Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım sen dondurulmuşlara güven. hem protokolu de daha kolay, inşallah kavuşacaksın bebişlerine. sonuçta şöyle düşün vücüdun ve rahminde bu sefer daha hazırlıklı olacak. ben de ilkinde herkese söylemiştim, sonrasında pişman oldum.bu sefer kimseye söylemedik, hala daha annemler hamile olduğumu bilmiyorlar. farklı şehirlerdeyiz, sürekli bişeyler uydurdum:) ama artık yarın buraya gelecekleri için geldiklerinde söyleyeceğim mecbur, yoksa bir sure daha söylemezdim. eşimin tarafından kimse bilmiyor. bilmediklerinde aklında o stres, üstünde o yük de olmuyor. ama cinsiyete kadar bekleyebilir misin bilmiyorum:)))

canım sen dondurulmuşlara güven, hem protokolu daha kolay hem de şöyle düşün bu sefer vücudun rahmin daha hazırlıklı olacak. sonuçta hamile kalabiliyorsun. ilkinde ben de herkese söylemiştim, sonradan pişman oldum. bu sfer kimseye söylemedik daha annemler bile hamile olduğumu bilmiyor. ayrı şehirlerdeyiz, hep bişeyler uydurdum. ama yarın buraya geliyorlar ve söylemek zorundayım geldiklerinde. yoksa daha söylemezdim. bilmediklerinde senin aklında stres, üstünde o yük olmuyor. ama cinsiyete kadar bekleyebilir misin bilmem:)

Kızlar,sagolun canlar ne de guzel seyler yazdınız bana,cok teşekkür ederim,wallahi 3.aya girdik şükür hani nasil gecti anlamadım dicem ama her gun yatalak gibi evdeyim ya anladım walla nasilgeciyo:)) cok şükür guzel haberlerle ve umutlarla geldim size en güzeli kalbi güm güm atıyor,9.haftaya girmek uzereymisin ultrasona göre,baya bı bebege benzemeye başladı benim dondurma ,doktor daha simdiden hareketli dedi,eli kolu oynuyodu,nasil bir teknolojiyse bu artık,baya yakından gozukuo,kanamam yok şükür,iğneleri yeniden tamamen kesti :))))) insAllah bir daha gerek kalmaz,estrofemleride kesti:)) şimdi folikasit,vitamin,ve fitillerim kaldi geriye...allahım hepinize bu duyguları yaşatsın,ben sürekli dua ediyorum,dilerim kimsenin kucagi,umutları boşta kalmasın..5 hafta sonrada Allah'ın izniyle gelirsek o günlere, rahim ağzına dikiş aticak doktor, bendeki durumlar boyle...kalın saglicakla

Canım benim olacak rabbimin izniyle,sen sonuna kadar güven ve İnan dondurulmuslara,hem istatistiklerin cogu gösteriyoki her ne kadar basarı İran şansı tam tersinin olduğunu soyleselerde dondurulmuş lariyla hamile kalanlar,ilklerine göre daha fazla...kan degerinde hayirlisiyla iyi çıkacak,haberini bekliyoruz dualarım seninle canım

Ben hic eksitmiyorum seni dualarımda eminim diğer arkadaslarımda,hep yuregimizdesin İnan...allahım bu günlerini unuttuturacak ve yerini umut dolu, bebeğinle geçireceğin günler gelecek,sana sabır,güç,umut,saglık,moral diliyorum,dualarimdasin...

canımm ne güzel haberlerle geldin nasıl mutlu ettin bizi:)) çook sevindim inan ki. sen hareketsizsin ama senin ufaklık baya bir hareketli demek ne güzel:)) darısı bize inşallah:) iğne olayına zaten inanılmaz sevindim, inşallah bi daha gerek kalmayacak. hala yatman mı gerekiyor peki? kocaman öpüyorumm

selam arkadaslar,
cumartesi dondurulmus transferim yapilacak Allah nasip ederse.o güzel kalplerinizle banada dua edin lütfen.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Sagol canım,darısı ultrasonlarda basına,wallahi yaw,ben hep hareketsiz,onun maaasallahi var,ee yiyom yatiom enerji oluo demekki :) insAllah kanama olmazda bı daha iğnede olmaz...sordum yatma olayını sürekli yatmama gerek yokmuş,en fazla iki saat ayakta kalabilirmisim,ama genede bulduğun yere uzan,yat dedi ama sürekli yatmamama grek yok şükür kanama gitti ya:)yemeğimi felan yaparım yürüyüş yaparım arada aman evdeyim zaten napayimki:) ben de seni kocaman öpüyorum bu arada bu uğurda iki yıldır çalışmıyorum biliyomusun,cok zor,belki dışardan ohh ohhh gibi geliodur ama öyle değil,sen calisiyomusun ?

selam arkadaslar,
cumartesi dondurulmus transferim yapilacak Allah nasip ederse.o güzel kalplerinizle banada dua edin lütfen.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Etmez miyiz hic? Dilemim seni de hep takip ediyorum,bak zaman senden yana işliyor,Rabbim hayirlisiyla bu sefer seninde o guzel kalbini mutlulukla carptirsin...az kaldi transfere,hadi hayırlısı insAllah? Bir,iki? Kac transfer hayirlisiyla?

Benim beşinci gun başladı,sonra zaman zaman azaldı zaman zaman çoğaldı,2 haftadır akıntı tamamen gitti,dunyine beyaz sıvı oldu ama ben fitilden progestan kullanıyorum günde 6 kez bence benimkinin sebebi o, canım yanlış anlama ama ben bir gun bile belirti aramadım sadece burdan kızlar deyince göğüslerim söyle boyle bende göğüslerine bakıodum tık yok,şimdi şimdi yeni yeni dolgunlasmaya başladı,bu arada test gunüne ne kadar var,seninicin cok heyecanlıyım insAllah bebisin sana sıkı sıkı tutundu annesi :)

sonucmu aldım 2.00 ye dusmus svındım en azından dış gebelık ıhtımalım ortadan kalktı..işte 3 gun oncesınde yıyıp btrdım kendımı sımdı degerımın dusmesıne sevındım hayat ne garıp kurtaj olmadan operasyon gecırmeden melegım kendılıgınden gıttı..

canım çok sevndim ne güzel haberler verdin bize darısıbizim başımıza inş.

canım benim inş. rabbim tez zamanda senide meleğine kavuştursun

selam arkadaslar,

canım inş. rabbim pozitifi görmek snrada meleğininn yüzünü görmek kucağına almayı nasip etsin bu sefer

Öyle cok garip,mucizelerle olduğu kadar,huzunlerle de dolu hayat,şükrediyorum hayata hep yinede,yeniden,inancın olsun kürtaja,operasyona gerek kalmadan gidişi daha az canını yakacak,allahım beterlerinden saklasın,büyüyüp kaybetmek en acısı... insAllah bir dahakinde yuZunu hep gülecek,dualarımız seninle...

çok saol canım.lıymerdın tecrubelrıne dayanarak soruryrm sende gecrmıssın kımyasal gebelık doktorum genetık testler ıstedı benden yarın faxlıcaklar ışte. 10 gun sonra adet grurmusum bıdahakı adetımle gtmeyı dusunyrm acaba beklesemmı 2 ay falan rahım kendınemı gelse yoksa 1ayda yetrlı bı suremı?
bu genetık testi ıstemesının sebebı tekrardan aynı seyı yasamamam olmasıdır dıe dusunuyrm genelde ıstmylrmıs ama benden ıstedı sende yptrmısydın cnm
eger bı sorun cıkarsa dondurulmuslarımı kullanamazmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…