iğnemi vuruldum geldim. bugun akşamüstü yaptırdım ama yarın sabah yaptırmaya başlıcam, düzene sokayım. akşamları jel, sabahları iğne. ama bu iğne çok fenaymış yawAllahım inşallah seninki de bian önce biter. kıyamam sanaa yaa yaptırırken aklıma sen geldin,sen çektiklerini az bile yazmışsın.. bakalım benimki ne kadar sürecek (bi de ben 2 dozu bir defada vuruluyorum, seninki de öyle mi?
canım, tedavi için yarıyıl tatilini bekleyeceğim. maddi olarak toparlanmamız lazım. bu arada ben de 7-8 kilo fazlam var onları vereyim diyorum...Kısmet, bakarsın bu arada normal olur...Tüpler kapalı ama Allah büyük değil mi? O "OL" dedikten sonra...
doktor ultrsondan baktı kasık agrın warmı dedı evet dedım o an anladım ters bısey oldugunu ıcımede dogmustu bıseyler bı kac gundur.. kese yok dıyınce dunya basıma yıkıldı pazartesı tekrardan kan tahlılı yptrcm genetık test falan ama yılmak yok 2 tane daha dondurulmusum war sansımı onlarla denıcem napalım doktor bu bıle ıyı bısey dedı en azından tutgunu bılıyoruz yenı yenı kendıme geldım bununda ustesınden gelıcem
doktor ultrsondan baktı kasık agrın warmı dedı evet dedım o an anladım ters bısey oldugunu ıcımede dogmustu bıseyler bı kac gundur.. kese yok dıyınce dunya basıma yıkıldı pazartesı tekrardan kan tahlılı yptrcm genetık test falan ama yılmak yok 2 tane daha dondurulmusum war sansımı onlarla denıcem napalım doktor bu bıle ıyı bısey dedı en azından tutgunu bılıyoruz yenı yenı kendıme geldım bununda ustesınden gelıcem
bebegımı gormek kısmet olmadı benı bırakıp gıtmıs sessiz sedasız.. doktor keseyı goremedı kan tahlılı yaptık 80 cıktı canımın canı gıttı bebegım benımle kalamdı kimyasal gebelık gcrymusm cok uzgunum
gunaydın kızlar hepınıze tesekkur edrım.lıymerdın canım keseyı grcegımı sanmıyrm 12.gun degerım 75tı 10 gun sora 80e cıkmıs yanı ole artıs olmamıs ben kabullendım dun bı sınır patlaması yasadım sabaha karsı uyudum hr defasında elım karnımdydı dun dedım bızı bırakp gtttın bebegım dıe.. napalım kısmetten öte yol yok..aglasamda zırlasamda gerı gtremıcem
lıymerdn bnım dondurulmusum var ama en buyk korkum onlardada bole bısey yasamak acaba onlardadamı sorun vardır dıe aklıma gelmıyor degıl.ilacı kestım adet ne zmn gorurum..ya bnm anlmdgm ben sımdı dusuk yapmıs oluyrm dımı dr ılaclrın etkısınden kanaman olmadı dedı adet hemen gorcekmıyım nasıl olck hıcbısey bılmyrm..tedavıye ne zmn baslarım ne olur ne bıter ıste hep bı umut
kızlar mrb 2 gndr acayip uykum geliyo uykudan uyanıyom zor ayakta duruyom birde ilaçları bıraktım zaten estrofemi 1 kez içiyodum ama adet oluyomuşum gibi akıntım geliyo adet oldum diyom wc ye gidiyom yok akıntı gelio.benm gittiğim hastanenin gebelik testi gebelik olmayan durumlrda sadece 0.00 çıkıyomuş bnm değerim ve tam sınırda hastanenin pozitif sınırındaydı inşallah rabbimin yüce mucizesi bana da vurur ve yarın kaç gndr aağladığıma pişman olur sizin tertemiz yüreğinzdeki hisleriniz çıkar...hepinizi öpüyorum bu gece bnm için dua edin olur mu?sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım
gunaydın kızlar hepınıze tesekkur edrım.lıymerdın canım keseyı grcegımı sanmıyrm 12.gun degerım 75tı 10 gun sora 80e cıkmıs yanı ole artıs olmamıs ben kabullendım dun bı sınır patlaması yasadım sabaha karsı uyudum hr defasında elım karnımdydı dun dedım bızı bırakp gtttın bebegım dıe.. napalım kısmetten öte yol yok..aglasamda zırlasamda gerı gtremıcem
lıymerdn bnım dondurulmusum var ama en buyk korkum onlardada bole bısey yasamak acaba onlardadamı sorun vardır dıe aklıma gelmıyor degıl.ilacı kestım adet ne zmn gorurum..ya bnm anlmdgm ben sımdı dusuk yapmıs oluyrm dımı dr ılaclrın etkısınden kanaman olmadı dedı adet hemen gorcekmıyım nasıl olck hıcbısey bılmyrm..tedavıye ne zmn baslarım ne olur ne bıter ıste hep bı umut
ya ben atlatamıcam bu durumu hamıle oldugumu ogrendgm zaman eltımde vardı hemen bıtane tulum almıstı sımdı esımın yanına ggtım yatakodasında bebegın kıyafetınıde ustune koymus uyuyor.varken yok oldugunu bılmek ne buyuk acı..
çok saol canım benım ben kendımı zor toparlarım ev yas evı gıbı sessız sedasız negatıf alsam bu kdr uzulmezdm en azından bı umut edrdım ama sımdı hamıleydım bebegım olusamdı saglıklı degıldı..benım ınancım kalmadı anne olmak cok uzakmıs bana zorlamıcam artık sansımı napım benımde kaderımde bu varmıs..mıutlulugum 10 gun surdu o 10 gun ruya gıbıydı sonunu getıremedım
bitanem o kadr cok ıstyodumkı bu bebegı sana anlatamam avutmaya calısyrum yasasydı engellı olucaktı keseyo grup kalbı atmsaydı daha kotu olucktım kuzenım olu dogum yaptı 9 ayın sonunda bebegının kokusunu cektı ıcıne optu kokladı ve defnettı ole olsa hepten kafayı yerdım en azından basından ogrendım dıorum..butun bunların farkındayım ama yuregım sogumuyor.eşimi ole gorunce kendı acımı unutyrm ona uzuluyrmm konusmuyr etmıyor ıcıne atyr ben gene aglayarak rahatlıyrm sabah kahvlıtda bak mayısı goremedık dedı canım acıyo..nasıl gecıcek bılmyrm
08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?