allah emeklerinin karşılığını biran önce gösterir inşallah canım,hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin allah
son kontrolümü oldum kızlar,solda 18 sağda 17 ,15,14 mm lik 4 tane yumurtam varmış bugün son iğnelerimi yapıcam,c.tesi gece 2-3 gibi çatlatma iğnemi olucam ve p.tesi sabah aşılamam olacak , gerçektende drumun ve sitedeki tecrübeli arkadaşlarında dediği gibi 2. tedavi daha kolay cevap veriyo,mesale bu sefer hiç iğnemin dozunda oynama olmadı ,daha çabuk gelişti yumurtalar , inşallahh güzel allahım bu sefer benim ve benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşan kullarının emeklerinin meyvesini en kısa sürede verir
selam arkadaslar!
bende 1 agustosta yaptirdim asilamami, umarim hepimiz dileklerimize kavusuruz. sevgiler
kızlarrr nerelerdesiniz ,bu topik çok öksüz kalmışşşş ,ben yarın sabah aşılama için gidiyorum ,tüm dualarım sizinle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
selam arkadaşlar ben de salı günü ilk aşılamamı olcam inşallah allah herkesin gönlüne göre versin, herkese bol şanslar
Aramıza hoşgeldin.Hakkında hayırlısı olsun.Keçiboynuzu kürü çok faydalı canım sprem sayı ve hareketini artırıyor.Ayrıca bitkisel bir ilaç var eşimde kullanıyor. Belki duymuşsundur. Arginin max bunu şiddetle tavsiye ediyorum.Dediğim gibi tamamen bitkisel denesin inşallah faydasını görürsün içinde 17 çeşit vitamin var. Eczane ve aktarlara bir sorsun eşin.Morfoloji hareket sorununa çokkk iyi :79: :80:merhabalar, siteyi uzun zamandır takip etmeme karşın ilk kez mesaj yazıyorum. ben de bu ay aşılama yaptırıyorum hayırlısıyla. sanırım 17-18i gb yapılacak. şimdi ilaçları kullanıyorum. 1 yılı aşkın süredir bebek istememize karşın olamadı ne yazıkkieşimde spermiyogramda morfoloji ve hareket sorunu var. 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. umarım bunun ve aşılamanın faydası olur. hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle, aşılama yaptıracak tüm arkadaşlara mutlu sonuçlar sevgiler
merhabalar, siteyi uzun zamandır takip etmeme karşın ilk kez mesaj yazıyorum. ben de bu ay aşılama yaptırıyorum hayırlısıyla. sanırım 17-18i gb yapılacak. şimdi ilaçları kullanıyorum. 1 yılı aşkın süredir bebek istememize karşın olamadı ne yazıkkieşimde spermiyogramda morfoloji ve hareket sorunu var. 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. umarım bunun ve aşılamanın faydası olur. hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle, aşılama yaptıracak tüm arkadaşlara mutlu sonuçlar sevgiler
Hayirli olsun canim, bizde 2.5 senedir falan ariyoruz. Ama yok, tupler kapaliydi benim ameliyat oldum acildi, bugunde adetim bitmek uzere 4.gun doktora gidicem asilama icin ne gerekiyorsa onu yapacak..
Hangi ilaci verdi sana doktor?
Biktim artik yaaaaaa simdide kist olusmus. Asilama eylul 2011'e kaldi...
slm herkese 1 ağustosta aşılama yaptıranlar var mı bi değişiklik bende hiç bi değişiklik yok sadece 3-4.gündü sağ kasığımda bi ağrı hissettim daha sonrada hiç bişey hissetmedim acaba belirtiler için daha erken mi?
Biktim artik yaaaaaa simdide kist olusmus. Asilama eylul 2011'e kaldi...
bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 1.5yıldır bebeğimiz olmadı.bu ay aşılamaya karar verdik.yarın klomenle başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak.bunun yanında eşim ve ben arısütü+bal+ginseng+propolis karışımı bir macun yiyoruz.sabah akşam birer çay kaşığı.yine bu sitede okumuştum umarım faydasını görürüz.rabbim u aziz mübarek günde herkesin duasını kabul etsin.gelişmeleri yazacm..
en doğru kararı vermişsin canım,hemen başlamah bence en iyisi,bi kere vücudun bu tempoya alışıyor ve daha çabuk yanıt veriyor,inşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız canımilk aşılamamı 25 temmuzda yaptım olmadı.bugün 14.gündü kandan test yaptık sonuç olumsuz.
2.aşılama ya hemen yapacagım.
hayırlısı buymuş canım,eli ayağı düzgün olsun da bi ay geç gelsin bebişinBiktim artik yaaaaaa simdide kist olusmus. Asilama eylul 2011'e kaldi...
bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 1.5yıldır bebeğimiz olmadı.bu ay aşılamaya karar verdik.yarın klomenle başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak.bunun yanında eşim ve ben arısütü+bal+ginseng+propolis karışımı bir macun yiyoruz.sabah akşam birer çay kaşığı.yine bu sitede okumuştum umarım faydasını görürüz.rabbim u aziz mübarek günde herkesin duasını kabul etsin.gelişmeleri yazacm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?