Canım yaa allah tez zamanda kurtarsın iğnelerden inşallah bir aksilik olmazda bir kaç günde bir kere verir iğneyi ben bırakalı 10gün oldu hala iğne yerlerim sert geçmiyor ki senin durumu benden çok çok vahimdir allah yardımcin olsun
menac cnm nasılsın? görüşemiyoruz bende çok fazla giremyorum nete annemlerde kalıyorum orda net yok cnm ama hergün her duamda aklımdasın inan.hepiniz nickerinizle.allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.çok öptüm cnm.
hamişlerim yardımm ben de acaip gaz şikayeti oluşmaya başladı. sabah kalktığımda olmuyor ama akşamüstü resmen patlayacak gibi oluyorum. sizde de var mı böyle bir durum, çok rahatsız edici yaaa(
Pocapoca ve attAbebek sanırım benim kahve lekelenmem oldu ve riskli gebeliğe girdiğim icin kesmiyo doctorum zaten şimdi arasam saçma olacak,Pazartesi kontrolum var o zamana kadar alacağım ilaclar belli, her gun 50 mg iki tane progynex iğne,günde 3 kez estrofem,6 tane progestan fitil,previt vitamin ve folikasit e devam,şimdilik kanama vardı diye coraspirin ve clexan iğneyi kesti...bu arada sanırım kalçalarım apse yapiyo artık galiba doktorum kesmezse bu iğneyi yada azaltmazsa dozajını kalçalarının sonu operasyonluk gozukuyo hemşire öyle diyo... çünkü alkoller,solusyonlar,soğuk yada sıcak masajlar,ağrı kesici hap ve jeller ise yaramiyo,bırakın yürümeyi oturamiyom bile...annem ilimis lahana yaprakları koyuyo oda anlık hafifletiyo,acılar gidiyo ama odemler inmiyo..... amaaannnnn bebeğimin kalbi atsinda beni delik deşik etsinler,umurum değil....
Âmin Esra insAllah bari dozajını indirse onada raziyim..geçmez bir iğne yeri bile bir haftada vurulmazsa anca geçiyor benim iki buçuk ay oldu,hesap et,varya bazen acımdan artık aglamiyorum,icime icime akıtıyorum acımı,çünkü agladimmi hıçkırık başlıyor o zaman kasıklarım agriyo,acımdan kalbim agriyo,şimdi iğneye gidicem saati geldi ama yer yok ben ne yapıcam bilmiom...cok korkuyom ya İYİKİ annem geldi yanıma,sagol canım Allah her zaman her koşulda yardımcımız olsun insAllah...
Görüşürüz canım,öpüyorum seni...
Pocapoca ve attAbebek sanırım benim kahve lekelenmem oldu ve riskli gebeliğe girdiğim icin kesmiyo doctorum zaten şimdi arasam saçma olacak,Pazartesi kontrolum var o zamana kadar alacağım ilaclar belli, her gun 50 mg iki tane progynex iğne,günde 3 kez estrofem,6 tane progestan fitil,previt vitamin ve folikasit e devam,şimdilik kanama vardı diye coraspirin ve clexan iğneyi kesti...bu arada sanırım kalçalarım apse yapiyo artık galiba doktorum kesmezse bu iğneyi yada azaltmazsa dozajını kalçalarının sonu operasyonluk gozukuyo hemşire öyle diyo... çünkü alkoller,solusyonlar,soğuk yada sıcak masajlar,ağrı kesici hap ve jeller ise yaramiyo,bırakın yürümeyi oturamiyom bile...annem ilimis lahana yaprakları koyuyo oda anlık hafifletiyo,acılar gidiyo ama odemler inmiyo..... amaaannnnn bebeğimin kalbi atsinda beni delik deşik etsinler,umurum değil....
mimoza panık yapma canım aynısı bendede var bugun doktora sorcm valla bende dun aksam patlıcm dedım resmen=)
Âmin canım,Rabbim hepimizin kucağını doldursun da yeterki bu uğurda çekilen acılar geçecek insAllah...gerçi bazen diyorum cok ciddi depresyon hallerine giriyorum ben insallah kalici hasar birakmaz bende diyorum,insAllah geçecek...insAllah bebek büyüyünce söyle 6 ayı gecmek nasip olursa bende son uç ay hamileliğinin tadını çıkarırım yani hep öyle düşünüyorum çünkü o kadar büyümüş bebeğin küvezde yasama şansı var...amaaannnnn siz bana bakmayın,hepsi geçecek....
