?
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.arasa.........................28.........................3 kasım.......................10 ağustos

Emanetin var RABBıM.... Sen koru onları.

Son düzenleme:

Listeyi büyükden küçüğe düzenledim kızlar :)

Son düzenleme:
hallisna kullanıcısından alıntı
:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERİ :CüvCüv:

İSİM...........................YAŞ................ .......SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ..................CİNSİYET

*.yagmur38...........
*.canzi3445..........
*.gulayyusuf..........
*.hecababe...........
*.h2o.................
*.pamuksel.................28...........................1 Kasım........................8 Ağustos..............
*.aylinda.....................31.................. ........6 Kasım.......................13 Ağustos..............................
*.mehlika58..........
*.dinono..............
*.esterya.....................36.................. .......30 ekim...........................6 ağustos..............................
*.sag.................
*.hallisna....................24.................. .........3 kasım.........................10 ağustos..............................

Ay kızlar yaptım bişiyler kafama göre ama siz güzelleştirin olur mu mck. hepinize bende yarın gidicem dr. inş. herşey normal çıkar. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERİ :CüvCüv:

İSİM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ..................CİNSİYET

*.yagmur38...........?
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe.....................27.......................30 ekim..........................6 ağustos
*.h2o.................?
*.pamuksel.....................28.........................1 kasım........................8 ağustos
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono........................30.........................1 kasım........................10 ağustos
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................?
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.arasa.........................28.........................3 kasım.......................10 ağustos

Emanetin var RABBİM.... Sen koru onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…