cok güldüm senin ve lilynin gaz vukuatlariniza.
ee tüp bebekle hamileyiz diye tüp anne degiliz ki.gaz kacirmayacagiz diye bi kaide yok.
mimoza birsey soracagim.
progesteron degeri kacmis da düsükmüs?
cok güldüm senin ve lilynin gaz vukuatlariniza.
ee tüp bebekle hamileyiz diye tüp anne degiliz ki.gaz kacirmayacagiz diye bi kaide yok.
mimoza birsey soracagim.
progesteron degeri kacmis da düsükmüs?
Canım saglikla artmiş degerin harika bundan sonrada saglikla devam etsin bir ömür boyu...aynen canım ben Ağustos'un yedisinden beri günde 2 doz oluyorum benimkinin adi progynex 50 mg dan iki doz oluyorum..ama progestan ignedeayni sey,cok yağlı bir iğne, şimdi şimdi artık maf durumdayım ,iki ay olacak neredeyse başlayalı sen bana bakıp korkma sakın, doktorlar önlem amaçlı dayiyolar hemen iğneyi,insAllah kolaygecer canım...baktın zor oluyo ben sana tüm çareleri sunarım burda:))
Uzun zaman girememiştim siteye... Negatiften sonra kendimi toparladım, sonra araya okul girdi, bir de yılan hikayesine dönen master tezim vardı... Neyse... Geçmişi okuyayım dedim bayağı olmuş... Pozitifi gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...Negatifi gören arkadaşlara sabır diliyorum çooook zor bir durum ama zamanla üzüntü azalıyor... Benden bu kadar...
İronik merhaba canım, senden bu kadar olmasın, şimdilik olsun da gene gel fırsat buldukça, iyi olmana cok sevindim, güçlü olmak dısında şansımız yok, ne guzel bak,sagliklisin şükür,o üzüntüler azalıyor zamanla, cok şükür calisiyosun, tedavi ne zaman başlıcam kismetse?
canımm hoşgeldin:) umarım daha sık gelirsin. buaradda tezini bitirebildin mi
pozitif canım çok şükür:)) Allahım inşallah sana da nasip etsin
Tebrik ederim canım...Allah sğlıklı bir hamilek dönemi geçirip sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin inşallah...
bebegımı gormek kısmet olmadı benı bırakıp gıtmıs sessiz sedasız.. doktor keseyı goremedı kan tahlılı yaptık 80 cıktı canımın canı gıttı bebegım benımle kalamdı kimyasal gebelık gcrymusm cok uzgunum
bebegımı gormek kısmet olmadı benı bırakıp gıtmıs sessiz sedasız.. doktor keseyı goremedı kan tahlılı yaptık 80 cıktı canımın canı gıttı bebegım benımle kalamdı kimyasal gebelık gcrymusm cok uzgunum
doktor ultrsondan baktı kasık agrın warmı dedı evet dedım o an anladım ters bısey oldugunu ıcımede dogmustu bıseyler bı kac gundur.. kese yok dıyınce dunya basıma yıkıldı pazartesı tekrardan kan tahlılı yptrcm genetık test falan ama yılmak yok 2 tane daha dondurulmusum war sansımı onlarla denıcem napalım doktor bu bıle ıyı bısey dedı en azından tutgunu bılıyoruz yenı yenı kendıme geldım bununda ustesınden gelıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?