Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşım. günü ve saati geldiğinde olur . sen istemesende olur. canını sıkma. denemeye devam.
aşılama sonrası ne gibi hisler hisstemiştin. kasık ağrısı
mide bulantısı, gibi neler hissttin yazabilirmisin?

Hakkında hayırlısı olsun inşallah 14 günlük bir maratona giriyorsun.Güzel sonuçlar alırsın inşallah bu arada sayılı gün çabuk geçiyor.Bak ben bugün 13. günümdeyim benim sonuçta yarın belli olcak bakalım hayırlısııııııı:79::80:

arkadaşlar benim aşılamam 5 ağustosta yapıldı. karnımda çok az sızı şeklinde ağrı oluyor bazen. bu cuma günü sonuç belli olacak. midem çoook hafif blanıyor sanki tansiyon düşüklüğü gibi . acaba bu bulantı bir belirti olabilirmi.?
hamile kalanlar aşılama yaptıranlar ltfen cevap yazabilirmisiniz

Hakkında hayırlısı olsun. Belirtiler için daha ekren herşeyi kafana takma birazda psikolojik etkileniyoruz canım yaa seni en iyi ben anlarımm...

Son düzenleme:
sizi takip ediyorum bende.dün doktora gittim klomene başlıcaktık.malesef yumurtalar sönmemiş dedi doğum kontrol hapı verdi.bir ay kullanıcam bir dahaki adette gidicem herşey normal giderse sonraki aya kaldı.yarın belli olacakmış sonucun hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inş.

şimdi ilk gün tabiki ufak bir sızı oluyor yumurtalıklarda sonrasında bişe olmadı tabi bir his bişe hissetmedim.mide bulantısı yada bel ağrısı kasık ağrısı,iğneyle yumurtalarını geliştirenlerde olabilir bilmiyorum da benim öyle olmadı hap kullandım sonrasında aşılamam oldu.bu hislerin çoğu psikolojik zaten ''tuttumu tutmadımı endişesinin verdiği psikolojik gerginlikler bence.bu arada ilki kadar üzülmedim 4 yıldır bekliyorum istiyoruz.alıştım sabırlıyımda ama sebep ? işte soru işareti.allah ol diyinceye kadar olmuyor bu da cevabı .hakkımızda hayırlısı ne diim ,bol şanslar ,hayırlı haberler inşallah...

hamileliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir arkadaşım.rahatla bunlar psikolojik şeyler,kafana takma düşünmemeye çalış.mide bulantısı hamileliğin 6 haftasından sonra sanırım ortaya çıkabiliyor.doktor değilim ama aşılama sürecinde sonucu öğrenene kadar yaşayacağın en erken gebelik belirtisi adet gecikmesi olacaktır arkadaşım.ama inşallah vardır inşallah hamilesindir.olmasada kısmet diğer denemeye inşallah.ama rahat ol

teşekkür ederim. hepimiz için hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun üzülme canım.Doğum kontrol hapı değilde, aslında söktürücü alsaydın (farlutal) adet olur olmaz başlardın tedavine, istersen bir danış doktoruna canım,bende öğleden sonra gideceğim tahlile sabahtan izin alamadım.Allahtan umut kesilmez bekledik göreceğiz atıkkk.

söktürücülerle olan adeti saymıyorlar canım,hatta ben ilk tedaviye başladığımda adetliyken gittim drum hemen başlamadı başka bi ilaç verdi ve öyle adet tarihini hesaplaadı

hayırlısı olsun canım, böyle molalar iyi geliyor insana. bu aşılama olmazsa bende uzun bi zaman bu konuyu rafa kaldırıcam. ovülasyon testleri, preseedler, gün hesabı, kocişle planlı durumlar hepsine son çok yoruluyoruz, bunalıyoruz bu süreçlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…