1 ağustosta yapılan 2. aşılamamın sonucu olumsuz.olmayınca olmuyor sebep yok bişe yok olmayınca ,ol demeyince allah ,olmuyor işte.kısmet 3. aşılama için 1 ay sonra start vermeyi düşünüyorum artık bu ay kendimiz deneyelim.4 sene mücadele ettik ilk 2 senemiz boşuna geçti meğer eşimde varikosel varmış son 2 senemizdede ameliyat olundu düzeldi herşey bir sorun yok işte olmayınca olmuyor.GÜNÜN SÖZÜ''OLMAYINCA OLMUYOR''
selam kıslar..dün aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla. bi sorun olmadı, beklediğimden fazla ağrım oldu sadece. bilmiyorum belki ben hassasımdır. güzel haberler aldıkeşimin değerleri epey yükselmiş. herşey iki katına çıkmış. aslında normal değerlere gelmiş diyebilirim sanırım keçi boynuzundan. öyle çıkmamıştı hiç ilaçlarla filan da. hiç aksatmadan 2 aydır kulanıyoruz. eşim de faydasına çok inanmıştı. tabi bu durum epey umutlandırdı ikimizi de ama olmazsa da fazla üzülmek yok şimdi 14 günlük beklemeye start verildi, hepimize gelsin güzel haberler
arkadaşlar benim aşılamam 5 ağustosta yapıldı. karnımda çok az sızı şeklinde ağrı oluyor bazen. bu cuma günü sonuç belli olacak. midem çoook hafif blanıyor sanki tansiyon düşüklüğü gibi . acaba bu bulantı bir belirti olabilirmi.?
hamile kalanlar aşılama yaptıranlar ltfen cevap yazabilirmisiniz
merhaba arkadaşım. günü ve saati geldiğinde olur . sen istemesende olur. canını sıkma. denemeye devam.
aşılama sonrası ne gibi hisler hisstemiştin. kasık ağrısı
mide bulantısı, gibi neler hissttin yazabilirmisin?
arkadaşlar benim aşılamam 5 ağustosta yapıldı. karnımda çok az sızı şeklinde ağrı oluyor bazen. bu cuma günü sonuç belli olacak. midem çoook hafif blanıyor sanki tansiyon düşüklüğü gibi . acaba bu bulantı bir belirti olabilirmi.?
hamile kalanlar aşılama yaptıranlar ltfen cevap yazabilirmisiniz
canım ben de klomen kullanarak asılama yaptırdım bu ay. ve 1 tane yumurtam tam analamıyla olgunlastı.sımdı sonuc beklıyorum. ınsallah hepımızın kı tutar bu ay :)
canım iğne hapa tepki vermeyen yani yumurtası gelişmeyen hastalara veriliyor benim gibi , çok yumurtada ii bi,şey değil drlar tedaviyi yarım bırakabiliyorlar
hamileliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir arkadaşım.rahatla bunlar psikolojik şeyler,kafana takma düşünmemeye çalış.mide bulantısı hamileliğin 6 haftasından sonra sanırım ortaya çıkabiliyor.doktor değilim ama aşılama sürecinde sonucu öğrenene kadar yaşayacağın en erken gebelik belirtisi adet gecikmesi olacaktır arkadaşım.ama inşallah vardır inşallah hamilesindir.olmasada kısmet diğer denemeye inşallah.ama rahat ol
sizi takip ediyorum bende.dün doktora gittim klomene başlıcaktık.malesef yumurtalar sönmemiş dedi doğum kontrol hapı verdi.bir ay kullanıcam bir dahaki adette gidicem herşey normal giderse sonraki aya kaldı.yarın belli olacakmış sonucun hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inş.
evet canımmm sonuç günümmnur,bugün sonuç günün değilmiii..
evet canımmm sonuç günümm
Hayırlısı olsun üzülme canım.Doğum kontrol hapı değilde, aslında söktürücü alsaydın (farlutal) adet olur olmaz başlardın tedavine, istersen bir danış doktoruna canım,bende öğleden sonra gideceğim tahlile sabahtan izin alamadım.Allahtan umut kesilmez bekledik göreceğiz atıkkk.
ayyyy hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum,hayırlısıyla müjdeli haber belkiyoruzzzzzzevet canımmm sonuç günümm
hadi canım hakkında hayırlısı olsun umarım olumlu olur tatlım kızlar 2 ay ara veriyorum gün hesabı felen yapmıycam mümkün oldukça konusunu açmıycam birde böyle deneyelim bakalım Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?