- 7 Ağustos 2011
- 49
- 18
- 88
kızlar benim lekenlenmelr devam ediyor bakalım bugün tahlil yaptırıcam dr ye kalsa gününü bekle dedi ama yok ben dayanamıycam kahvrengi lekeler devam az herhangi bir çoğalma yok bakalım şimdiye kadar gelirdi kanamam normalde hayrılsı olsun bakalım dua edin kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel sonçlar yazarım...
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız seninle...
Ben özlem bende 2 ağostosta aşılama oldum bu 2. bende bekliyorum işallah allah cabalarımızı boşa çıkarmaz boşluktayım ayın 18 bekliyorum neyle karşılaşacam bilmiyorum. arkadaşlar siz aşilamadan sonra kaç gün yattınız öğrenebilirmiyim.
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız seninle...
sağoluın kızlar teşekkür ederim geldim ben sonucumu aldım laborant kız yok dedi bakalım galiba yok pıhtıya dönüştü ya eşim var diyip duruyor seninki 2.5 haftalık ondan cıkmaamıştır diyor sonuc 3.51 buna göre yok ama hayırlsı artık dualarınızı eksk etmeyin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben özlem bende 2 ağostosta aşılama oldum bu 2. bende bekliyorum işallah allah cabalarımızı boşa çıkarmaz boşluktayım ayın 18 bekliyorum neyle karşılaşacam bilmiyorum. arkadaşlar siz aşilamadan sonra kaç gün yattınız öğrenebilirmiyim.
bende yarın 2.aşılamam olacak.çok heyecanlıyım yaaa...hele 15 gün beklemek çok zor.
arkadaşlar kendinizi o kadar kasmayın ben salı günü öğrencem ne çabuk geldi diyorum birazda korkuyorum günün yaklaşmasından negatifse diye ve ben doğum günümün olduğu gün öğreneceğim sonucu
kızlar aranızda aşılama yaptırıp oruç tutan var mı ben orucumu tutmak istiyorum
sizce bir zararı olur mu????
Canım ben hep aşılama oldum sonuç bekliyorum .Hemde oruç tutuyorum Allah kabul ederse inşallah...
canım bnm Allah kabul etsin bende tutuyorum bakalım hayatım sen ne zaman yaptırmıştın tahlil ne zaman olacak
canım bnm Allah kabul etsin bende tutuyorum bakalım hayatım sen ne zaman yaptırmıştın tahlil ne zaman olacak
Canım bu çarşamba belliolacak Allah izin verirse
hadi hayırlısı olsun canım ya b enm lekelnemelrim oldu dün dayanamayıp tahlil yaptım 3.51 cıktı drnin de habri yok cumartesi aradım lekelenmeler mühim değil dedi gününü bekle felan ne bilim bir arkadaş vardı onun da böle oluş 3 78 felan 2 gün sonra yükselmiş şimdi bebişini kucağına aldı da beni pek umudum yok gibi biraz çoğaldı gibi sanki dr yide aramama kararı aldım bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım bu çarşamba belliolacak Allah izin verirse
hadi hayırlısı inş. mutlu haberler veririsin bizlere...
Canım hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de umudunu kaybetme derim ben çünkü daha erken biliyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam. Bende bir yerde okumuştum.Erken tahlil verip sonra da hamiş kalan Allahtan umut kesilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?