Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aranızda aşılama yaptırıp oruç tutan var mı ben orucumu tutmak istiyorum
sizce bir zararı olur mu????

mrb canım ben aşılamamı 4 ağustosta yaptırdım.Ben bir sakıncası yoktur diye orucumu tutuyorum.Aşılaman hayırlı olsun bu arada İnşallah bu mübarek ayda güzel haberler alacağız

amin inşallah canım çok teşekkür ederim.allah hepimizin gönlüne göre versin bize yardımcı olsun.

canım hayırlı olsun öncelikle ben tutyorum valla ilk gün yapıldığı için tutamadım sadece dr sakıncası yok dedi ama sen kendinikine sorsaydın keşke birde arkadaşlar ya bugün benden çok ucuk renkete leke geldi varla yok arası öğlen saatleri gibi bekliyorum daha bişi yok dua edin nolur daha adetime de var bu durumu yaşayan varmı merak ettim biraz yordum kendimi bu aralar korkuyorum ya hayırlısı olsun bakalım

heyecanım kursağımda kaldı.bugün başlarsak iğnlere aşılamamım bayrama denk gelebilme ihtimaline karşılık bir sonraki adet dönemine kaldı.eylülde olucak herhalde aşılamam.

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım vardır bunda da bir hayır Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

heyecanım kursağımda kaldı.bugün başlarsak iğnlere aşılamamım bayrama denk gelebilme ihtimaline karşılık bir sonraki adet dönemine kaldı.eylülde olucak herhalde aşılamam.
canım hayırlısı buymuş,inşallah diğer şeker bayramında bebişin kollarında olur bugünleri tatlı bi tebessümle anarsın...

ya eve gelince bu iğnelere bir baktımda 1 kutu az değilmi ya.1 kutu puregon 600lük yeterli bişi mi.anlamadım.

canım vallah bana yetmedi ben geç tepki verenlerdenim,bu ay 1300 UI kullandım , ama bünyeden bünyeye fark gösterir ,raporla aldıysan neden daha fazla almadın ki ??? rabbim bi daha kullanmanı nasip etmez de bebişin inşallah gelir , ben geçen ayki rapordan aldığım ilaçlarla bu 2. aşılamayı yaptırdım

hayırlı olsun canım,inşallah tüm güzel dileklerin,duaların kabul olur ...

ben aşılamadan sonra 2 gün tutmadım,oda kanamadan dolayı ama şimdi tutuyorum,bi tek ilaç almada sorun yaşıyorum

herkese merhaba.. bende bugun aışlamamı yaptırdımmm.. allah bu mubarek ayda hepımızın yuzune guler ınsallahhh ...
hayırlı olsun canım,topiğimiz bebek haberleriyle dolsun taşsın inşallahh ...

hayırlı olsun canım,inşallah emeklerinin karşılığını en kısa sürede alırsın canım,benim drumda bahsetti 2. aşılamadan kendisi yapma gereği duymadı...

canım inşallah bebişinin tutunma habercisidir bu leke,kendini yorma yat dinlen ,benimde dün geceden beri kasıklarım ağrıyo ben pregostana bağlıyorum göğsümde şişmeye ve ağrımaya başladı

canım inşallah bebişinin tutunma habercisidir bu leke,kendini yorma yat dinlen ,benimde dün geceden beri kasıklarım ağrıyo ben pregostana bağlıyorum göğsümde şişmeye ve ağrımaya başladı

Sağol canım ya Allah razı olsun cevabın ve güzel dileklerin için bana hiç ilaç vermedi dr bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbime isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim daha çok dua etmemeizi istiyor herhalde sevdiği kullarının dua etmesini istediği için nasip etmezmiş bakalım böle böle teselli oluyoruz artık

hayırlı olsun canım,inşallah emeklerinin karşılığını en kısa sürede alırsın canım,benim drumda bahsetti 2. aşılamadan kendisi yapma gereği duymadı...[/QUOTE]

amin çok tşkrler iki aşılamada arka arkaya olsada hiç ümitli değilim kasıklarım ağrıyoo

Cevabın için teşekkür ederim bugün iki tane olmuşlar biri 14 biri 15 olmş aşılama çarşamba olacak umarım her şey istediğimiz gibi olur...

selam kızlar..bugün tekrar kontrole gittim. 5 folikülden sadece en büyük olan 14mmlik 20mm olmuş 2 günde. diğerlerinde bi gelişme olmamış ne yazıkki doktorum zaten 1, en fazla 2 olmasını tercih ederiz aşılamada dedi ama benim yinede biraz moralim bozuldu. zaten heray düzenli yumurtlamam oluyordu o yönden olasılığın artmayacak ne yazıkki bu gece iğnemi yapıcam, pazartesi sabahı da aşılama yapılacak hayırlısıysa sizlerin kaç yumurtanız gelişmişti ?

selam kızlar..bugün tekrar kontrole gittim. 5 folikülden sadece en büyük olan 14mmlik 20mm olmuş 2 günde. diğerlerinde bi gelişme olmamış ne yazıkki doktorum zaten 1, en fazla 2 olmasını tercih ederiz aşılamada dedi ama benim yinede biraz moralim bozuldu. zaten heray düzenli yumurtlamam oluyordu o yönden olasılığın artmayacak ne yazıkki bu gece iğnemi yapıcam, pazartesi sabahı da aşılama yapılacak hayırlısıysa sizlerin kaç yumurtanız gelişmişti ?

hayırlısı olsun canım tutacak olduktan sonra ha bi ha iki canını sıkma moralini yüksek tut banada doktorum çoğul gebelik olabilir dedi bende dedim ki hele bitanesi tutsunda dedim benim 2 aşılamam2 gün üst üste oldu ama içimden bi his tutmadığını söylüyo daha adetime 10 gün var kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar oluyo bi anlam veremedim

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım vardır bunda da bir hayır Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

inşallah canım teşekkür ederim.belkide bu ay kendiliğinden olurda gerek kalmaz.zaten çok korkuyorum ben ya iğne fobimde var çocukluğumdan beri nezaman iğne olsam bayılıyorum.başımıza bunlarda geldi tabi hayırlısı olsun kesinlikle canım.allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.

haklısın canım tutacak olduktan sonra..ama bu süreçler ne kadar zor, hassas geçiyor. en küçük bişeyle sevinip, üzülebiliyo insan. sende moralini yüksek tutmaya çalış, içindeki kötü hisleri uzaklaştır. şansın çok yüksek bence. ikizlerin yolda olabilir

evet canımm öyle hassasım şuan herşeye alınıyorum. inşallah ikiz hiç düşünmemiştim ama iyi olur hani ayyy inşallah olur hepimize ikizler salı günü sonucum korkuyorum :)

canım benim benimde tüp bebek ilk deneyim olucak bende son iğnemi az önce oldum pazartesi günü yumurtalarım toparlanacak bakalım hayırlısı canım yalnız değilsin :)
:76:

kızlar benim lekenlenmelr devam ediyor bakalım bugün tahlil yaptırıcam dr ye kalsa gününü bekle dedi ama yok ben dayanamıycam kahvrengi lekeler devam az herhangi bir çoğalma yok bakalım şimdiye kadar gelirdi kanamam normalde hayrılsı olsun bakalım dua edin kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel sonçlar yazarım...

merhaba
benim yarın transferim yapılacak. ilk tüp bebek denemem. şimdiye kadar herşey normaldi bakalım yarın ne olacak. benim için de dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…