Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben özlem bende 2 ağostosta aşılama oldum bu 2. bende bekliyorum işallah allah cabalarımızı boşa çıkarmaz boşluktayım ayın 18 bekliyorum neyle karşılaşacam bilmiyorum. arkadaşlar siz aşilamadan sonra kaç gün yattınız öğrenebilirmiyim.

hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız seninle...

dualarımız seninle...

canım ben asılamam da 2 3 gun dınlendım.. sonucunu almaya cok az kalmısss.. ınsallahhh guzel haberlerını bızımlede paylasırsın... ıyı dusun ıyı olsun tatlımm moralını yuksek tut ....

dualarımız seninle...

sağoluın kızlar teşekkür ederim geldim ben sonucumu aldım laborant kız yok dedi bakalım galiba yok pıhtıya dönüştü ya eşim var diyip duruyor seninki 2.5 haftalık ondan cıkmaamıştır diyor sonuc 3.51 buna göre yok ama hayırlsı artık dualarınızı eksk etmeyin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım ,inşallah eşin haklı çıkar

canım ben ilkinde çok yatıp dinlenemedim,bu sefer daha dikkatliydim , yemeğimi eltim yapıp getirdi bugüne kadar,kardeşim falanda evi temizledi ama bugün başladım tekrar,allah var bu sefer sancım falan olmadı

kızlar çoooook keyifsizim yaaaaaaaaa , yarıladım tarihi ama hiçççç ümidim yok,sol kasığımda ağrı var bazende afedersiniz ama çok idrara sıkışmışım gibi ağrım oluyor,nedeni de kullandığım pregostan , geçen seferde böyle olmuştu ilacı bitirdim ertesi gün adet olmuştum 5 gün kaldı ilacı bitirmeme ,şimdi acaba 3. aşılama bayramama mı gelecek diye tarih hesabı yapıyorum offffffffffffffffffffffffffff

herşeyin hayılısı artık bilmiyorum eğer bu seferde olmazsa 2 ay dinlenme verdı doktorum sonra iğnelere başlıcakmış nakar zor bir süreç bu doktor kafana takmıcaksın 1gün dinlen normal günlük hayatına devam dedi ama ben dinlenmeye calıştım nekadar da olsa yatamadım zor doktor yüzde 20 sanş veriyor bize düşermi o şans acaba

bende yarın 2.aşılamam olacak.çok heyecanlıyım yaaa...hele 15 gün beklemek çok zor.

arkadaşlar kendinizi o kadar kasmayın ben salı günü öğrencem ne çabuk geldi diyorum birazda korkuyorum günün yaklaşmasından negatifse diye ve ben doğum günümün olduğu gün öğreneceğim sonucu

ınsallahhh dogum gunun hedıyen olur canımm .... haberlerını beklıyoruzz dualarımız senınlee :)

Canım bu çarşamba belliolacak Allah izin verirse

hadi hayırlısı olsun canım ya b enm lekelnemelrim oldu dün dayanamayıp tahlil yaptım 3.51 cıktı drnin de habri yok cumartesi aradım lekelenmeler mühim değil dedi gününü bekle felan ne bilim bir arkadaş vardı onun da böle oluş 3 78 felan 2 gün sonra yükselmiş şimdi bebişini kucağına aldı da beni pek umudum yok gibi biraz çoğaldı gibi sanki dr yide aramama kararı aldım bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de umudunu kaybetme derim ben çünkü daha erken biliyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam. Bende bir yerde okumuştum.Erken tahlil verip sonra da hamiş kalan Allahtan umut kesilmez...

evet öyle ya Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bakalım yarın da tekrarlayayımn sonra dr yi arayaıp kurban bayramndan sonra tüp bebeği düşünüyorum 2 ay tekrar ara verelim biraz kafam rahatlasın inşallah sizlerin güzel haberleriniz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…