ya kızlar bende ilk defa bu ay aşılama yaptıracam ama doktorum iğne felan vermedi.klomen verdi 5gün kullan sabah,öğlen,akşam içmemi söyledi,geçen salı başladım bu perşembe drum çağırdı.hiç okumadım klomenle aşılamaya giden.klomen kullanıp aşılama yaptıran yokmu aranızda??iğne daha etkilimi ki?
ya kızlar bende ilk defa bu ay aşılama yaptıracam ama doktorum iğne felan vermedi.klomen verdi 5gün kullan sabah,öğlen,akşam içmemi söyledi,geçen salı başladım bu perşembe drum çağırdı.hiç okumadım klomenle aşılamaya giden.klomen kullanıp aşılama yaptıran yokmu aranızda??iğne daha etkilimi ki?
arkadaşlar kendinizi o kadar kasmayın ben salı günü öğrencem ne çabuk geldi diyorum birazda korkuyorum günün yaklaşmasından negatifse diye ve ben doğum günümün olduğu gün öğreneceğim sonucu[/QUO
heyecanlanıyorum genede sayılı gün tez biter ama.......düşün senin yerine bile heyecanlandım.doğum günü hediyen olur inşallahhhhhhhhhh
inşallah canım benim bende hala hiçheyecan yok yarabbim ve ümitte yok
slmm arkadaşlar biraz önce kan tahlili verdim sonucu akşam 5 gibi öğrenicemm aslında sonucu tahmin edebiliyorum kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi ALLAH hayırlısını versin üstelik bu günde doğum günüm :26:
hayırlısı olsun...
doğum günün kutlu olsun...
1 ağustosta yapılan 2. aşılamamın sonucu olumsuz.olmayınca olmuyor sebep yok bişe yok olmayınca ,ol demeyince allah ,olmuyor işte.kısmet 3. aşılama için 1 ay sonra start vermeyi düşünüyorum artık bu ay kendimiz deneyelim.4 sene mücadele ettik ilk 2 senemiz boşuna geçti meğer eşimde varikosel varmış son 2 senemizdede ameliyat olundu düzeldi herşey bir sorun yok işte olmayınca olmuyor.GÜNÜN SÖZÜ''OLMAYINCA OLMUYOR''
1 ağustosta yapılan 2. aşılamamın sonucu olumsuz.olmayınca olmuyor sebep yok bişe yok olmayınca ,ol demeyince allah ,olmuyor işte.kısmet 3. aşılama için 1 ay sonra start vermeyi düşünüyorum artık bu ay kendimiz deneyelim.4 sene mücadele ettik ilk 2 senemiz boşuna geçti meğer eşimde varikosel varmış son 2 senemizdede ameliyat olundu düzeldi herşey bir sorun yok işte olmayınca olmuyor.GÜNÜN SÖZÜ''OLMAYINCA OLMUYOR''
slmm arkadaşlar biraz önce kan tahlili verdim sonucu akşam 5 gibi öğrenicemm aslında sonucu tahmin edebiliyorum kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi ALLAH hayırlısını versin üstelik bu günde doğum günüm :26:
arkadaslar bıse sormak ıstıyorumm.. ben 4 gun once asılamamı oldum ve sag kasığımm felaket kasılıyor ve sancısı bacagıma kadar vuruyor. sızde de aynıı problem var mı. cevaplarsanız cok sevınırımm
canım iğne hapa tepki vermeyen yani yumurtası gelişmeyen hastalara veriliyor benim gibi , çok yumurtada ii bi,şey değil drlar tedaviyi yarım bırakabiliyorlarya kızlar bende ilk defa bu ay aşılama yaptıracam ama doktorum iğne felan vermedi.klomen verdi 5gün kullan sabah,öğlen,akşam içmemi söyledi,geçen salı başladım bu perşembe drum çağırdı.hiç okumadım klomenle aşılamaya giden.klomen kullanıp aşılama yaptıran yokmu aranızda??iğne daha etkilimi ki?
merhabalar. ben de sadece femara tablet kullandım. iğne kullanmadım. 5 folikül oluştu ama biri büyüyebildi. doktorum sadece hap yeterli gelmemiş demekki ama denemeden de bilemezdik dedi. iğnelerle fazla yumurta ihtimali epey artıyor sanırım ama aşılamada yavaş yavaş arttırılıyor dozlar galiba. tekrar yaptırmam gerekirse iğne de kullanacakmışım. sürecin hayırlı olsun, güzel haberlerle gel inşallah..ya kızlar bende ilk defa bu ay aşılama yaptıracam ama doktorum iğne felan vermedi.klomen verdi 5gün kullan sabah,öğlen,akşam içmemi söyledi,geçen salı başladım bu perşembe drum çağırdı.hiç okumadım klomenle aşılamaya giden.klomen kullanıp aşılama yaptıran yokmu aranızda??iğne daha etkilimi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?