hamişlerim yardımm ben de acaip gaz şikayeti oluşmaya başladı. sabah kalktığımda olmuyor ama akşamüstü resmen patlayacak gibi oluyorum. sizde de var mı böyle bir durum, çok rahatsız edici yaaa(
Canım benim öyle olmadigim bir an bile yok,yalnız degilsin...normalll
Âmin Esra insAllah bari dozajını indirse onada raziyim..geçmez bir iğne yeri bile bir haftada vurulmazsa anca geçiyor benim iki buçuk ay oldu,hesap et,varya bazen acımdan artık aglamiyorum,icime icime akıtıyorum acımı,çünkü agladimmi hıçkırık başlıyor o zaman kasıklarım agriyo,acımdan kalbim agriyo,şimdi iğneye gidicem saati geldi ama yer yok ben ne yapıcam bilmiom...cok korkuyom ya İYİKİ annem geldi yanıma,sagol canım Allah her zaman her koşulda yardımcımız olsun insAllah...
Görüşürüz canım,öpüyorum seni...
kızlar dualarınıza ıhtıyacım var doktora gıdıyrm sımdı keseye gormeye ınş.gorurum cok tedırgınım:18:
Ya bende de var o maalesef. Sabahları daha rahat oluyor ama öğleden itibaren balon gibi şişmeye başlıyorum. Hatta dün pantolonun düğmesini kapatmayı unutmuşum, rezil oldum :))
Ya ben niye ajaba estrofeme devam ediyom hala ya 3.aya giricez neredeyse...hem de günde 3 defa aliom...
mrb kızlar nasılsınz?yazdığınz herşeyi giriş yapma gereği duymadan okuyorum günde en az 10 keere sizi merak edip edip giriyorum.ama artık yazacak bişeyim yokmuş gibi hissediyorum kendmi ondan çok fazla yazmıyorum yanlış anlamayın beni.adet olmayı bekliyorum eşimde tutturdu c.tesi teste tüpbebek merkezine gitmesende başka hastanede test yaptıralım diyo.tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum...çok saçmaki gittiğim hastanenin hamilesiniz dieceği değere çok yakınım ama böyle değer hiç görmedim ben nette de çok araştırdım.doktor acil servis doktoruydu tmm onu anladım yanılmış olabilir ama laborant kadında tam sınırda varla yok arası kesin bişey değil şuan dedi.kafam karma karışık yine saçma sapan rüyalarımdan birini gördüm değerim hamile olarak çıkıyodu boşyere kendimi üzmüşüm diyodum ağlamaktan yorgun düştüğüm içinmi bilmiyorum baş dönmelerim halsizlik uyku isteği dünden itibaren başladı bende.normalde uykuya dayanırım dün gözlerim kapandı erkenden uyudum. allah benm yaşadığım duyguları kimseye yaşatmasın kadere yenilmek çok zor...herşey gönlünüzce olsun cumanız mübarek olsun bugün kendinize dua ederken birde bu çaresiz arkadaşınıza edin olurmu?kendinize çok iyi bakın hep takibinzdeyim öpüyorum hepinzi....
canım benım ya neler dusunuyosun allah korusun saglıckla 9 ay sonra dogurucan ınş.=)
olumsuz seyler dusunme sakın sen bır anne adayısın sımart azcık kendını rabbımın ıznıylede bebegıne hıcbısıcık olmucak benım bı arkdsım var hamıleleıgı o kdr sıkıntılı gectıkı dr sdce tuvalet ıcın ızın verdı ayaga kalkmasına. hep kanamaları lekenmelerı olmustu ama hep dıodu ben bebegımı bırakmcm gerekırse 9 ay ytcm ama gtmesıne ızın vrmıcem hakıkatten olede yptı 9 ay boyunca annesı baktı geldı hıc ayagada kalkmadı wc harıcı..sımdı kızı 1 yasında oldu bıle..sen kendıne dıkkat et dınlenmene bak allahın ıznıyle devamıda gelır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?