Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

düzenlemen güzel olmuş ama sürekli yeni gelenler olacağı ve numaralandırılacağı için küçükten büyüğe sıralamak hayli zor olacak.. numaralandırılınca araya birini eklemek gerekirse diğerlerinin numarası değişecek bu defa uğraş ister yani..
her ay.ın listesi konunun ilk başında, şuan bi arkadaş yardımcı oluyor saolsun.. muhtemelen ayrı konu açılıp oranın ilk sayfasına liste eklenecek ve tablo halinde inş.. onun için uğraşmaktayım..
bu liste öylesine hazırlandı.. kim ne halde bilinsin diye..

kızlar listenizi kazene söyleyin ilk sayfaya alsın sonrada düzenlemeleri ordan yapın bizler öle yapıyoruzzz

Canım benim SATım da 6 Kasım, sen keseyi ne zaman gördün? Benim bu cumartesi doktor randevum varda inşallah bende görebilirim keseyi.
ben keseyi 4+3 te gördüm,sen daha geç gitmiş olcaksın.görürsün merak etme.hatta embriyoyu bile görürsün inşallah!

canım hamilemisin?????delikafaduldençok sevindim yaaaaaaopuyorumnanaktan

:1hug: canımmmm çok şükür hamileyim...
RABBİM inş hayırlısı ile hepimize kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri de göstersin... :Saruboceq:
maşallahh sen büyütmüşsün içinde bebişini.. yesin onu teyzesi.. sağlıklı olsun,vakitlice gelsin inş..:Saruboceq:
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..
zemuszemus

ıyı akŞamlar kızlarrr

konuyu aÇtım bır Ümıtle ama yıne hÜsran oldummm

kısmet deĞılmıŞŞŞ

sızı canı gÖnÜlden tebrık edıyorummmm

ben bu ay ÇalıŞmalara yıne baŞladım bakalım yıne olmazsa bu sefer dr. Gıdıp aŞılama olucaz...

Amin canımmmm, inşallahhhh
evet büyüdük çok şükür teyzesii... sizde sağlıklıca büyüyün inşallahhhh...a.s.

Kızlar bu topiğe yaklaşık 1,5 ay önce ilk yazımı yazmıştım o zaman daha adet olup çalışmalara başlamayı bekliyordum. Bugünse müjdeli haberlerim var bu sabah çift çizgiyi gördüm BEN DE AĞUSTOS ANNESı ADAYIYIM ARTIIIKK hihoyyyt
Eylül ayında yaşadığım düşükten sonra çalışmalara başlar başlamaz ilk ayda hamile kaldım ÇOOOKK MUTLUYUM :sm_cool:
Beni de ekleyin listeye Yaş: 28, SAT 5 Kasım opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım inşallah. Neden testi yapmakda bu kadar geciktin, benim Satım 6 Kasım hamileliğimi öğreneli 11 gün oldu ama gerçi ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ve silik ikinci çizgi sayesinde hamiş olduğumu öğrendim.

Geçen gün siteye baktığımda böyle bi başlık yoktu ya da ben göremedim. Bugün baktığımda ise konu epeyce ilerlemiş. Benim de SAT ım 01 Kasımdı, 05 Aralık'ta yaptırdığım kan testinde B HCG em 2500 civarı çıktı, bu durumda bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihi 8 Ağustos oluyo. Yarın da doktorla ilk randevum var. İnşallah ben de kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin. Umarım hiç bi sorun yoktur.

Benim ilk hamileliğim ve hala içimde bi canlı taşıdığıma inanamıyorum. Reflü hastası olmama rağmen bulantım da yok henüz çok şükür. Yoksa bulantılar için daha erken mi? Sadece sanki regl olacakmışım gibi arada yumurtalıklarımda bi sancı oluyo. Özellikle dün akşam kötü bi sancı geldi ve çok korktum. Bu tip sancıları olan var mı acaba aranızda?

SAT: 01 KASIM 2009
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ: 08 AĞUSTOS 2010

Herkese sağlıklı, hayırlı hamilelik diliyorum.

merhebalar topiğimizin güzel anne adayları cumanız mübarek olsun allahhım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım çok sevindim ne kadar güzel fazla bekletmemiş bebişin ama dikkat et kendine bol bol dinlen bir kere düşük yaşayanlar iki kat dikkatli olmalı bende öyleyim yormamlıyız kendimizi allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

canım elbet birgün olacak ümitsizlik yok çalışmalara devam ama stressiz sıkıntısız allahım ol deyince oluyor bol bol dua et allahımdan iste canım

canım tebrikler aramıza hoşgeldin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bulantılar için biraz erken benimde hiç yoktu ama 6. haftada başladı ağrılara gelince bende yaşıyorum kasık ağrısı ve bel ağrısı arada oluyor kanama olmadığı sürece normal dedi doktorum rahim büyüdükçe ağrı olurmuş canım

ozzy ben seni hatırlıyorum ama nerden..
Allahn hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin bebisini

Aynıları bende de oluyor canım, karnımı devamlı şiş hissediyorum ek olarak. Ek olarak bir de benim 3 gün kahve rengi akıntım ve 4.günde biraz kan geldi, kesin düşürüyorum dedim ama hiçbirşey olmadı kanamam geçti.

Anne adayı arkadaşlarım merhaba, allah sağlıklı bebeklerimizi kolayca kucağımıza almamız için dua ediyorum. Benim SAT'ım 27 ekim gecikme olabilir diye daha 10 aralıkta test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın da Dr ile randevum var ilk randevu çok heyecanlıyım. Şuanda bulantı v.s. yok biraz sersemlik var belki sigara içmeyi bıraktım gibi birşey olduğundan da olabilir ve karnım kasımlarımda ağrım var. Hemen hemen hepimiz kısmetse sanırım aynı zamanlarda doğum yapacağız böyle hergün paylaşırsak sanırım daha kolay geçer günlerimiz. Ben işten de ayrıldığımdan günüm müsait paylaşımlar için . Görüşmek üzere - Sevgiler

Benim de karnım çok şiş. Regl olmaya yakın şişkinlik oluyodu zaten ama olunca geçiyodu hemen. Tabi şimdi regl olamadığımız için o şişkinlik kaldı tamamen.

Bi de ben hareketlerime fazla dikkat etmiyorum. Hızlı yürüyorum mesela. Ya da her zaman yaptığım ev işlerini yine yapıyorum. Cam falan silmiyorum tabi de. Daha mı dikkat etmem gerek acaba?

Bi de ben 5-6 aydır folic plus kullanıyorum. Yarın doktora gitcem bakalım başka vitamin, mineral takviyesi yapcak mı? Sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz?

hoşgeldin canım aramıza allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin evet paylaştıkça zaman daha çabuk geçer ben çalışıyorum o yüzden sık sık olmasada giriyorum canım ama yazılanları hergün okumaya dikkat ediyorum

canım hareketlerine dikkat et valla ben hiççççççççççç birşey yapmıyorum doktorum yapma dedi eve geliyorum yatıyorum yemeğe kalkıyorum onuda kayınvalidem sağolsun hazırlıyor ediyor beni çağırıyor eşimlede arkadaş gibiyiz hiçç birlikte falan olmuyoruz canımız bir kere yanınca şimdi çok daha dikkatli olmaya çalışıyoruz
ben ilaç olarak folik plus ve elevit birde düşük tehdidini aza indirmek için progeston kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…