Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

tebrikler canlarım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım benimde bulantım hafif bir şekilde bugün başladı şuana kadar rahattım allahım hepimize sorunsuz bir hamilelik yaşatsın inşallah

Merhaba Arkadaslar,

gebelik hesaplayıcılara gore muhtemel dogum tarihim agustos ama sezeryan olursa daha erken olabilir, benimle aynı zamanda hamile olup kalp atısı goren varmı?

herkesin gebeliği hayırlara vesile olsun.. Allah tamamına erdirsin.. bende Allah nasip kısmet ederse Ağustos 2010'un ilk annelerinden olacagım..

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERı :CüvCüv:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

ıSıM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARıHı..................CıNSıYET

*.yagmur38...........
*.canzi3445..........
*.gulayyusuf..........
*.hecababe...........
*.h2o.................
*.pamuksel...........
*.aylinda.............
*.mehlika58..........
*.dinono..............
*.esterya.....................36.........................30 ekim...........................6 ağustos..............................
*.sag.................
*.hallisna....................24...........................3 kasım.........................10 ağustos..............................

Emanetin var RABBıM.... Sen koru onları.

Son düzenleme:

Kendi bilgilerimi doldurdum :)

Merhaba Arkadaslar,

gebelik hesaplayıcılara gore muhtemel dogum tarihim agustos ama sezeryan olursa daha erken olabilir, benimle aynı zamanda hamile olup kalp atısı goren varmı?

Canım hayırlı olsun tanıdık birilerini burda görmek çok güzel opuyorumnanaktan

Kızlar Benim yaş 26 ilk bebeğim sat 3 kasım Muhtemel doğum 10 ağustos
Bebeğimizin kesesini gördük kalp atışları için doktor 19 Aralığa gün verdi inşallah heyecanla bekliyorum
Topikte ki tüm arkadaşları tebrik ediyorum Hepimize hayırlı olsun inşallah

gulaycım canım senide burda gormek cok guzel Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım..

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERı :CüvCüv:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

ıSıM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARıHı..................CıNSıYET

*.yagmur38...........
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe...........
*.h2o.................
*.pamuksel...........
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono..............
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos

Emanetin var RABBıM.... Sen koru onları.

Son düzenleme:
merhabalr listemiz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla bebeklerimiz kucağımıza alırız allahın izniyle

SAT 25 EKıM
M.D.T 1 AĞUSTOS

yok canım randevum yarın ama görünmeye bilir bakalım şansımızı denicez ilk doktor randevum inşallah herşey yolundadır canım hepimiznkide umarım öyledir

ben 5+3 te gittim ilk defa keseyi gormeye 6+0 da tekrar gidicem dr cagırdı

benim 2,5 yıl önce bir tane 20 haftalık erken doğumu oldu onda ben 6+1 de gitmiştim ne bebek nede kalp atışı vardı o yüzden ona dayanark olmayabilir dedim ama inşallah görürüm çünkü insan beklemekten fena oluyor gerçe hayırlı haberler alalımda bekleriz artık canım vajinal ultrasonlamı baktı

evet cnm vajinal ultrasonla 5+3 te gorduk kesemizi aslında 7+0 da gitmek lazım sanırım kalp atımı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…