Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bu ay benimde ilk aşılamam olucak daha iğnelere başlamadım çok heyecanlıyım.ne olcak nasıl olcak hiç bir fikrim yok devlette yaptırıyorum bide çok aydınlatıcı bilgilerde vermiyorlar insanlara su gün git bugün gel dışında.daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar bana yardım edermisiniz? ben raporumu cıkarttım ilaçları aldım adetin 2.günü gitmem söylendi yarın 2 .günün gidicem ne olcak iğne mi yapcaklar yumurtayamı bakcaklar.ah ne cahilim bu konuda:)

Bu sabah doktora gittim ve 2. aşılama için start verildi.
hadi hayırlısı olsun canım,nurtopu bebişlerini allah kucağına almayı nasip etsin

canım . gün rutin kontrol olur ve drun iğnenin dozunu söyler,beni 5-6 gün sonra çağırmıştı,yumurta takibine başlanır ve daha sonra 2-3 güne bir çağırır böylece yumurta gelişine göre ilacın dozunu ayarlar ,yumurtaların 18 mm geçince çatlatma iğnesini yapmanı söyler,iğneden 24-36 saat sonra aşılamaya çağırır,önce eşin örnek verir ve 1-2 saat sonra örneği alırsın ve aşılaman yapılır,sonra başlarsın 15 günlük bekleme sürecine,allah yar ve yardımcın olun canım

Merhaba bende bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım iğneleri kullanıyorum iğneyi kendin yapıyorsun göbekten çok acımıyor sonra çatlatma iğnesi yapacaklar ve sanırım pazartesi aşılama olacak onun nasıl olacağını bende tam bilmiyorum umarım acımaz Sevgiler...

Merhabalr benim aşılamam pzt yada salı olacak ama benim daha 1 yumurtam var bunlar çoğalıyormu zamanla geçen sayfalarda 8 yumurtadan falan bahsedenler var kafam karıştı:26:

Merhabalr benim aşılamam pzt yada salı olacak ama benim daha 1 yumurtam var bunlar çoğalıyormu zamanla geçen sayfalarda 8 yumurtadan falan bahsedenler var kafam karıştı:26:
canım aşılamada çok yumurta olması iyis bişey değil,mazallah tedavin iptal edilebilir,benim ilkinde 5 ,2. de 4 yumurtam oldu,bak 5 yumurta bile bi işe yaramadı,bende druma bunu sorduğumda normal de 1 yumurta yeter ,çok yumurtatüp bebek için idealdir dedi,eğer küçük yumurtaların varsa belki aşılamay kadar büyüyebilirler,benim solda güzel 1 tane vardı,sağda 3 tane ama yanında mantar gibi bissürü küçük yumurtalar,aşılamadan sonraki gün küçüklerin sönmüş olduğunu söyledi drum

merhaba kızlar..dün kontrole gittim, 5 folikülüm olmuş. doktor ilaç yanıtı iyi olmuş dedi, moralim düzeldi biraz. gerçi yumurta sayısı şansı pek de etkilemiyor anladığım kadarıyla. spermlerin performansı daha önemli sanki. ona da keçi boynuzuyla destek vermeye çalışıyoruz bakalım 2 aydır düzenli olarak. umarım işe yarıyordur ve içlerinden bi şampiyon spermcik çıkar , belki iki Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

sen nasılsın nasıl geçiyor aşılama sonrası günler canım ya liste yapsak olur mu
kim ne zaman aşılama yaptırmış listede görelim...
tk38tk arkadaşımızın bugün aşılaması var daularımız onunla....
Canım inşallah hayırlısı olur hakkında ben de liste yapalım dedim ama kimse yanaşmadı çok öpüyorum seni

Arkadaşlar anlatmış hakkında hayırlısı olsun.......

heyecanım kursağımda kaldı.bugün başlarsak iğnlere aşılamamım bayrama denk gelebilme ihtimaline karşılık bir sonraki adet dönemine kaldı.eylülde olucak herhalde aşılamam.

ya eve gelince bu iğnelere bir baktımda 1 kutu az değilmi ya.1 kutu puregon 600lük yeterli bişi mi.anlamadım.

tk38tk arkadaşımızın bugün aşılaması var daularımız onunla....
Canım inşallah hayırlısı olur hakkında ben de liste yapalım dedim ama kimse yanaşmadı çok öpüyorum seni

çok teşekkür ediyorum canım bugün yapıldı aşılamam başladı geri sayım

hadi hayırlısı

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...

meleklerimiz tutunur da bize de ailelerimize de güzel bir bayram hediyesi olur işn....

herkese merhaba.. bende bugun aışlamamı yaptırdımmm.. allah bu mubarek ayda hepımızın yuzune guler ınsallahhh ...

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum hepinizin ellerine sağlık bu site hakkında bayaa bilgim oldu. kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim ilk yıl 2 defa hamile kaldım fakat 2 side düşükle sonuçlandı 2 yıldırda tekrar çocuk istiyoruz ama olmuyor 3 ağustosta ilk aşılamam yapıldı, 4 ağustosta 2.aşılamam yapıldı. doktorum arka arkaya yaparasak şans biraz daha yüksek dedi salı günü kandan bakılacak rabbim hayırlısını versin

canım hayırlısı olsun
allah hepmizin yüzünü güldürsün

ya eve gelince bu iğnelere bir baktımda 1 kutu az değilmi ya.1 kutu puregon 600lük yeterli bişi mi.anlamadım.

Canım hayırlı olsun,geç olsun güç olmasın inşallah.

İğne yeterli canım,endişe etme.Benimde ilk aşılamam puregon'la yapılmıştı,3 tane olgun yumurtam olmuştu ama bebiş kısmet olmadı.Dilerim Allah yüzünü güldürür,hayırlı haberlerini alırız.

Aşılaması yapılan,şafak sayan tüm arkadaşlarım hayırlı & uğurlu olsun.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

kızlar aranızda aşılama yaptırıp oruç tutan var mı ben orucumu tutmak istiyorum
sizce bir zararı olur mu????

mrb canım ben aşılamamı 4 ağustosta yaptırdım.Ben bir sakıncası yoktur diye orucumu tutuyorum.Aşılaman hayırlı olsun bu arada İnşallah bu mübarek ayda güzel haberler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…