- Konu Sahibi neslihan165
-
Kızlar Benim yaş 26 ilk bebeğim sat 3 kasım Muhtemel doğum 10 ağustos
Bebeğimizin kesesini gördük kalp atışları için doktor 19 Aralığa gün verdi inşallah heyecanla bekliyorum
Topikte ki tüm arkadaşları tebrik ediyorum Hepimize hayırlı olsun inşallah
Acaba benimde midem bulanmaya baslayacak mı , keske bulansa hic sikayet etmem cunku mide bulantısı saglıklı gebelik belirtisiymis kızlar..
Kızlar hamilelik bana yaramadı :)) Yaptığımız tabloya baktım kendi kendime diyorumki, ya en geç SAT benim benden daha sonrası yok, en küçük bebiş benimki :)) Belkide farkında bile değiller daha hamiş olduklarını sonradan akıl ettim.
Bu arada umarım hepinizin hamileliği sorunsuz geçiyordur ve Allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah.
Ben hamileliğimi erken öğrendim 1 Aralık da 3 hafta 4 günlükken yaptığım idrar testinde çok silik göründü bebeğim. 3-4-5-6 aralık da hergün bir yeva 2 kere kahverengi akıntılarım oldu 4. günde kan geldi, çok korktum düşürüyorum sandım, doktorum bir jel verdi rahimden hergün bir tüp sıkıyorum. Çok şükür 3 gündür hiçbirşey gelmedi. Hala daha sevinemiyorum anne olacağıma o kadar korktumki düşücek diye şu 3 ay bir geçsin sonra heralde rahat nefes alıcam.
canım geçmiş olsun inşallah bebişin sana sıkıca tutunacak korkma canım sen dinlen yat hiçbirşey yapma hepimiz için heran risk var zaten ama allahım nasip ettiyse sağlıcakla kucağımıza alacağız inşallah
bu arada en büyük bebekte benim bebeğim benden önceki temmuz annesi oluyor zaten opuyorumnanaktan
Canım ya gözün aydın, benimde satım 6 kasım, bu cumartesi gidicem doktora keseyi görmeye, inşallah bende görürüm keseyi :)
selam arkadaşlar ben doktordan geldim miniğim çok güzeldi kalbide pıt pıt diye atıyor allahıma şükürler olsun herşey yolunda ama benim geçmişimde bir erken doğumum olmasından dolayı doktorum çok dikkatli olmam gerektiğini ilerde ağrı sızı olduğu zaman işimi bırakmam gerektiğini ve progestan diye bir hap verdi 7. ayıma kadar kullanmamı istiyor ve hep yatıp dinlenmemi istiyor allaha emaent minik yavrum inşallah annesini üzmez ve işsiz bırakmaz ama hayırlısı allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydınlar arkadaşlar benimde 6+1 de mide bulantılarım başladı ama yinede çok fazla rahatsız edici değil bugün doktora gidicem bakalım hayırlı haberler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?