Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Âmin Esra insAllah bari dozajını indirse onada raziyim..geçmez bir iğne yeri bile bir haftada vurulmazsa anca geçiyor benim iki buçuk ay oldu,hesap et,varya bazen acımdan artık aglamiyorum,icime icime akıtıyorum acımı,çünkü agladimmi hıçkırık başlıyor o zaman kasıklarım agriyo,acımdan kalbim agriyo,şimdi iğneye gidicem saati geldi ama yer yok ben ne yapıcam bilmiom...cok korkuyom ya İYİKİ annem geldi yanıma,sagol canım Allah her zaman her koşulda yardımcımız olsun insAllah...

Görüşürüz canım,öpüyorum seni...

iyiyim canım, daha rahatım şimdi, her şey olacağına varıyor o yüzden akışına bıraktım her şeyi, ben de dua ediyorum hamile arkadaşlarımıza ve negatif sonuç görenlere, Allah hamile arkadaşlarımıza sorunsuz bir gebelik, diğerlerine de en kısa zamanda güzel bir evlat nasip etsin, anneanne oluyor annen ya ne güzel :) benimki şimdilik babaanne, anneanne olacağı günleri de görür inşallah :) her şey gönlünce olsun canım, öpüyorum seni ve bebeğini

canım benım ya neler dusunuyosun allah korusun saglıckla 9 ay sonra dogurucan ınş.=)
olumsuz seyler dusunme sakın sen bır anne adayısın sımart azcık kendını rabbımın ıznıylede bebegıne hıcbısıcık olmucak benım bı arkdsım var hamıleleıgı o kdr sıkıntılı gectıkı dr sdce tuvalet ıcın ızın verdı ayaga kalkmasına. hep kanamaları lekenmelerı olmustu ama hep dıodu ben bebegımı bırakmcm gerekırse 9 ay ytcm ama gtmesıne ızın vrmıcem hakıkatten olede yptı 9 ay boyunca annesı baktı geldı hıc ayagada kalkmadı wc harıcı..sımdı kızı 1 yasında oldu bıle..sen kendıne dıkkat et dınlenmene bak allahın ıznıyle devamıda gelır..

Son düzenleme:
mimoza panık yapma canım aynısı bendede var bugun doktora sorcm valla bende dun aksam patlıcm dedım resmen=)

canım benim yaa Allah inşallah tez zamanda kurtarır. kıyamam sanaa. ama kucağına aldığın anda herşey geçecek:)) herşeye o anı düşünerek katlanıyoruz

canım okuyunca resmen acını içimde hissettim tüm bunlara değsin bitanem nurtopu gibi al onu kucağına

Gerçekten iğneler acıtıyor, zor geçiyor, Allah kolaylık ve sabır versin, inşallah tez zamanda geçer. İlaçlarını da dediğin gibi ne olur ne olmaz diye veriyordur dediğin gibi, tedbir amaçlı. Dualarım seninle, bunu da atlatacaksın inşallah...

Canım, bu kez bebeğini kucağına alacaksın ve çektiğin acıların hepsi bir anda üstünden bir tonluk yük kalkmış gibi uçup gidecek. Dediğin gibi, 6-7 aydan sonra erken doğsa bile artık yaşama şansı çok yüksek, ama inanıyorum ki vaktinde, rahat bir doğumla meleğine kavuşacaksın...

kızlar dualarınıza ıhtıyacım var doktora gıdıyrm sımdı keseye gormeye ınş.gorurum cok tedırgınım:18:

hamişlerim yardımm ben de acaip gaz şikayeti oluşmaya başladı. sabah kalktığımda olmuyor ama akşamüstü resmen patlayacak gibi oluyorum. sizde de var mı böyle bir durum, çok rahatsız edici yaaa(

Ya bende de var o maalesef. Sabahları daha rahat oluyor ama öğleden itibaren balon gibi şişmeye başlıyorum. Hatta dün pantolonun düğmesini kapatmayı unutmuşum, rezil oldum :))

Ah canım benim, kıyamam, hepsi geçecek, hepsi geçecek.

Ya bende de var o maalesef. Sabahları daha rahat oluyor ama öğleden itibaren balon gibi şişmeye başlıyorum. Hatta dün pantolonun düğmesini kapatmayı unutmuşum, rezil oldum :))

evet benimde öğleden sonra başlıyor yediklerimizi sindirmeye başlayınca oluyor demekki. ben de aynen bir balon olmaya başladım:))

mrb kızlar nasılsınz?yazdığınz herşeyi giriş yapma gereği duymadan okuyorum günde en az 10 keere sizi merak edip edip giriyorum.ama artık yazacak bişeyim yokmuş gibi hissediyorum kendmi ondan çok fazla yazmıyorum yanlış anlamayın beni.adet olmayı bekliyorum eşimde tutturdu c.tesi teste tüpbebek merkezine gitmesende başka hastanede test yaptıralım diyo.tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum...çok saçmaki gittiğim hastanenin hamilesiniz dieceği değere çok yakınım ama böyle değer hiç görmedim ben nette de çok araştırdım.doktor acil servis doktoruydu tmm onu anladım yanılmış olabilir ama laborant kadında tam sınırda varla yok arası kesin bişey değil şuan dedi.kafam karma karışık yine saçma sapan rüyalarımdan birini gördüm değerim hamile olarak çıkıyodu boşyere kendimi üzmüşüm diyodum ağlamaktan yorgun düştüğüm içinmi bilmiyorum baş dönmelerim halsizlik uyku isteği dünden itibaren başladı bende.normalde uykuya dayanırım dün gözlerim kapandı erkenden uyudum. allah benm yaşadığım duyguları kimseye yaşatmasın kadere yenilmek çok zor...herşey gönlünüzce olsun cumanız mübarek olsun bugün kendinize dua ederken birde bu çaresiz arkadaşınıza edin olurmu?kendinize çok iyi bakın hep takibinzdeyim öpüyorum hepinzi....

İnşallah yüzün gülecek, bugünler geçecek. Dualarımız seninle...

Canimsinnnn,sagol...nasil simartayim elimde değil...rabbimin izniyle hic bir sey olmayacak insAllah :) iste bende yatiyom hep bir tek wc ye ve yemeğe kalkıyorum,bide kan dolaşımım olsun diye arada yürüyorum o kadar :) ben de gitmesine izin vermicem...cok sagol moral oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…