Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence bu olayların hepsi işaret, kesin olacak bu sefer. hadi hayırlısı olsun

canım benim hayırlı olsun inşallah Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah benim de 6 7 günüm kaldı bakalım gerçi kararsızım test konusunda dr adetini bekle dedi ama bilmiyorum bakalım hayırlısı dikkat et kendine tatlım

Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun.Ne güzel de anlatmışsın yafff yaşattın resmen, bize de o anları, iyiii bak ,ne güzel neşeli mutlu geçmiş aşılaman. Allah tamamına erdirsin.Kucağın bebişlerle dolsun inşalllahhh dikkat edebildin mi bari kendine aman iş güç yapma dikkat et .Rabbim büyük bak ne güzel mübarek aylar da aşılamalarımız oldu aslında buda bir işaret bence enn koccamanından öpüldün.

kızlar şimdi geldim hastaneden hayırlısıyla cuma günü yapılacak aşılamam
dualarınızı eksik etmeyin...

Canım benim hadii hayırlısı ne güzel yaa mübarek cuma günü aşılaman oluyormuş.Allah yar ve yardımcın olsun bolll boll dua et ben hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.Bu arada kendini hiççç kasma tamamen rabbime teslim et. İnan çok rahatlıyorsun.Ben biraz okudum.Aşılama zamanı gelince artık okuyamadım malumm durum müsait değil:78: sonra açtım ellerimi rabbim sana teslim oluyorum. Hayır senin şer de senin senden gelen herşeye razıyım dedim.Baktım aşılamam bitmiş bile hocam hayırlı olsun dedi ve çıktı bu kadar mı diye bildim.Bazıları o kadar çok abartıyor ki bizde :18:öyle olcak sanıyoruz işte neyse fazla uzattım.Tekrar hayırlı olsunn:79::80:

hanımlar benim elimde 1'er tane;

gonal f 450 ve cetrotide 0.25mg iğne kaldı. isteyen olursa yollarım. ilaçlarınız birazcık daha ucuza gelir.

Allah razı olsun canım
Rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün inş.
herzaman hepimiz için dua ediyorum hayırlısı olsun...

kızlar şimdi geldim hastaneden hayırlısıyla cuma günü yapılacak aşılamam
dualarınızı eksik etmeyin...
dualarımız hep seninle canım,rabbim emeklerinin karşılığını en kısa sürede verir inşallah
bence bu olayların hepsi işaret, kesin olacak bu sefer. hadi hayırlısı olsun
ağzından bal damlıyor tatlım,inşallah geçen ayki topik çok kuraktı sadece 1 bebişimizin haberini alabildik,inşallah rabbsim burdan hergün gğzel haberler vermemizi sağlar,ben saat 11 de doğumhaneden ayrıldığımda öğrendim ki 5. aşılama hastasiymışım ve sırada bekleyenler vardı,ne bereketli bir ay allahım rahmetini bereketini üzerimizden eksiltsme dua ettim

hepimizn kucağı bebişlerle dolsun taşsın ,1 ay sonra kalp atışlarımızı bebeğimizin ölçülerini haftalarımızı konuşuruz inşallah,benim kızkardeşim yok ama bebişimin burda bissürü teyzesi olacak inşallahhhh

benimde 1 ağustos :) ama ben kendimi dinlemiyorum şu oldu bu oldu diyemiycem zaten olacak olan belirtiler adet yada hamilelik belirtileridir bu kadar erken çıkmaz üstelik.ayrıca her iki durum belirtileride birbirinin aynıdır hemen hemen.o yüzden dinleme kendini boşver arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…