Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İşte buu umutsuzluk yok geleceğe heppp umutla bakmak var.Kaçıncı denemendi canım hatırlayamadım da bir an kusura bakma...

İşte buu umutsuzluk yok geleceğe heppp umutla bakmak var.Kaçıncı denemendi canım hatırlayamadım da bir an kusura bakma...

doğru söylüyorsun cnm ilk denememizdi aşılama olarak ondan önce 2 kere yumurtlama takibi çatlatma felan yapıldı sadece testeron biraz yüksek bende tam olarak polikistik over da diyemiyorum diyor dr ama öyle ele alacağız dedi hamile kalmanı engelleyecek bişey yok dedi biraz önce görüştüm bu sonuca göre yok dedi adet olmuşsun zaten tutmamış demekki dedi istiyorsan gel başlayalım dedi de ben kurban bayramından sonra başlayalım dedim sen ne zaman istersen dedi bakalım belki kafamı rahatlatırsam olur inşallah kendiliğinden karar aldım bundan sonra adet günü yumurtlama günü hesaplamıycam birde bende mitral kapak yetersizliği var problem olmaz diyorlar ama belki ondan da Rabbim nasip etmiyordur hayırlısı uzun oldu biraz kusura bakma sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah bizlere umut olursunuz tatlım dualarınızda unutulmamamk dileğiyle

Estafurullah ne uzunu canım ne güzel anlatmışsın.Karışmak gibi olmasın da canım yaa neden ara veriyorsun.Bak üst üstte aşılama da daha iyi sonuçlar alan arkadaşlarımız var.Bi düşün istersen Allah hayırlısını versin tabi bide lekelenmem var diyosun acaba o da mı adet yerine geçiyor kafam karıştı doğrusu sen yine de her ihtimale karşı bir daha test yap.Sakın üzülme bak bizler burdayız hepimiz birbirimize desteğiz. Allaha şükür bak birbirimizi görmesek de kalpden görüşüp konuşuyoruz.Kafamızı bir nebze de olsun dağıtıyoruz.Mitral kapak eksikliğin de ameliyatla düzeltiliyor biliyorum. Allah şifasını versin en kısa zaman bak üzülmüyoruz Rabbime tevekkül ediyor ve olana razı geliyoruz.Hayatta gülerek bakıyor bunda da bir hayır vardır diyoruz.İnşallah en kısa zaman da bebişlerimize kavuşuruz.Eğer ki zamanı varsa da Rabbim dayanma gücü versinnn.Çokkkkkkk öpüyorummmmmm

çok az kalmış öğrenmene,son günler çok heyecanlı geçiyordur..
bu ay hepinizin aşılamaları tutar inşallah,güzel haberler alalım..takipteyim sizi

Evet canım az kaldı bakalım hayırlısı olsun.Tabi heyecan olmaz mı çok heyecanlıyım.İnşallah tutar ve hep beraber seviniriz...:79::80:

amin canmı inşallah hayırlı zaman tatlım ya yok lekeler geçti kanamaya döndü artık ondan günün gelmiş normal dedi dr adet olmuşsun dedi yani canım dr aşılama yerine tüp bebek dedi o da belli bir problem yokken kafaya takmadan stres yapmadan 2 ay daha kendi haline bırakayı olmazsa yine ki anneme göre olucakmış :) o zaman tüp bebeğe geçerim diye düşündüm bu ay tüp bebek zorlar bizi artık rapor hakkımız kalmadı iğneler felan biraz rahatlayalım hem manen hem madden.. zaten canım en büyük yardımcımız Rabbim hep dua ederken Allah ım bana dayanma gücü ver olmazsa eğer sabrını nasip et diye kalbime gelince hafif derecede dr ler bir sorun olmadığını söylüyor ama geçenlerde tedavi gördüğümüzde nabzım çok yükseldi acildeki dr bu halde ne çocuğu istiyorsun felan dedi de o canımı sıkmıştı gerçi neler duyuyoruz Rabbim nasip ettikten sonra bunlar hiç birşey aslında Hepinzden Allah Razı olsun canım iyiki varsınız çoğu arkadaşıma anlatamadığımı burada yazabiliyorum öpüyorum hepinizi Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun aratmasın isyana düşürmesin inşalllah

1 ağustos da yaptıran arkadaşlardan bi haber yok mu ????????? inşallah güzel haberler verirler de önümüz açıldı diye seviniriz,kızlar tablo yapmayı bilen varsa bilgilerimizi yazsak böylece her gün hep beraber heyacanka bekleriz

Canımmmm nasılsın nasıl geçiyor günler... neler yapıyosunnn

vallahi tatlım bende günlerden hiç bişey anlamıyorum,geç yatıp geç kalkıyorum,sol kasığım ağrıyor ama hiç bişeye yormuyorum,geçen sefer bu ağrılar beni kandırdı umutlanmama neden oldu,eşimle daha temkinli yaklaşıyoruz,olmazsa 3. yüde hemen yaptırıp 15 tatile kadar dinlenmek istiyorum,b iraz borçlandık o bi düzene girsin,ocakta bi kredim bitecek olmazsa bebilşin parası için tekrar kredi çekmeyi düşünüyorum,belirsizlik,hep bi plan içerisindeyiz ama yüce rabbim bizden daha iyi bilir ,sen nasılsın neler yapıyosun ??

Merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce ilk aşılamamı yaptırdım. Allah şu mübarek aylarda hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Aynen canım bende senin gibi ama ben erken kalkmak zorundayım malum iş, çalışıyorum.Ben hiç dinlenemedim sadece aşılamadan 1 gün sonra istiraat edebildim izin alamadım.Ağrılar bende de devam ediyor.Ne var bebişim diyebiliyorum nede yokkk yani aynı belirsizlik herkezde var her iki duruma da alıştırıyorum kendimi rabbim hayırlısını versin.

merhaba arkadaslar
ben 1 agustosta asilamami yaptirmistim bugun adet gunum ama henuz gelen giden yok. Ara ara kasik ve bel agrilarim disinda da herhangi bir belirtide yok. Eger adet olmazsam persembe gunu test yapmayi dusunuyorum, sizlere burdan haber veririm. Ha bu arada asilamadan 10 gun sonra dayanamayip test yaptim ama bisey cikmadi, anlayacaginiz pek umudum yok ama, yine de bi ümit...

Hiç belli olmaz canım erken yapmışsın testi bakmısın bebişin gelir .Hayırlısı olsunnnnn............

Hiç belli olmaz canım erken yapmışsın testi bakmısın bebişin gelir .Hayırlısı olsunnnnn............

canımmm perşembeyi bekleme hemen test yaptır,zaten 10. günde ancak kanda çıkabilir,benim aşılamamın 12. gününde ilacım biter bitmez olmuştum,senin yerine ben heycanlandım,inşallah topiğin ilk güzel haberini verirsin:49

inş. tutmuşştur canım bence de bekleme perşembeyi hemen yaptır testi de bizde sevinelim hadi hayırlısı...

Kızlar hepinize mrb..!Bişey soracağım,ist da oturan varsa aşılamayı hangi hastanede ve hangi doktora yaptırdığınızı yazabilirmisiniz?fikirlerinize benimle paylaşırsanız çok sevinirim..!hepinizi çok öptüm şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…