Kızlar herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun,Rabbim böyle mübarek bir gecede kimseyi kapısından boş çevirmesin,hepimizin gönlüne göre versin inş..!
Arkadaşlar yarın 11.günüm idrar testi yapmayı düşünüyorum ama kararsızım sizce ne yapayım????:44:
Arkadaşlar yarın 11.günüm idrar testi yapmayı düşünüyorum ama kararsızım sizce ne yapayım????:44:
arkadaşlar hamileyim 12. gün 31.20 sonucum darısı başınızaaaaaaaaaa
allahım çokşükür sana
allahım çokşükür sana
ne zamandır girmordum.bugün 12.günüm öğlen dayanamadım idrar testi yaptım negetif çıktı.galiba erken.moralimi bozmayacagım.kan testi yaptırana kadar.hamile kalan arkadaslar inanın kendim hamile kalmış gibi sevindimmm.bizi ancak biz anlarız dimi?
allahım çokşükür sana
canım bence 11.gün idrar testi için çok erken.belki beta hcg oda bir ihtimal ama.şimdi idrar testi yapıp canını sıkma bence.biraz daha bekle derim ben
idrar testinde çıkmıyormuş canım,ancak kan testinde çıkar.. tek çizgi görürsen moralini bozma sakın
ayy canım foruma bakim dedim haber varmı diye görünce çok sevindim.ne güzel yaa.allahım isteyen herkese versin banada versin inşallah.çok mutlu oldum inan yaa.hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.ilk aşılamanmıydı??
pko22 hayırlı uğurlu olsun canım darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına sağ salim kucağına da alırsın inş....
Cnm çok sevindim..Allah meleğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..!senin 2. aşılamaydı dimi,öyle kalmış hatırımda,bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bak ne güzel Rabbim dualarını geri çevirmedi,bizim için de dua et olurmu yeniden tebrik ederim,hayırlı olsun cnm..
ne zamandır girmordum.bugün 12.günüm öğlen dayanamadım idrar testi yaptım negetif çıktı.galiba erken.moralimi bozmayacagım.kan testi yaptırana kadar.hamile kalan arkadaslar inanın kendim hamile kalmış gibi sevindimmm.bizi ancak biz anlarız dimi?
bende seni arıyordumsonuç günün yaklaşmış baktım.canım idrar testi için çok erken.adetinin gecikmesi lazım.ama beta hcg yaptır sabah erkenden büyük ihtimalle çıkar.bak pko22 12.gün öğrenmiş yarına güzel haberlerini bekliyoruz inşallah merakta koyma
gözün aydın çok sevindim gerçekten,her şey gönlünce olsun.....Sevgiler.
PKO22 tebrik ederim...
Allah hayırlısı ile kucağına almayı, sonrasında da hayırlı evlat olmayı
nasip etsin inşallah....
allahım çokşükür sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?