Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

cok güldüm senin ve lilynin gaz vukuatlariniza.
ee tüp bebekle hamileyiz diye tüp anne degiliz ki.gaz kacirmayacagiz diye bi kaide yok.
mimoza birsey soracagim.
progesteron degeri kacmis da düsükmüs?

ee tüp bebekle hamileyiz diye tüp anne degiliz ki.gaz kacirmayacagiz diye bi kaide yok.
mimoza birsey soracagim.

:))) dilemim cok güldüm ben de sana,bu espriyi cok tuttum,kaçırınca yapcam ev halkima :)))

mimoza birsey soracagim.

heheee çok komik hallerimiz yaa, sen bi de eşimin şakalarını duysan:)) 13 müş canım ama sınır değer kaç olmalı bilmiyorum. kızlar sizlerin kaçtı??

iğnemi vuruldum geldim. bugun akşamüstü yaptırdım ama yarın sabah yaptırmaya başlıcam, düzene sokayım. akşamları jel, sabahları iğne. ama bu iğne çok fenaymış yaw Allahım inşallah seninki de bian önce biter. kıyamam sanaa yaa yaptırırken aklıma sen geldin,sen çektiklerini az bile yazmışsın.. bakalım benimki ne kadar sürecek(bi de ben 2 dozu bir defada vuruluyorum, seninki de öyle mi?

canımm hoşgeldin:) umarım daha sık gelirsin. buaradda tezini bitirebildin mi

canım, tedavi için yarıyıl tatilini bekleyeceğim. maddi olarak toparlanmamız lazım. bu arada ben de 7-8 kilo fazlam var onları vereyim diyorum...Kısmet, bakarsın bu arada normal olur...Tüpler kapalı ama Allah büyük değil mi? O "OL" dedikten sonra...

Tebrik ederim canım...Allah sğlıklı bir hamilek dönemi geçirip sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin inşallah...

çok teşekkürler canım, Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah. senden ozaman hem tezin hem bebişle ilgili güzel haberler bekliyoruz. buarada benim de tüplerim tıkalıydı belki sana umut olur:) üstelik ben de hidrosalpinks vardı, ameliyat oldum. yine de açılmadı vs. Allah isterse hepsi oluyor canım moralini yüksek tut:))

bebegımı gormek kısmet olmadı benı bırakıp gıtmıs sessiz sedasız.. doktor keseyı goremedı kan tahlılı yaptık 80 cıktı canımın canı gıttı bebegım benımle kalamdı kimyasal gebelık gcrymusm cok uzgunum

Son düzenleme:

Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sabır ve bir daha başlamak için bir an önce maddi-manevi gücünü versin... Üzülme demek boş tabii ama bunu da görecekmişsin, bugünler de geçecek inşallah...

doktor ultrsondan baktı kasık agrın warmı dedı evet dedım o an anladım ters bısey oldugunu ıcımede dogmustu bıseyler bı kac gundur.. kese yok dıyınce dunya basıma yıkıldı pazartesı tekrardan kan tahlılı yptrcm genetık test falan ama yılmak yok 2 tane daha dondurulmusum war sansımı onlarla denıcem napalım doktor bu bıle ıyı bısey dedı en azından tutgunu bılıyoruz yenı yenı kendıme geldım bununda ustesınden gelıcem

csnım benim çok üzüldüm yaaaaaaa moralim bozuldu resmen alllahım sabır versin yarında ben gidicem çok korkuyorum hakkımızda hayırlısıs

allah sabır versin... başka da diyecek bir şey bulamıyor insan...

ıyı dusun canım ıyı olsun en azından hamıle kalabılıyomusm bunada sevındım kimyasal gebeliğin normal gebelikten hiçbir farkı yok. tek fark rahme tutunmadan düşmesi. Yani döllenme oluyor , tüplerde, yumurtlamanda sorun yok ama tutmuyor. napım acısada öldurmuyor esımın saglıgı benım saglıgım yerınde olsun rabbım ne eylerse guzel eyler vardır bı hıkmetı bıldıgı

Allah beterinden korusun ,sabir versin.
bu kimyasal gebelik olayi negativden daha agir.
insan allak bullak oluyor.
kisa zamanda atlatirsin dilerim.
düsük yapinca gelecek bebegin bir ayagi icerde olur derler.(bunuda düsük diye yorumlamali)
insaallah kisa zamanda kardesi gelir ve kalir seninle.

Canım benim yaa çok üzüldüm allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin en azından hamile kalabiliyorum diye şükret allah'a inan ki allah seni de bu şekilde siniyordur senin isyan etmeyip şükretmeni bekliyordum sen yinede yıkılma ve kendini toplayıp devam et

inş.canım en buyuk korkum 2.yı yasamak umarım tekrarlamaz gene aynı seyle karsılasmam. aptal gıbıyım zaten suan

Son düzenleme:
as canım çok üzüldüm gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor..
inşallah dondurulmuşlar sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz dualarım seninle

muhakkak bundada vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda bu yarım kalan mutluluğun tamamına erdirir allahım,canım benim pes etmek yokk dondurulmuşlarla devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…