- Konu Sahibi neslihan165
-
canım link veriyorum ordan yardım alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
canım hamilemisin?????delikafaduldençok sevindim yaaaaaaopuyorumnanaktankonuyu açan neslihan165 arkadaşımız ilk sayfaya liste eklese ve onu devam ettirse...
bu şekilde her sayfada yenilemek gerekiyor..
ben keseyi 4+3 te gördüm,sen daha geç gitmiş olcaksın.görürsün merak etme.hatta embriyoyu bile görürsün inşallah!Canım benim SATım da 6 Kasım, sen keseyi ne zaman gördün? Benim bu cumartesi doktor randevum varda inşallah bende görebilirim keseyi.
canım hamilemisin?????delikafaduldençok sevindim yaaaaaaopuyorumnanaktan
Amin canımmmm, inşallahhhh:1hug: canımmmm çok şükür hamileyim...
RABBİM inş hayırlısı ile hepimize kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri de göstersin... :Saruboceq:
maşallahh sen büyütmüşsün içinde bebişini.. yesin onu teyzesi.. sağlıklı olsun,vakitlice gelsin inş..:Saruboceq:
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.. zemuszemus
ben keseyi 4+3 te gördüm,sen daha geç gitmiş olcaksın.görürsün merak etme.hatta embriyoyu bile görürsün inşallah!
Kızlar bu topiğe yaklaşık 1,5 ay önce ilk yazımı yazmıştım o zaman daha adet olup çalışmalara başlamayı bekliyordum. Bugünse müjdeli haberlerim var bu sabah çift çizgiyi gördüm BEN DE AĞUSTOS ANNESİ ADAYIYIM ARTIIIKK hihoyyyt
Eylül ayında yaşadığım düşükten sonra çalışmalara başlar başlamaz ilk ayda hamile kaldım ÇOOOKK MUTLUYUM :sm_cool:
Beni de ekleyin listeye Yaş: 28, SAT 5 Kasım opuyorumnanaktan
Kızlar bu topiğe yaklaşık 1,5 ay önce ilk yazımı yazmıştım o zaman daha adet olup çalışmalara başlamayı bekliyordum. Bugünse müjdeli haberlerim var bu sabah çift çizgiyi gördüm BEN DE AĞUSTOS ANNESİ ADAYIYIM ARTIIIKK hihoyyyt
Eylül ayında yaşadığım düşükten sonra çalışmalara başlar başlamaz ilk ayda hamile kaldım ÇOOOKK MUTLUYUM :sm_cool:
Beni de ekleyin listeye Yaş: 28, SAT 5 Kasım opuyorumnanaktan
İyİ akŞamlar kızlarrr
konuyu aÇtım bİr Ümİtle ama yİne hÜsran oldummm
kısmet deĞİlmİŞŞŞ
sİzİ canı gÖnÜlden tebrİk edİyorummmm
ben bu ay ÇalıŞmalara yİne baŞladım bakalım yİne olmazsa bu sefer dr. Gİdİp aŞılama olucaz...
Geçen gün siteye baktığımda böyle bi başlık yoktu ya da ben göremedim. Bugün baktığımda ise konu epeyce ilerlemiş. Benim de SAT ım 01 Kasımdı, 05 Aralık'ta yaptırdığım kan testinde B HCG em 2500 civarı çıktı, bu durumda bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihi 8 Ağustos oluyo. Yarın da doktorla ilk randevum var. İnşallah ben de kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin. Umarım hiç bi sorun yoktur.
Benim ilk hamileliğim ve hala içimde bi canlı taşıdığıma inanamıyorum. Reflü hastası olmama rağmen bulantım da yok henüz çok şükür. Yoksa bulantılar için daha erken mi? Sadece sanki regl olacakmışım gibi arada yumurtalıklarımda bi sancı oluyo. Özellikle dün akşam kötü bi sancı geldi ve çok korktum. Bu tip sancıları olan var mı acaba aranızda?
SAT: 01 KASIM 2009
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ: 08 AĞUSTOS 2010
Herkese sağlıklı, hayırlı hamilelik diliyorum.
Geçen gün siteye baktığımda böyle bi başlık yoktu ya da ben göremedim. Bugün baktığımda ise konu epeyce ilerlemiş. Benim de SAT ım 01 Kasımdı, 05 Aralık'ta yaptırdığım kan testinde B HCG em 2500 civarı çıktı, bu durumda bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihi 8 Ağustos oluyo. Yarın da doktorla ilk randevum var. İnşallah ben de kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin. Umarım hiç bi sorun yoktur.
Benim ilk hamileliğim ve hala içimde bi canlı taşıdığıma inanamıyorum. Reflü hastası olmama rağmen bulantım da yok henüz çok şükür. Yoksa bulantılar için daha erken mi? Sadece sanki regl olacakmışım gibi arada yumurtalıklarımda bi sancı oluyo. Özellikle dün akşam kötü bi sancı geldi ve çok korktum. Bu tip sancıları olan var mı acaba aranızda?
SAT: 01 KASIM 2009
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ: 08 AĞUSTOS 2010
Herkese sağlıklı, hayırlı hamilelik diliyorum.
Aynıları bende de oluyor canım, karnımı devamlı şiş hissediyorum ek olarak. Ek olarak bir de benim 3 gün kahve rengi akıntım ve 4.günde biraz kan geldi, kesin düşürüyorum dedim ama hiçbirşey olmadı kanamam geçti.
Anne adayı arkadaşlarım merhaba, allah sağlıklı bebeklerimizi kolayca kucağımıza almamız için dua ediyorum. Benim SAT'ım 27 ekim gecikme olabilir diye daha 10 aralıkta test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın da Dr ile randevum var ilk randevu çok heyecanlıyım. Şuanda bulantı v.s. yok biraz sersemlik var belki sigara içmeyi bıraktım gibi birşey olduğundan da olabilir ve karnım kasımlarımda ağrım var. Hemen hemen hepimiz kısmetse sanırım aynı zamanlarda doğum yapacağız böyle hergün paylaşırsak sanırım daha kolay geçer günlerimiz. Ben işten de ayrıldığımdan günüm müsait paylaşımlar için . Görüşmek üzere - Sevgiler
Benim de karnım çok şiş. Regl olmaya yakın şişkinlik oluyodu zaten ama olunca geçiyodu hemen. Tabi şimdi regl olamadığımız için o şişkinlik kaldı tamamen.
Bi de ben hareketlerime fazla dikkat etmiyorum. Hızlı yürüyorum mesela. Ya da her zaman yaptığım ev işlerini yine yapıyorum. Cam falan silmiyorum tabi de. Daha mı dikkat etmem gerek acaba?
Bi de ben 5-6 aydır folic plus kullanıyorum. Yarın doktora gitcem bakalım başka vitamin, mineral takviyesi yapcak mı? Sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?