Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Öyle rahatlıyorum ki desteginizle kelimeler yetersiz kalır, her bir destek cümleniz dünyalara deger...cok sagol İYİKİ varsın...

Öyle rahatlıyorum ki desteginizle kelimeler yetersiz kalır, her bir destek cümleniz dünyalara deger...cok sagol İYİKİ varsın...

eşim fena halde dalga geçmeye başladı zaten benle :)) ben yapmıyorum bebiş(ler) yapıyor diyorum bende:)) bir çaresi var mı acaba yaa

:)))) cok komiksin...ben de salıyorum artık ne yapayım kontrol edemiyorum,kalçalarının altında ya alkol,ya jel,ya lahana oluyo kalkamiyom yada fitil atmış oluyom,sonra salinca hepimiz annem,ben,esim gülmeye başlıyoruz kahkaha felan:)

Benimde dualarimdasiniz Yeşim,bugün cuma,adını söyleyerek okurum,sen çaresiz degilsin,cok şükür,her sey yoluna girecek...

Sagol Gamze,icimi rahatlattn,her şeyide zirt birt soramiyom doktora.bu arada sende hosgeldin:)

rica ederim bende kullanıyorum estrofem . bu arada hoşbuldum. agustos 22 de tedaviye başladım. 6 eylülde transferim yapıldı . 18 eylülde tahlile gidecegim. az kaldı heyecanlıyım. rabbim bebeğimle aramızdaki bağı kuvvetlendirir inşallah.

Hayırlı olsun Gamze,4 gun sonra alacaksın yani,az kaldi,ecemiz var bizim listeye isim ekler,yasını,sebebini,kaçıncı deneme olduğunu yazarsın oda vakti olunca ekler,oda hamış çünkü fazla girmiyo nete...tekrar hosgeldin,allahım seninde yuZunu güldürsün insAllah

bugun eşim hastaneden dönerken arkana bi tabela asayımda arkandan gelenler bayılmasın, dikkat etsin diyor:)) yapacak birşey yok salıcaz tabi hihiii:))

kader arkadaşım benim, hergün dualarımdasın. yazacak birşeyim yok diye düşünme, kendinden haberler ver iyiyim de kötüyüm de ne dersen de ama biz burdayız unutma. sen ilaçlarını kestin mi, kendi tüp bebek merkezindeki doktorunla konustun mu? kocaman öpüyorumm

kızlarr bugun kan vermiştim değerlerime bakılacaktı. hcg 800lere çıkmış ancak progesteronum düşükmüş. progestan iğne verdi doktorum, günde 2 doz birden vurulucam. lily sen de bundan mı vuruluyodun? dinlen dedi doktorum

Uzun zaman girememiştim siteye... Negatiften sonra kendimi toparladım, sonra araya okul girdi, bir de yılan hikayesine dönen master tezim vardı... Neyse... Geçmişi okuyayım dedim bayağı olmuş... Pozitifi gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...Negatifi gören arkadaşlara sabır diliyorum çooook zor bir durum ama zamanla üzüntü azalıyor... Benden bu kadar...

Canım saglikla artmiş degerin harika bundan sonrada saglikla devam etsin bir ömür boyu...aynen canım ben Ağustos'un yedisinden beri günde 2 doz oluyorum benimkinin adi progynex 50 mg dan iki doz oluyorum..ama progestan ignedeayni sey,cok yağlı bir iğne, şimdi şimdi artık maf durumdayım ,iki ay olacak neredeyse başlayalı sen bana bakıp korkma sakın, doktorlar önlem amaçlı dayiyolar hemen iğneyi,insAllah kolaygecer canım...baktın zor oluyo ben sana tüm çareleri sunarım burda:))

İronik merhaba canım, senden bu kadar olmasın, şimdilik olsun da gene gel fırsat buldukça, iyi olmana cok sevindim, güçlü olmak dısında şansımız yok, ne guzel bak,sagliklisin şükür,o üzüntüler azalıyor zamanla, cok şükür calisiyosun, tedavi ne zaman başlıcam kismetse?

Başlamadan once aklıma gelen en onemli sey,mümkünse hep aynı elden aynı saatlerde vurdurmaya bak,hemşire biliyo olsada sen gene yavaş yavaş yapmasını söyle hatirlat yani bazısı küstah oluyo çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…