kızlar aranızda aşılama yaptırıp oruç tutan var mı ben orucumu tutmak istiyorum
sizce bir zararı olur mu????
Canım hayırlı olsun,geç olsun güç olmasın inşallah.
İğne yeterli canım,endişe etme.Benimde ilk aşılamam puregon'la yapılmıştı,3 tane olgun yumurtam olmuştu ama bebiş kısmet olmadı.Dilerim Allah yüzünü güldürür,hayırlı haberlerini alırız.
heyecanım kursağımda kaldı.bugün başlarsak iğnlere aşılamamım bayrama denk gelebilme ihtimaline karşılık bir sonraki adet dönemine kaldı.eylülde olucak herhalde aşılamam.
canım hayırlısı buymuş,inşallah diğer şeker bayramında bebişin kollarında olur bugünleri tatlı bi tebessümle anarsın...heyecanım kursağımda kaldı.bugün başlarsak iğnlere aşılamamım bayrama denk gelebilme ihtimaline karşılık bir sonraki adet dönemine kaldı.eylülde olucak herhalde aşılamam.
ya eve gelince bu iğnelere bir baktımda 1 kutu az değilmi ya.1 kutu puregon 600lük yeterli bişi mi.anlamadım.
çok teşekkür ediyorum canım bugün yapıldı aşılamam başladı geri sayım
hadi hayırlısı
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
meleklerimiz tutunur da bize de ailelerimize de güzel bir bayram hediyesi olur işn....
hayırlı olsun canım,topiğimiz bebek haberleriyle dolsun taşsın inşallahh ...herkese merhaba.. bende bugun aışlamamı yaptırdımmm.. allah bu mubarek ayda hepımızın yuzune guler ınsallahhh ...
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum hepinizin ellerine sağlık bu site hakkında bayaa bilgim oldu. kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim ilk yıl 2 defa hamile kaldım fakat 2 side düşükle sonuçlandı 2 yıldırda tekrar çocuk istiyoruz ama olmuyor 3 ağustosta ilk aşılamam yapıldı, 4 ağustosta 2.aşılamam yapıldı. doktorum arka arkaya yaparasak şans biraz daha yüksek dedi salı günü kandan bakılacak rabbim hayırlısını versin
canım hayırlı olsun öncelikle ben tutyorum valla ilk gün yapıldığı için tutamadım sadece dr sakıncası yok dedi ama sen kendinikine sorsaydın keşke birde arkadaşlar ya bugün benden çok ucuk renkete leke geldi varla yok arası öğlen saatleri gibi bekliyorum daha bişi yok dua edin nolur daha adetime de var bu durumu yaşayan varmı merak ettim biraz yordum kendimi bu aralar korkuyorum ya hayırlısı olsun bakalım
canım inşallah bebişinin tutunma habercisidir bu leke,kendini yorma yat dinlen ,benimde dün geceden beri kasıklarım ağrıyo ben pregostana bağlıyorum göğsümde şişmeye ve ağrımaya başladı
canım aşılamada çok yumurta olması iyis bişey değil,mazallah tedavin iptal edilebilir,benim ilkinde 5 ,2. de 4 yumurtam oldu,bak 5 yumurta bile bi işe yaramadı,bende druma bunu sorduğumda normal de 1 yumurta yeter ,çok yumurtatüp bebek için idealdir dedi,eğer küçük yumurtaların varsa belki aşılamay kadar büyüyebilirler,benim solda güzel 1 tane vardı,sağda 3 tane ama yanında mantar gibi bissürü küçük yumurtalar,aşılamadan sonraki gün küçüklerin sönmüş olduğunu söyledi drum
selam kızlar..bugün tekrar kontrole gittim. 5 folikülden sadece en büyük olan 14mmlik 20mm olmuş 2 günde. diğerlerinde bi gelişme olmamış ne yazıkkidoktorum zaten 1, en fazla 2 olmasını tercih ederiz aşılamada dedi ama benim yinede biraz moralim bozuldu. zaten heray düzenli yumurtlamam oluyordu o yönden olasılığın artmayacak ne yazıkki bu gece iğnemi yapıcam, pazartesi sabahı da aşılama yapılacak hayırlısıysa sizlerin kaç yumurtanız gelişmişti ?
