- Konu Sahibi neslihan165
-
6+2haftalığım..ilk hamilelik..muazzam bir güzellik hamdolsun...ama biikaç gündür bulantım başladıhemen de annemin yanına geldim...bgn de ilk kez kustum..ayrıca da sol yumurtalığımda protakal kadar bi kistim varmış..Allah yardımcım(ız) ola..
hcg değerim 2362 çıktı.sanırım 5 haftalık hamileyim bu akşam doktorda kesin sonuç öğrenicez.
Ağustosda inşallah kucağımıza almayı nasip eder:))
Çok güzel ve tuhaf bir duygu Allah herkese nasip etsin :))
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERı :CüvCüv:
ıSıM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARıHı..................CıNSıYET
*.yagmur38...........
*.canzi3445..........
*.gulayyusuf..........
*.hecababe...........
*.h2o.................
*.pamuksel...........
*.aylinda.....................31..........................6 Kasım.......................13 Ağustos..............................
*.mehlika58..........
*.dinono..............
*.esterya.....................36.........................30 ekim...........................6 ağustos..............................
*.sag.................
*.hallisna....................24...........................3 kasım.........................10 ağustos..............................
Emanetin var RABBıM.... Sen koru onları.
Merhaba Arkadaslar,
gebelik hesaplayıcılara gore muhtemel dogum tarihim agustos ama sezeryan olursa daha erken olabilir, benimle aynı zamanda hamile olup kalp atısı goren varmı?
listeyi düzenlemeye çalışıyor ve yardımlarınızı(bilgilerinizi) bekliyorum
ben 5+3 te gittim ilk defa keseyi gormeye 6+0 da tekrar gidicem dr cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?