Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar.,...
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun bu gecede birbirimiz için dua edelim olur mu????

ben bu gece yola çıkıyorum yani bugün burda son günüm..... gittiğim yerde net olmayacak büyük ihtimalle ......

o yüzden sonucumu sizlere iletemeyeceğim büyük ihtimalle ((((

bende 17 ağustosta aşılama olmuştum... hcg yi bayramdan sonra yaptıracağım kırmızı kart görmessem ama idrar testi aldım... 15. gün kendim idrar testimi yapacağım.... umarım döndüğümde pozitiflerimiz çoğalmış olur.....

hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.... kendilerinize çok ama çok iyi bakın... Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....

slm kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun...

bu gece bende yola çıkıyorum bayramdan sonra görüşmek üzre dönüşte herkesden pozitif sonuçlar duyarız inş.

şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum...

arkadaşlar hamileyim 12. gün 31.20 sonucum darısı başınızaaaaaaaaaa

allahım çokşükür sana

allahım çokşükür sana

ayy canım foruma bakim dedim haber varmı diye görünce çok sevindim.ne güzel yaa.allahım isteyen herkese versin banada versin inşallah.çok mutlu oldum inan yaa.hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.ilk aşılamanmıydı??

pko22 hayırlı uğurlu olsun canım darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına sağ salim kucağına da alırsın inş....

allahım çokşükür sana

Cnm çok sevindim..Allah meleğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..!senin 2. aşılamaydı dimi,öyle kalmış hatırımda,bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bak ne güzel Rabbim dualarını geri çevirmedi,bizim için de dua et olurmuyeniden tebrik ederim,hayırlı olsun cnm..

ne zamandır girmordum.bugün 12.günüm öğlen dayanamadım idrar testi yaptım negetif çıktı.galiba erken.moralimi bozmayacagım.kan testi yaptırana kadar.hamile kalan arkadaslar inanın kendim hamile kalmış gibi sevindimmm.bizi ancak biz anlarız dimi?

bende seni arıyordumsonuç günün yaklaşmış baktım.canım idrar testi için çok erken.adetinin gecikmesi lazım.ama beta hcg yaptır sabah erkenden büyük ihtimalle çıkar.bak pko22 12.gün öğrenmişyarına güzel haberlerini bekliyoruz inşallahmerakta koyma

canım bence 11.gün idrar testi için çok erken.belki beta hcg oda bir ihtimal ama.şimdi idrar testi yapıp canını sıkma bence.biraz daha bekle derim ben

idrar testinde çıkmıyormuş canım,ancak kan testinde çıkar.. tek çizgi görürsen moralini bozma sakın

Haklısınız biraz daha beklemeliyim,sanki regl olacak gibiyim göğüslerim çok acıyo...kendimi bir kutuya kapatıp bekleyesim geliyo orada, ne zor şey 3 yıl oldu her ay aynı bekleyiş.Neyse ,iyi ki bu site var aslında eşim benim en büyük desteğim ama aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok farklı.Hepinize kooocaman sevgiler

PKO22 tebrik ederim...
Allah hayırlısı ile kucağına almayı, sonrasında da hayırlı evlat olmayı
nasip etsin inşallah....

canım benim darısı başınıza inşallah,ikinci aşılama canım benim,ilkinde pek şans verilmio ama ikincide şans daha yüksek arkadaşlar üstelik ikincide değerleirimiz yarı yarıyaydı kötüydü,ama rabbim ol dedi

haberi aldğımda sokak ortasındaydım telefonla sordum hastaneye gitmeden,bağıra bağıra ağladım,allahım sana şükürler olsun diye eşimde şaşkın,çok şükür sana allahım

pko22 hayırlı uğurlu olsun canım darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına sağ salim kucağına da alırsın inş....

amin canım allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli,hayırlısıyla bir evlat nasip etsin.

akşam çok dua ettim canım aklıma geldikçe allahıma şükrediyrm.

allah hepinize nasip etsin

canım çok sağol darısı başınıza inş.

canlarım evet idrarda çıkmıyo bu sabah baktım kandada çok erken baktırdım ben,o yüzden pazartesi yine yaptırıcam

adet sancısı gibi sürekli bi ağrı var göğüslerde hassasiyet yüz üstü yatamıyorum ve inanılmaz akıntı var ,altıma yaptım sanıyorum

gözün aydın çok sevindim gerçekten,her şey gönlünce olsun.....Sevgiler.

canım benim çok teşekkür ederim,rabbim hepimize nasip etsin,dua edicez bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…