Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Var tabii ki burada yazanları okuyarak zaman geçirmeye çalışıyorum korkudan test yapamıyorum yoksa hiç yapmayıp beklesemmi-beklemesemmi çok kararsızım

canım ınsallahh bı guzel haber de sen verırsın bızleree... stres yapma olacak ınsallahhh benım ıcıme nedense oyle dogdu :):):)

canım çoook sevindim
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin..
darısı başımıza inşallah

canım çook teşekkür ederim,dün tekrar başka hastanede yaptırdım tahlili inanamıyoruz hala 50. bişi çıktı,,

almadık daha tahlili emin olalım dedik,allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

2.aşılamam bugun saat 10.30 da yapıldı.İnşallah tutar

canım hayırlısı olsun Rabbim sanada bir evlat nasip etsin inşallah

Var tabii ki burada yazanları okuyarak zaman geçirmeye çalışıyorum korkudan test yapamıyorum yoksa hiç yapmayıp beklesemmi-beklemesemmi çok kararsızım

kaçıncı günündesinki?eğer 12olduysa yaptır dicem beta hcg ama hastaneler kapalı nasıl yaptıracaksın?:26:26:

arkadaşlar hamileyim 12. gün 31.20 sonucum darısı başınızaaaaaaaaaa

allahım çokşükür sana

allah tamamına erdirsin canım,en kısa zamanda keseni de görürsün inşallah...

2.aşılamam bugun saat 10.30 da yapıldı.İnşallah tutar

inşallah canım ,allah emeklerini boşa çıkarmasın

canım ınsallahh bı guzel haber de sen verırsın bızleree... stres yapma olacak ınsallahhh benım ıcıme nedense oyle dogdu :):):)

kaçıncı günündesinki?eğer 12olduysa yaptır dicem beta hcg ama hastaneler kapalı nasıl yaptıracaksın?:26:26:

Tam 12.günmdeyim bi idrar testi aldım diğerlerinin 6 katı fazla fiyata hcg azıcıkta yükselse belli oluyormuş onunla ama yapamıyorum ki korkudan tubasinop inşallah içine doğanlar doğru olur valla gülümsettin beni,bu sabah garip bişey oldu kasığıma kramp gibi bi ağrı saplandı sonra adet sancısı gibi yayıldı ve geçti.göğüslerim patlamak üzereydi ama şimdi hepsi geçti.Size de olmuşmuydu?bu arada sizin sonuçlar bellimiydi,o kadar sayfa okudum ki kafam karıştı.

herşeyin hayırlısı cnm benimde aynı olmuştu sonra hiç ağrım kalmadı 2gün geçtikten sonra geliyor gibi oldu sonra gelmedi 1 gün sonra azar azar oldum doktoru aradım tahlil yap dedi bir umut gitim ama cıkmadı kafam cok karışık sizin aşilama nerde oluyor benim doktor muanede yaptı ekimde iğneler kullanacam bide öyle denicem olmazsa tüpbebek denicem ..

canım özel hastanelerin labrotuarları 24 saat açık en güzeli onlara yaptır bence garanti olur hem

inşallah pozitif olur canım benim

regli gibi ağrılar oluo hayırlısı inşallah

bugün aşılamamın 7.günü göğüslerimde hafif şişme ve sızı var.4.gün başlamıştı zaten göğüs ağrım ozamanllar çok şiddetliydi ama azaldı şimdi.arasıra kasık ağrısı oluyor okadar.yarısını yedim işte.yarın tatile çıkacam 3haftalığına internetim olmucak.haberde veremicem.offff beklemek çok zor

tebrikler cnm allah tamamını erdirsin eli ayağı düzgün sağlıkla kucağınıza alırsınız işallaah bebişinizi.

kızlar yarın 2.aşılama için start verceğz inş buğün hasta oldum yarın doktora gitcem 2.aşılama için inşallah bu sefer tutar dualarınızı eksik etmeyin...:80:

canım benim teşekkür ederim.

ay ay çizelgende var artık,çok güzel olmuş canım benim, maşallah
geriye gün sayarız birlikte..doğduğu günleride duyarız inşallah

ay ay çizelgende var artık,çok güzel olmuş canım benim, maşallah
geriye gün sayarız birlikte..doğduğu günleride duyarız inşallah

amin canım benim inşallah,sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum.takipteyim Allahım tez zamanda güz
el haberler almayı nasip etsin tümümüze.

kızlar yarın 2.aşılama için start verceğz inş buğün hasta oldum yarın doktora gitcem 2.aşılama için inşallah bu sefer tutar dualarınızı eksik etmeyin...:80:

canım sağlıkla sıhhatle güzel haberlerini alırız inşallah,dua ediyorum canım benim.

selamlar herkese bende malesef negatif size haber veremedim kusura bakmayın şimdilik kendi haline bıraktık olursa olur olmazsa da napalım dua etmekten başka yapacağımız bişey yok.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…