- Konu Sahibi neslihan165
-
Acaba benimde midem bulanmaya baslayacak mı , keske bulansa hic sikayet etmem cunku mide bulantısı saglıklı gebelik belirtisiymis kızlar..
canım benimmm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanHallisna sende ağustos annesi mi olacaksın? opuyorumnanaktan Cnm sabrının sonunda kavuştun meleğine inş. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüm... İnan senin adına çok sevindim... Burada sanki aşılamayla hamile kalan arkadaşların isimlerinide gördüm .. alkisalkisalkis
Hepiniz bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inş. geçen sene sat 18 kasımdı benim 25 ağustos muhtemel doğum tarihimdi 8 ağustosla kuzumla kavuştumdarısı başınıza opuyorumnanaktan
canım benimmm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dualarınızla inş bu defa hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun.. 16aralık kese görme günümüz..
çok heveslenemedim bu defa.. güzel günler görmek nasip olsun hepimize...
Canım gözün aydın darısı başımıza ben de bi görseydim pıtlarını
canım benimmm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dualarınızla inş bu defa hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun.. 16aralık kese görme günümüz..
çok heveslenemedim bu defa.. güzel günler görmek nasip olsun hepimize...
canzicim gozun aydın pıt pıtları gormek kadar guzel birsey var mı bu dunyada??
hallisnacim 16 aralık ı bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum cnm.. Allah hayırlısı ile saglıklı bebisler nasip etsin
canım allah yardımcın olsun
tıcker ı nerden yaptın yardımcı olur musun ben beceremedim sinir oldum
kızlar beni de listeye ekleyin!
sat:3 kasım
dogum:10 ağustos
keseyi gördük,19 aralıkta inşallah kalp atışlarını duyarız:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERı :CüvCüv:
ıSıM......................YAŞ..................SAT.............MUHTEMEL DOĞUM TARıHı..............CıNSıYET
*.canzi3445................29............. ......25 ekim................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.mehlika58................27.............. .....26 ekim................2 ağustos
*.hecababe.................27............... ....30 ekim................6 ağustos
*.esterya......... .........36............... ....30 ekim................6 ağustos
*.dinono............ ......30......................1 kasım.............10 ağustos
*.pamuksel................28......................1 kasım..............8 ağustos
*.gulayyusuf....... .......26......................3 kasım.............10 ağustos
*.hallisna............ .....24......................3 kasım.............10 ağustos
*.arasa................ ....28......................3 kasım.............10 ağustos
*.aylinda............... ...31......................6 kasım.............13 ağustos
*.sag.....................?
*.h2o.....................?
*.yagmur38............?
Emanetin var RABBıM.... Sen koru onları.
Listeyi büyükden küçüğe düzenledim kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?