Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Evet canım bı defada iki doz...insAllah kısa sürer bebisin bu igneyle hemen ihtiyacı olanı alır ve uzun süre gerek kalmaz umarım canimmm...Sağlıklı olsunlarda,kalpleri atsinda...bide vurulurken biraz yavaş ve derin nefes al,gevşeme icin ise yario,hemşire hazırlarken sen nefesini düzene koy,sakın kasma kendini, şifa niyetine şifa niyetine de...:)

Aynen öyle canım,insAllah normal olur,o kadar cok ornek var ki duyuyoruz tup bebek arasında normal geb kalan, hani diolar ya beyin rahat olucak onu başaran başarıyo walla...en güzeli doğru zaman zaten oda bı sekilde buluyo yolunu...ben de beklediğim dönemlerde diyet yapa yapa 20 kilo verdim:) 7-8 kiloyu hayli hayli verirsin canım, insan istedikten sonra ...saglicakla kal,arada yaz bize...

Benim ilk denemem kimyasaldi ilk günler cok zor geçiyor ama uç gun icinde kendime geldim ve beni hemen kendime getiren doktorumun söylediği lafti,kimyasal olmasıda iyi,demekki hamile kalabiliyorsun dedi ve ikinci dondurulmuş denemesinde ilaçların seklini ve dozunu artırdı,şükür ki dondurulmusun var canım,ikincisinde daha rahat olucaksin,yazdıklarından ne kadar güçlü olacağın belli... yeterki motivasyonunu yüksek tut,bizim dualarımız seninle,teselli laflarımız ise yaramaz şimdilik ama bilki güçlü olmak,moral ve inanmak en büyük silahımız...Rabbim yanında olsun...

Bu arada bı saniye, en yakın arkadaslarımız keseyi görme zamanı gittiler, göremediler,doktor onlarada boş dedi bı hafta sonra keseyi gördüler şimdi bes aylık...sakın emin olmadan umudunu yitirme...

çok üzgünüm rabbim sabrını versin cnm (

kızlar mrb 2 gndr acayip uykum geliyo uykudan uyanıyom zor ayakta duruyom birde ilaçları bıraktım zaten estrofemi 1 kez içiyodum ama adet oluyomuşum gibi akıntım geliyo adet oldum diyom wc ye gidiyom yok akıntı gelio.benm gittiğim hastanenin gebelik testi gebelik olmayan durumlrda sadece 0.00 çıkıyomuş bnm değerim ve tam sınırda hastanenin pozitif sınırındaydı inşallah rabbimin yüce mucizesi bana da vurur ve yarın kaç gndr aağladığıma pişman olur sizin tertemiz yüreğinzdeki hisleriniz çıkar...hepinizi öpüyorum bu gece bnm için dua edin olur mu?sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım

gunaydın kızlar hepınıze tesekkur edrım.lıymerdın canım keseyı grcegımı sanmıyrm 12.gun degerım 75tı 10 gun sora 80e cıkmıs yanı ole artıs olmamıs ben kabullendım dun bı sınır patlaması yasadım sabaha karsı uyudum hr defasında elım karnımdydı dun dedım bızı bırakp gtttın bebegım dıe.. napalım kısmetten öte yol yok..aglasamda zırlasamda gerı gtremıcem
lıymerdn bnım dondurulmusum var ama en buyk korkum onlardada bole bısey yasamak acaba onlardadamı sorun vardır dıe aklıma gelmıyor degıl.ilacı kestım adet ne zmn gorurum..ya bnm anlmdgm ben sımdı dusuk yapmıs oluyrm dımı dr ılaclrın etkısınden kanaman olmadı dedı adet hemen gorcekmıyım nasıl olck hıcbısey bılmyrm..tedavıye ne zmn baslarım ne olur ne bıter ıste hep bı umut

Canım yaaaaa çokk üzüldümmmmmmm..
ama en azından dondurlmuşların varr tekrar deneme şansın varrr.
demekki şimdi nasip değilmiş cnm inş öbür denemende kavuşcaksın bebeğine hayırlısı olsun..

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

Bizde seni cok seviyoruz canimmm,insAllah....dualarımız seninle Yeşim...

ya ben atlatamıcam bu durumu hamıle oldugumu ogrendgm zaman eltımde vardı hemen bıtane tulum almıstı sımdı esımın yanına ggtım yatakodasında bebegın kıyafetınıde ustune koymus uyuyor.varken yok oldugunu bılmek ne buyuk acı..

