evettt kızlar 8 ağustos itibari ile aşılamamı yaptırmış bulunmaktayım,kısaca anlatayım p.tesi koştur koştur gittik hastaneye drdan aldık kağıdı eşim sen gelme ben labarotuvara gidip gelirim dedi ,artık 2. ya tecrübeliyizzzneyse canlarım 2 dakka sonra geldi benim ki saat daha 9 ve aşağıda örnek vermek için bekleryen 2 kişi daha varmış bekle allah bekle,verdik örneği ben anonsu bekliyorum o arada eşim hataneden ayrıldı yetişirim dedi ama yetişemedi bir hışım labaratuvar dr odası arasında mekik okudum,benim korkum acaba yer yoksa beni 45 dakika yatırmazlar mı diye,bu sefer başka bi odaya aldılar perdeyle 2 ye bölmüşler odayı tam hazırlanıyorum bir erkek seni yan taraftan ,"uslu dur,rahat dur" deyip duruyo hemşireye hayırdır dedim,yan tarafta sünnet var inşallah bu sana müjdeli bi haber olarak döner dedi,yattım dru bekliyorum sünnet çocuğu ali bağırıyor ortalığı yıkıyor ne alet edavat kaldı ne bişey "çükümü kesmeyin,hepsini kestin,sen nerden bilicen acısını,anneeee ben niye kız değilimmmm" diye haykırıyor,son dediği gülme krizine girmeme neden oldu o arada drum gelmiş hayırdır neye gülüyorsun dedi,aliyi söyledin ne farkeder oda yatıyo sende yatıyorsun dedi başladı aşılamaya,allah aliden razı olsun onun sayesinde aşılamadan pek bişey anlamadım bi baktım drum bitti diyor bu akşamda ilişki yarın gel diyor,yattım 45 dakika o arada aliyi uğurladık geldi yan tarafa bi bayan kendi isteğiyle kürtaj olacakmış,o arada tesbih çekiyorum,güzel allahım şu doğmamış sabiyi bana verseydin ben dünyaya getirsaydim hem o doğsaydı hem ben mutlu olsaydım diye dua ettim neyse canlarım ertesi gün dra gittim yumoşumun çatlamış olduğunu gördüm küçüklerde sönmüş,drum pregestam verdi 15 gün sonra ayın 22 sinde adet olmazsan gel dedi
iyiki kısa anlatıcam demişim
kızlar şimdi geldim hastaneden hayırlısıyla cuma günü yapılacak aşılamam
dualarınızı eksik etmeyin...
evettt kızlar 8 ağustos itibari ile aşılamamı yaptırmış bulunmaktayım,kısaca anlatayım p.tesi koştur koştur gittik hastaneye drdan aldık kağıdı eşim sen gelme ben labarotuvara gidip gelirim dedi ,artık 2. ya tecrübeliyizzzneyse canlarım 2 dakka sonra geldi benim ki saat daha 9 ve aşağıda örnek vermek için bekleryen 2 kişi daha varmış bekle allah bekle,verdik örneği ben anonsu bekliyorum o arada eşim hataneden ayrıldı yetişirim dedi ama yetişemedi bir hışım labaratuvar dr odası arasında mekik okudum,benim korkum acaba yer yoksa beni 45 dakika yatırmazlar mı diye,bu sefer başka bi odaya aldılar perdeyle 2 ye bölmüşler odayı tam hazırlanıyorum bir erkek seni yan taraftan ,"uslu dur,rahat dur" deyip duruyo hemşireye hayırdır dedim,yan tarafta sünnet var inşallah bu sana müjdeli bi haber olarak döner dedi,yattım dru bekliyorum sünnet çocuğu ali bağırıyor ortalığı yıkıyor ne alet edavat kaldı ne bişey "çükümü kesmeyin,hepsini kestin,sen nerden bilicen acısını,anneeee ben niye kız değilimmmm" diye haykırıyor,son dediği gülme krizine girmeme neden oldu o arada drum gelmiş hayırdır neye gülüyorsun dedi,aliyi söyledin ne farkeder oda yatıyo sende yatıyorsun dedi başladı aşılamaya,allah aliden razı olsun onun sayesinde aşılamadan pek bişey anlamadım bi baktım drum bitti diyor bu akşamda ilişki yarın gel diyor,yattım 45 dakika o arada aliyi uğurladık geldi yan tarafa bi bayan kendi isteğiyle kürtaj olacakmış,o arada tesbih çekiyorum,güzel allahım şu doğmamış sabiyi bana verseydin ben dünyaya getirsaydim hem o doğsaydı hem ben mutlu olsaydım diye dua ettim neyse canlarım ertesi gün dra gittim yumoşumun çatlamış olduğunu gördüm küçüklerde sönmüş,drum pregestam verdi 15 gün sonra ayın 22 sinde adet olmazsan gel dedi
Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun.Ne güzel de anlatmışsın yafff yaşattın resmen, bize de o anları, iyiii bak ,ne güzel neşeli mutlu geçmiş aşılaman. Allah tamamına erdirsin.Kucağın bebişlerle dolsun inşalllahhh dikkat edebildin mi bari kendine aman iş güç yapma dikkat et .Rabbim büyük bak ne güzel mübarek aylar da aşılamalarımız oldu aslında buda bir işaret bence enn koccamanından öpüldün.evettt kızlar 8 ağustos itibari ile aşılamamı yaptırmış bulunmaktayım,kısaca anlatayım p.tesi koştur koştur gittik hastaneye drdan aldık kağıdı eşim sen gelme ben labarotuvara gidip gelirim dedi ,artık 2. ya tecrübeliyizzzneyse canlarım 2 dakka sonra geldi benim ki saat daha 9 ve aşağıda örnek vermek için bekleryen 2 kişi daha varmış bekle allah bekle,verdik örneği ben anonsu bekliyorum o arada eşim hataneden ayrıldı yetişirim dedi ama yetişemedi bir hışım labaratuvar dr odası arasında mekik okudum,benim korkum acaba yer yoksa beni 45 dakika yatırmazlar mı diye,bu sefer başka bi odaya aldılar perdeyle 2 ye bölmüşler odayı tam hazırlanıyorum bir erkek seni yan taraftan ,"uslu dur,rahat dur" deyip duruyo hemşireye hayırdır dedim,yan tarafta sünnet var inşallah bu sana müjdeli bi haber olarak döner dedi,yattım dru bekliyorum sünnet çocuğu ali bağırıyor ortalığı yıkıyor ne alet edavat kaldı ne bişey "çükümü kesmeyin,hepsini kestin,sen nerden bilicen acısını,anneeee ben niye kız değilimmmm" diye haykırıyor,son dediği gülme krizine girmeme neden oldu o arada drum gelmiş hayırdır neye gülüyorsun dedi,aliyi söyledin ne farkeder oda yatıyo sende yatıyorsun dedi başladı aşılamaya,allah aliden razı olsun onun sayesinde aşılamadan pek bişey anlamadım bi baktım drum bitti diyor bu akşamda ilişki yarın gel diyor,yattım 45 dakika o arada aliyi uğurladık geldi yan tarafa bi bayan kendi isteğiyle kürtaj olacakmış,o arada tesbih çekiyorum,güzel allahım şu doğmamış sabiyi bana verseydin ben dünyaya getirsaydim hem o doğsaydı hem ben mutlu olsaydım diye dua ettim neyse canlarım ertesi gün dra gittim yumoşumun çatlamış olduğunu gördüm küçüklerde sönmüş,drum pregestam verdi 15 gün sonra ayın 22 sinde adet olmazsan gel dedi
hadi hayırlısı canım..dualarımız seninle, umutların boşa gitmesin,,
hayırlısı olsun canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
Canım benim hadii hayırlısı ne güzel yaa mübarek cuma günü aşılaman oluyormuş.Allah yar ve yardımcın olsun bolll boll dua et ben hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.Bu arada kendini hiççç kasma tamamen rabbime teslim et. İnan çok rahatlıyorsun.Ben biraz okudum.Aşılama zamanı gelince artık okuyamadım malumm durum müsait değil:78: sonra açtım ellerimi rabbim sana teslim oluyorum. Hayır senin şer de senin senden gelen herşeye razıyım dedim.Baktım aşılamam bitmişbile hocam hayırlı olsun dedi ve çıktı bu kadar mı diye bildim.Bazıları o kadar çok abartıyor ki bizde :18:öyle olcak sanıyoruz işte neyse fazla uzattım.Tekrar hayırlı olsunn:79::80:
dualarımız hep seninle canım,rabbim emeklerinin karşılığını en kısa sürede verir inşallahkızlar şimdi geldim hastaneden hayırlısıyla cuma günü yapılacak aşılamam
ağzından bal damlıyor tatlım,inşallah geçen ayki topik çok kuraktı sadece 1 bebişimizin haberini alabildik,inşallah rabbsim burdan hergün gğzel haberler vermemizi sağlar,ben saat 11 de doğumhaneden ayrıldığımda öğrendim ki 5. aşılama hastasiymışım ve sırada bekleyenler vardı,ne bereketli bir ay allahım rahmetini bereketini üzerimizden eksiltsme dua ettimbence bu olayların hepsi işaret, kesin olacak bu sefer. hadi hayırlısı olsun
Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun.Ne güzel de anlatmışsın yafff yaşattın resmen, bize de o anları, iyiii bak ,ne güzel neşeli mutlu geçmiş aşılaman. Allah tamamına erdirsin.Kucağın bebişlerle dolsun inşalllahhh dikkat edebildin mi bari kendine aman iş güç yapma dikkat et .Rabbim büyük bak ne güzel mübarek aylar da aşılamalarımız oldu aslında buda bir işaret bence enn koccamanından öpüldün.
slm herkese 1 ağustosta aşılama yaptıranlar var mı bi değişiklik bende hiç bi değişiklik yok sadece 3-4.gündü sağ kasığımda bi ağrı hissettim daha sonrada hiç bişey hissetmedim acaba belirtiler için daha erken mi?
Evet verildi canımben şunu sormak istiyorum aşılama yaptıranlara.eşinize 3günlük bir pehriz verdimi??
ben şunu sormak istiyorum aşılama yaptıranlara.eşinize 3günlük bir pehriz verdimi??
ben şunu sormak istiyorum aşılama yaptıranlara.eşinize 3günlük bir pehriz verdimi??
Canım nasılsın heyecan var mı bakalım yarın aşılama oluyorsun Allahın izniyle...
Canım nasılsın heyecan var mı bakalım yarın aşılama oluyorsun Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?