Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar, aşılamadan sonra mutlaka progesteron kullandınızmı yada kullanıyormusunuz? ağızdan mı, vajinalmi? ben vajinal başladım ama yarısı dışarı firar ediyo ne yaparsam yapayım sizde de oluyomu ? ağızdan başlasam diyorum, çok yan etkisini yaşadınızmı ? mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı uyku hali filan yapıyormuş galiba

canım nasılsın? sonucun belli oldumu, bizi de haberdar et mutlak. güzel haberlerle gel innnşalllahhhh

dua ediyorum canım..
hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallah..

Kanımı verdim.Şuan iş yerimdeyim.Akşam 4 buçuk 5 gibi öğrenebilirsin dediler

hadi canım hakkında hayırlısı olsun umarım olumlu olur tatlım kızlar 2 ay ara veriyorum gün hesabı felen yapmıycam mümkün oldukça konusunu açmıycam birde böyle deneyelim bakalım Allah a emanet olun

Çok sağol canım hayırlısı

ayyyy hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum,hayırlısıyla müjdeli haber belkiyoruzzzzzz

İnşallah %20 lik bir mucizeyi bekliyorum bakalım.Allah yardımcım olsun hayırlısı

güzel haberlerini bekliyoruuuuzzzz

İnşallah güzel haberler veririm hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun.

inşallah güzel haberler veririsin bize.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 12 ağustosta aşılama yaptırtım bende pco var eşimdede spermlerinde hareketsizlik ve sayı olarak az çıktı 2 milyon spermle aşılama yaptırdık çok ümidim yok ama yinede allah bilir dua edyrm sürekli allahım isteyen herkese versin ...

canım ben kullanıyorum hap şeklinde alıyorum aşılamanın 2. günü kontrolden sonra başladım yarın bitiyor inşallah,evet ilacın öyle yan etkileri var ben oruç tutuyorum o yüzden 3 tanesini sahura kadar alıyorum napayım,yemekten sonra alınca yarım saat sonra bi baş dönmesi muhakkak oluyor,drum tedavi için gerekli olmadığını ama önlem amaçlı bu ilacı verdiğini söyslemilşti ,eğer rahatsız oluyorsan drunu ara hapa geçip geçemeyeceğini bir sor

Merhabalar bu sabah ilk aşılamam uygulandı umarım ilk ve son olur diyorum, hepimiz için son olsun.Bu sitenin olması çok rahatlatıcı çünkü bunları yaşamayanlarla konuşmak beni geriyor seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel.Aşılama sırasında hiç ağrım olmadı şimdi çok hafif kasık ağrıları ve lekelenme şeklinde kananmam var.Progestan başladık günde 3 kez ,bakalım nasıl geçecek 14 gün:26: Sevgiler....

hayırlısı olsun cnm,burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz,dertleşiyoruz,çok kaptırma kendini ama sakın umudunu da yitirme,inşallah bu ay hepimizden güzel haberler alırız,hepimiz hamiş kalırız..

cnm hayırlısı olsun,inş Allah herşeyi gönlüne göre verir,burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz,dertleşiyoruz,birbirimize destek oluyoruz,inş bu ay hepimizin yüzünü güldürür,hepimizden hamiş haberleri alırız..

İnşallah canım, hepimizin dileği olur,ağrızısız sızısız.......Mutlu oluruz......

amin canım ya hayırlısı bakalım birde böle deneyelim planlı olunca bile stres oluyor ya neyse öpüyorum hepinizi nur nurca dan haber yok sanırım daha umarım heycan dan unutmuştur yazmayı

slm arkadaşlar sizlere güzel haber vermeyi isterdim ama malesef bu gün adet oldum sonucumu öğrenmeden daha önce heber verecektim ama çok ağrım oldu bütün gün yattım hayırlısı demekten başak çare yok 3. aaşılamamı yaptırmayı düşünmüyorum aldığım ilaçlar kilo yapıyo hemde aşılamanın şansı düşük olduğu için tüp bebeğe geçicem inşallah..:2:

canım benim bacağa vurmasada sol kasığımda ara ara kasılma oluyordu,hatta ilkinde çok umut vermişti bu ağrı ama malesef ki sonuç olumsuzdu,drunu bi ara sor bence

canım aynen bızde acaba bebıs mı tutunuyo dıye umutlanıyoruz .. ınsallahh hepımızın gonlune gore olur herseyy...

hakkında hayırlısı olcum canım,benim de hiç ümidim yok hatta yüzümde de adetin simgesi olan sivilcede çıktı ya hiççççççç ümidim yok ,sırf rapor içim 3. yü yaptırcam

hayırlısı olsun esra. bende cuma günü öğrencem. çok korkuyorum. karnım ağrıyor sanki adet olacam gib. birde göğsümde sivilceler çıktı. allah ne verirse hayırlısı ya rabbim şu mubarek günlerde bizimde yüzümüzü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…