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım vardır bunda da bir hayır Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım hayırlısı buymuş,inşallah diğer şeker bayramında bebişin kollarında olur bugünleri tatlı bi tebessümle anarsın...
canım vallah bana yetmedi ben geç tepki verenlerdenim,bu ay 1300 UI kullandım , ama bünyeden bünyeye fark gösterir ,raporla aldıysan neden daha fazla almadın ki ??? rabbim bi daha kullanmanı nasip etmez de bebişin inşallah gelir , ben geçen ayki rapordan aldığım ilaçlarla bu 2. aşılamayı yaptırdım
canım raporla aldım ilaçları ama bilmiyorumki reçetede yazılanları aldım okadar yazmış doktor niye öyle bişi yaptı anlamadım.1paket puregon600 1tane çatlatma iğnesi bide vajina jelmidir nedir ondan yazmış.acaba bende bi problem yok eşimden dolayı aşılama yaptırıyoruz hareket yetersizmiş o yüzden olmuyomuş onda 1 paket yeterli diyemi düşündü bilemedim.1.5senedir deniyoruz olmadı.üniversite hastensinde rapor çıkardık orda olcak aşılamada inşallah dediğin gibi diğer bayram hayırlısıyla kuvagımızda olur
canım hayırlısı buymuş,inşallah diğer şeker bayramında bebişin kollarında olur bugünleri tatlı bi tebessümle anarsın...
canım vallah bana yetmedi ben geç tepki verenlerdenim,bu ay 1300 UI kullandım , ama bünyeden bünyeye fark gösterir ,raporla aldıysan neden daha fazla almadın ki ??? rabbim bi daha kullanmanı nasip etmez de bebişin inşallah gelir , ben geçen ayki rapordan aldığım ilaçlarla bu 2. aşılamayı yaptırdım
canım raporla aldım ilaçları ama bilmiyorumki reçetede yazılanları aldım okadar yazmış doktor niye öyle bişi yaptı anlamadım.1paket puregon600 1tane çatlatma iğnesi bide vajina jelmidir nedir ondan yazmış.acaba bende bi problem yok eşimden dolayı aşılama yaptırıyoruz hareket yetersizmiş o yüzden olmuyomuş onda 1 paket yeterli diyemi düşündü bilemedim.1.5senedir deniyoruz olmadı.üniversite hastensinde rapor çıkardık orda olcak aşılamada inşallah dediğin gibi diğer bayram hayırlısıyla kuvagımızda olur
şunun için söyledim canım,bizim rapor çıkarma hakkımız var ve bu raporda da 3000UI lik iğne alma hakkımız var,ben 1. aşılama da 1350 lik almıştım 1 kutu hediye verildi,1 kutuda nakit aldım ,drum çok yazayım genellikle problem oluyor demişti,bu ay elimdekilerle . aşılamayı yaptırdım,çatlatma iğnesi ve decapeptly nakit aldım ki decapeptly devlet ödemiyor,devletin baktığı rapor sayısı ,2 den fazla rapor çıkarmıyorlar
hayırlısı olsun canım tutacak olduktan sonra ha bi ha iki canını sıkma moralini yüksek tut banada doktorum çoğul gebelik olabilir dedi bende dedim ki hele bitanesi tutsunda dedimbenim 2 aşılamam2 gün üst üste oldu ama içimden bi his tutmadığını söylüyo daha adetime 10 gün var kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar oluyo bi anlam veremedim
haklısın canım tutacak olduktan sonra..ama bu süreçler ne kadar zor, hassas geçiyor. en küçük bişeyle sevinip, üzülebiliyo insan. sende moralini yüksek tutmaya çalış, içindeki kötü hisleri uzaklaştır. şansın çok yüksek bence. ikizlerin yolda olabilir
selam kızlar..bugün tekrar kontrole gittim. 5 folikülden sadece en büyük olan 14mmlik 20mm olmuş 2 günde. diğerlerinde bi gelişme olmamış ne yazıkkidoktorum zaten 1, en fazla 2 olmasını tercih ederiz aşılamada dedi ama benim yinede biraz moralim bozuldu. zaten heray düzenli yumurtlamam oluyordu o yönden olasılığın artmayacak ne yazıkki bu gece iğnemi yapıcam, pazartesi sabahı da aşılama yapılacak hayırlısıysa sizlerin kaç yumurtanız gelişmişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?