Son düzenleme:

Canım dondurulmuslarin icin bir kere sorun vardır diye düşünme,onlara güven zaten onlar en iyi olanlar,seçilmişler yani,bu sefer tutunma oranları icin doktorun ilaç dozlarını artırır, ben kimyasal gebeliği yasadım ilacı kesiyorsun ennn geç bı hafta icinde regl oluyosun,onu dusuk gibi düşünme sakın adi öyle duruyo,ama psikolojik olarak bosu bosuna cok ağladım ben,normal reglime göre daha az kanamam bile oldu, öğle sancı Manci bilmem ne yok,korkma yani normal regl gibi...bide kendini iyi hissedersen (psikolojik,maddi,manevi) hemen başlarsın ben hemen başladım her ay denedik anca 5 ay sonraya kısmet oldu transfer...dondurulmuslarina güven ve İnan...öpüyorum cok seni

çok saol canım benım ben kendımı zor toparlarım ev yas evı gıbı sessız sedasız negatıf alsam bu kdr uzulmezdm en azından bı umut edrdım ama sımdı hamıleydım bebegım olusamdı saglıklı degıldı..benım ınancım kalmadı anne olmak cok uzakmıs bana zorlamıcam artık sansımı napım benımde kaderımde bu varmıs..mıutlulugum 10 gun surdu o 10 gun ruya gıbıydı sonunu getıremedım

Son düzenleme:

Ya o nasil soz atlatamicam,insan neleri atlatiyo canım,biliyorum cok zor,boyle anlar ancak aglayarak,içindekini akıtarak gecer,bak ben bes aylık bebeğimi dogururken,bacağıma koydular tüm sıcaklığını hissettim,kalbi dışarıda tam bes dk attı,cok saglikliydi,yüzü gözü her şeyi vardı,sonra benimle aynı an doguma giren iki kadın daha ikiside 9 aylık evde bebeklerin her şeyi hazır,ikisininde bebekleri gitti,sonra ben sustum,gikimi çıkarmadım beterin beteri var şükret dediler,sustum,sonra emzirip kaybedenler,büyüyüp kaybedenler,askere yollayip kaybedenler,trafikte kaybedenler,neleri atlatiyo insan...evet cok zor rahme düştüğü ilk andan itibaren bana göre annesin ister hemen o gun kaybet ister büyüyünce bence acı acı iste kıyaslama kisiye göre ama asla atlatamicam deme...çünkü Allah insana icinden çıkamayacağı acı vermez...en büyük dermanda sensin bunu unutma canım...

canım aynısını görümcemde yapmıştı tulum ayakkabı almıştı sakladım inşallan buna nasip olur üzülme daha iyisi gelicek

bitanem o kadr cok ıstyodumkı bu bebegı sana anlatamam avutmaya calısyrum yasasydı engellı olucaktı keseyo grup kalbı atmsaydı daha kotu olucktım kuzenım olu dogum yaptı 9 ayın sonunda bebegının kokusunu cektı ıcıne optu kokladı ve defnettı ole olsa hepten kafayı yerdım en azından basından ogrendım dıorum..butun bunların farkındayım ama yuregım sogumuyor.eşimi ole gorunce kendı acımı unutyrm ona uzuluyrmm konusmuyr etmıyor ıcıne atyr ben gene aglayarak rahatlıyrm sabah kahvlıtda bak mayısı goremedık dedı canım acıyo..nasıl gecıcek bılmyrm

gececek güzelim.yine anne olacaksin insallah.
yine ayni güzel duyguyu yasayacaksin.
anneligin böylede cok zor bir tarafi oldugunu ögrendik.
o büyükken düsürenler,karninda ölenler ölü doguranlar,dogurup kaybedenler onlarda can sahibi.
bunlari düsünüp sükredelim.simdi yüregin yaniyor hic bi sey gecirmez tabi.zamanla gececek.Allah ferahlik versin yüreginize.

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

canım hayırlı olsun en az 3 gün daha bekle 10. gün yaptır ama doktorlar 12. gün yaptırın diyo sen bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba kızlar muyenedengeldim keseyi gördük doktor kalp atışını duymayız daha erken dediği anda ekranda ki minicik şeyden güm güm diye kalp atışını dyunca herkes güldü çok şaşırdık vede sevindik rabbim hepinize nu duyguyu yaşatmayı ve kucağımıza almayı sağlıkla nasip etsin okadar heyecanlanmışım ki muayene terliklerini çıkarmadan çıkacaktım doktor uyardı güldük yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…