Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

27.08.2011 benimde aşılamam oldu.Listeye benide eklerseniz sevinirim.

Şimdi iğne kullanmadan mı aşılama oldun?Ben hastanedeydim ama zaten muayene yerinde yapılıyo aşılama.Ve hala regli olacak gibi ağrı girip girip çıkıyo iğneleri ilaçları geçtim de beklemek çok zor,zamana geçtikçe iyice korku basıyo insanı ve sanki günler 24 saat yerine 48 saate uzuyor.Umarım hepimiz için son olur...

merhaba, idrar testini beklemeden atma hemen 3 saat sonra baktım ve silik çizgi vardı bende de :) inşallah hayırlısı olur hepimiz için. kan testi daha kesin sonuç verir tabi

hayırlısı olsun canım umudunu yitirme. oluruna bırakmak herkesin yapması gereken aslında ama herşeye olduğu gibi bunun için de acele ediyoruz. canını sıkma tatlım dualarımız seninle...

Bu sabah tüm cesaretimi toplayıp idrar testi yaptım.Şans ya test bozuk çıktı tek çizgi bile yok bomboş.Ne güzel dimi

pko22 arkadaşım çok teşekkür ederim iyiki varsınız burda herkes birbirini daha iyi anlıyor ...

canım benim öyle tabi bizim yaşadığımızı biz biliriz. bi allah,güzel allahım mucizesini gösterecek hepimize inşallah hepimiz

böle gezicez sabır sadece biraz sabır ve tabi dua edicez sürekli.

arkadaşlar benimde tutmadı listeye yazabilirsiniz işaallah 3. denemeye.......

evet klomen kullandım yumurtlama oldu 2 tane oluştu biri 18 öbürüde 19 olmuştu ama tutmadı şimdi ekımde işallah iğneleri denicez hayırlısı artık.....

Sevgili yakamoz ve sevgili kardelen üzülmeyin demek belki basit ama ,en doğrusu, o anı hemen unutup yeni günlere odaklanmak umarım bundan sonrakiler son denemeleriniz olur.Aslında durumu biraz unutup anı yaşayabilsek herşey daha kolay olacak.Kooocaman sevgiler...

Yaptım ve tek çizgi çıktı akşam diyemi sizce yoksa yokmu ya da 13.gün idrar da çıkmaz mı?yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum:18:

cnm hayırlı olsun inşallah aşılamamn ya..rabbim sag salim göndersin melegini...
dedigin gibi özen gösterecek doktor çok az bence..benim doktorum çok iyiydi aşılamayı heyerde yaptırmamam gerektigini söylüyordu..bana gelmeden aşılamaya kalkışma sakın,pko oldugun için farklı bir tedavi uygulanması gerek demişti ama doktorum özel nedenlerden dolayı muayenehanesini bıraktı şimdi yok çok üzülüyorum bu yüzden...sanırım kastettigi tedavi senin anlattıgın...çok oluşmasından dolayı olumsuz sonuçlar alınıyor demişti...bakalım hayırlısı..devlette yaptırırsam aynı özeni gösterirlermi onu da bilemiyorum...eşimde diyo şimdiki doktorumun bulundugu hastanede yaptıralım..bende giden doktorumdan sonra en çok bu doktoruma güveniyorum...orada yaptırırsam daha iyi olacak gibi düşünüyorum...daha adet olmadım bayramdan sonra olurum inş hemen başlanır...

PKO22 hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim darısı hepimize inşallah hayırlısıyla

PİANO cum moralini bozma erken yapmışsındır,kanda ne zaman baktırıcan...inş hamilesindir.

CASPER sen ugramamışsın naptın acaba merak ettim,kanda baktırıcaktın hayırlı haberlerle dön inşallah...

sevgili piano çok güzel yazmışsın eşimle bende aynen yazdıkların gibi olmaya çalışıyoruz daha ilk aşılamamdı ama olmayıncada.....kısmet değilmiş ne zaman bizimde bebeğimiz olacak acaba sorusu oluyo yinede ALLAHIM kimseyi çocuğun olmamasıyla sınavından geçirmesin lafını bilmeden konuşanlarmı dersin şunu yap iyi olur bide bunu dene daha neler neler..ama kimseyi takmıyorum çok şükür ailem, eşimin ailesi bu konuda çok anlayışlı zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum ama yaşımın daha küçük olmasına rağmen yinede ya ilerde de olmazsa diye korkularımda olmuyo değil rabbim tüm isteyenlerede banada ennnn yakın zamanda nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…