Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar, siteyi uzun zamandır takip etmeme karşın ilk kez mesaj yazıyorum. ben de bu ay aşılama yaptırıyorum hayırlısıyla. sanırım 17-18i gb yapılacak. şimdi ilaçları kullanıyorum. 1 yılı aşkın süredir bebek istememize karşın olamadı ne yazıkki eşimde spermiyogramda morfoloji ve hareket sorunu var. 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. umarım bunun ve aşılamanın faydası olur. hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle, aşılama yaptıracak tüm arkadaşlara mutlu sonuçlar sevgiler

ilk aşılamamı 25 temmuzda yaptım olmadı.bugün 14.gündü kandan test yaptık sonuç olumsuz.

2.aşılama ya hemen yapacagım.

allah emeklerinin karşılığını biran önce gösterir inşallah canım,hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin allah

Aminnnn amin bitanem benim gibi savaşan tüm arkadaşlarımın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın haklarında en hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimizin kucağı bebişle doldursun rabbim ..

Maşallah diyelim nazar deymesin bitanem yumurtaların güzel gelişmiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya bol bolll dua ediyorum senin için sen de okumayı ihmal etme çokkk öpüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun

Aramıza hoşgeldin.Hakkında hayırlısı olsun.Keçiboynuzu kürü çok faydalı canım sprem sayı ve hareketini artırıyor.Ayrıca bitkisel bir ilaç var eşimde kullanıyor. Belki duymuşsundur. Arginin max bunu şiddetle tavsiye ediyorum.Dediğim gibi tamamen bitkisel denesin inşallah faydasını görürsün içinde 17 çeşit vitamin var. Eczane ve aktarlara bir sorsun eşin.Morfoloji hareket sorununa çokkk iyi :79: :80:

Hayirli olsun canim, bizde 2.5 senedir falan ariyoruz. Ama yok, tupler kapaliydi benim ameliyat oldum acildi, bugunde adetim bitmek uzere 4.gun doktora gidicem asilama icin ne gerekiyorsa onu yapacak..

Hangi ilaci verdi sana doktor?

Hayirli olsun canim, bizde 2.5 senedir falan ariyoruz. Ama yok, tupler kapaliydi benim ameliyat oldum acildi, bugunde adetim bitmek uzere 4.gun doktora gidicem asilama icin ne gerekiyorsa onu yapacak..

Hangi ilaci verdi sana doktor?

çok geçmiş olsun canım. ben sabah-akşam femara tablet kullanıyorum. adetin 3.günü başladım, çarş bitecek kontrole gidicem bakalım yumurtaların durumu için. diğer ilaçlar duruma göre verilecekmiş. hayırlısı bakalım..

slm herkese 1 ağustosta aşılama yaptıranlar var mı bi değişiklik bende hiç bi değişiklik yok sadece 3-4.gündü sağ kasığımda bi ağrı hissettim daha sonrada hiç bişey hissetmedim acaba belirtiler için daha erken mi?

bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 1.5yıldır bebeğimiz olmadı.bu ay aşılamaya karar verdik.yarın klomenle başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak.bunun yanında eşim ve ben arısütü+bal+ginseng+propolis karışımı bir macun yiyoruz.sabah akşam birer çay kaşığı.yine bu sitede okumuştum umarım faydasını görürüz.rabbim u aziz mübarek günde herkesin duasını kabul etsin.gelişmeleri yazacm..

belirtilere fazla takılma derim ben arkadaşım ilk aşılamamda belirtilerin çoğu bende oldu fakat sonuç olumsuz malesef
hayırlısı olsun inş...

Biktim artik yaaaaaa simdide kist olusmus. Asilama eylul 2011'e kaldi...

beklemek ve biraz daha ertelemek ne kadar zor anlıyorum. sabrımız sınanıyor sanırım ve biz bu sınavı geçicez hayırlısıyla. 1 ay geç olsun, sağlıklı olsun. kendini hiç üzme

hayırlı olsun bu ay hepimizin mutlu sonuçlarını alırız inşallah..burada da paylaşırız mutlu mutlu..

ilk aşılamamı 25 temmuzda yaptım olmadı.bugün 14.gündü kandan test yaptık sonuç olumsuz.

2.aşılama ya hemen yapacagım.
en doğru kararı vermişsin canım,hemen başlamah bence en iyisi,bi kere vücudun bu tempoya alışıyor ve daha çabuk yanıt veriyor,inşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız canım

Biktim artik yaaaaaa simdide kist olusmus. Asilama eylul 2011'e kaldi...
hayırlısı buymuş canım,eli ayağı düzgün olsun da bi ay geç gelsin bebişin

inşallah güzel yumoşların o yumoşlardan nurtopu gibi bebişlerin olur canım

evettt kızlar 8 ağustos itibari ile aşılamamı yaptırmış bulunmaktayım,kısaca anlatayım p.tesi koştur koştur gittik hastaneye drdan aldık kağıdı eşim sen gelme ben labarotuvara gidip gelirim dedi ,artık 2. ya tecrübeliyizzz neyse canlarım 2 dakka sonra geldi benim ki saat daha 9 ve aşağıda örnek vermek için bekleryen 2 kişi daha varmış bekle allah bekle,verdik örneği ben anonsu bekliyorum o arada eşim hataneden ayrıldı yetişirim dedi ama yetişemedi bir hışım labaratuvar dr odası arasında mekik okudum,benim korkum acaba yer yoksa beni 45 dakika yatırmazlar mı diye,bu sefer başka bi odaya aldılar perdeyle 2 ye bölmüşler odayı tam hazırlanıyorum bir erkek seni yan taraftan ,"uslu dur,rahat dur" deyip duruyo hemşireye hayırdır dedim,yan tarafta sünnet var inşallah bu sana müjdeli bi haber olarak döner dedi,yattım dru bekliyorum sünnet çocuğu ali bağırıyor ortalığı yıkıyor ne alet edavat kaldı ne bişey "çükümü kesmeyin,hepsini kestin,sen nerden bilicen acısını,anneeee ben niye kız değilimmmm" diye haykırıyor,son dediği gülme krizine girmeme neden oldu o arada drum gelmiş hayırdır neye gülüyorsun dedi,aliyi söyledin ne farkeder oda yatıyo sende yatıyorsun dedi başladı aşılamaya,allah aliden razı olsun onun sayesinde aşılamadan pek bişey anlamadım bi baktım drum bitti diyor bu akşamda ilişki yarın gel diyor,yattım 45 dakika o arada aliyi uğurladık geldi yan tarafa bi bayan kendi isteğiyle kürtaj olacakmış,o arada tesbih çekiyorum,güzel allahım şu doğmamış sabiyi bana verseydin ben dünyaya getirsaydim hem o doğsaydı hem ben mutlu olsaydım diye dua ettim neyse canlarım ertesi gün dra gittim yumoşumun çatlamış olduğunu gördüm küçüklerde sönmüş,drum pregestam verdi 15 gün sonra ayın 22 sinde adet olmazsan gel dedi

iyiki kısa anlatıcam demişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…