Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım senden de güzel haberi bekliyoruz ozaman:) Allah yardımcın olsun işyerinde de

Yeşiiimm nasılsın tatlım merak ediyorum seni, hep dualarımdasın

canımm okadar üzüldüm ki anlatamam. yazdıklarının hepsini okudum, ne söylesem de acını hafifletmez biliyorum. Allahım inşallah dondurulmuşlarla yüzünü güldürsün.hep dua edicem senin için

hamişler akıntınız transferden ne kadar sonra başladı ben kupkuruyum hatta ilk denememde o jel pütür pütür geri geliyodu şimdi o bile yok hepsi içerde kalıyo nerdeyse ...kafam karıştı kupkuru belirti de olmaz kiiiiiii

hatırlayamadım çok net ama 5. hafta itinbariyle olmuştu bende sanki

arkadaslar bisey sormak ıstıyorum tedavide antıbıyotık kullandıgımdan dolayı sanırım mantar oldum,kasıntı mevcut cuma gunu transferım olmustu .evde bır krem var kullanabılırmıyım ve de benım gıbı olanlar varmıı (

canım bede olmamıştı ama sakın doktoruna sormdan bişey kullanma geçmiş olsun

canım bede olmamıştı ama sakın doktoruna sormdan bişey kullanma geçmiş olsun

saol tesekkur ederım yelkenay .evde kudretnarı vardı ,internetten baktım kullanılabilirmiş , bir miktar kullandım rahatlattı beniiii.zaten stres var bide ustune bu olmasın lutfennn dimi ama

canım geçmiş olsun doktruna sormadan kullanma drim ben

Gunaydinnnn kızlar,
Herkese guzel bir hafta dilerim...okulları açılan öğretmen arkadaslarıma bu öğretim yıllarında başarılı,hayırlı bir yıl diliyorum,benim gibi evde olup yatmak zorunda kalan arkadaslarım varsa onlarada sabır diliyorum,bugün doktora gidicez,her doktor kontrolünde yüreğim pir pir çıkacak gibi,3.aya girdik teyzeleri,bugün annemde gelecek yanımda,hayatımda hic ultrason görmedim,kalp atışı duymadım dedi.dualarınızı eksit etmeyin emi,kuzumun kalp atışlarını anneanneside duyar insAllah...biede bugün kalçalarım icin büyük gun,doktorum insAllah bugün görünce kalçalarımı halımı insAllah bebeğimde saglikliysa kanamam yoksa iğneyi azaltır yada keser şayet aksi olursa bugün her türlü cerraha gözükmem gerekecekmiş kalçalarım icin,belki operasyonla yarılmasi gerekebilirmis ödemlerin,Haydi kalın saglicakla,öperim hepinizi kocaman

canım benim hadi bakalım inş. sorunsuz bir muayene geçirirsin ve doktor iğneleri azaltır allah yardımcın olsun

bebegin ve sen ALLAH a emanet olsun,sağlıkla gidip gelinn,okuyunca sanki kalcalarım acıdı cok zor ya!hersey gonlunce olsun darısı bize insallahh

Mrb arkadaşlar ben henüz toparlanamadım değerlerim hep sınırda çıktı vücudumda beta hcg hormonu salgılanmış ancak düşük çıkmış.doktorum bebeğinin biri tutmuş ancak o da tam anlamıyla tutunamamıl beta salgılamaya başlamış dedi.c.tesi testten snra 3 gn içinde adet olmazsan gel ona göre bir yolunu bulalım kaybetmeyelim dedi benmde c.tesi öğleden snra kanamam geldi kanamayla birlikte tutunamayan bebişim gitmiş depresyon ilaçlarına başlattı doktor yüksek tansiyon problemim var hatta c.tesi bayılmışım hiç iyi değilim dualarınızda beni de eksik etmeyin misafir olarak girip gelişmelerinizi okuyorum kendinize iyi bakın...hamile olan arkadaşlarım her saniyenin tadını doyasıya çıkarın her isteyene nasip olmuyo çünkü

seni çok iyi anlıyorum, kendini bırakma ben öyle yaptım baktım ki her şey bende bitiyor silkinip kendime geldim, Allah yardımcımız olsun, elbet olacak bir gün, biz de mutlu olacağız, biz de anne olacağız, öpüyorum seni ve içtenlikle diliyorum Allah tez zamanda bekleyişine son versin...

canım benim ya inan ki nediycem bilemiyorum inş. biran önce toparlaman ve iyileşmen için dua edicem rabbim birdaha yaşatmasın bu üzüntüleri bol bol tesbih çekmeni tavsiye ederim 40 gün 41 defa ya aziz 129 gün 129 defa ya latif çek hergün ben çok faydasını gördüm hergün muhakkak sabah kalkar kalkmaz oku bi süre sonra unutmuyosun alışkanlık oluyo bir gün unutursan sıfırdan başlamak gerekiyo canım umarım tez zamanda mucizen gelir

bitanem ne söylesek fayda etmiyor biliyorum ama nolur kendini bırakma, dualarını eksik etme. Allahın hikmetinden sual olunmuyor, biryerden sonra bizim yapabileceğimiz birşey kalmıyor. hep aklımdasın, dualarımdasın. habersiz bırakma bizi

merhaba lilycim merak ettim seni. Allahım inşallah küt küt kalp atışını duymuşsunuzdur kuzucuğunun ve iğnelere son vermiştir doktorun. 3 ay oldu demek, Allahım inşallah kucağında gördüğün zamanları da okuyacağız burdan:))

selam kızlar nasılsınız?lıymerdın canım ınş.guzel hbrler verırsın bızede moral olur.
bende bugun kan verdım 4te cıkıcak degerım dusmusmu dıe bakılcak sonra doktrum ne zmn uygun gorurse dondurulmuslarla yoluma dewam edıcem..artık sorgulamıyorum ısyanda etmyrm allahın bılcegı ıs ol dedı sonu gelmedı inş..dondurulmuslarla yuzumuz gulcek zaten oda olmassa bellı bı sure cocuk olayını kapatıcam..ev yas evı gıbı guclu olmaya calısyrm aıleme bıle bugun soledım keske dıorum kımseye solemesydım bu tesellı lafları daha cok canımı yakıyor..inş.dondurlmuslra olursa cınseyıtını ogrendgım zaman solucem=)

canım benim bu sefer akıntım fazlaydı. sürekli iç çamaşırım ıslaktı, bazende jel kahverengi kalıntılarla falan bir topak şeklinde çıkıyordu. ama bence kişiden kişiye değişir kafana takma onun dışında nasısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…