Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Liymeredin
Canım çok sevindim iğnelerden kurtulmana da bebeğinin anneannesine o heyecanı yaratmasına yüzün hep gülsün hep mutlu ol inşallah bundan sonra devamli yatma yasağın da kalktıysa daha rahat geçer günlerin

Ece canım güzel haberinle dön inşallah

Dilem inşallah son denemen olur bebeğin sana simsıkı tutunur ve seni bir daha hiç bırakmaz

As inşallah diğer test de yanlışlık vardı ve bu sefer değerin katlanmış olur içimden gelen bu ama olmazsada beraber dondurulmuşa başlarız ve daha büyük heyecan ile daha çok sıkıntı ile olacağımız için bir birimizi sakinleştiririz

esracım malesef degerım 2lere dustu kımyasal gebelık.sen ne zmn baslıcan cnm dondurulmuslara ınş.onlar yuzumuzu guldurcek bızım=)

Son düzenleme:
Canım değerin düşmüş yazmışsın şimdi gördüm yazını tutması bile bir umut inşallah diğer denemende de tutar ve bu sefer sonuna kadar gider

esracım malesef degerım 2lere dustu kımyasal gebelık.sen ne zmn baslıcan cnm dondurulmuslara ınş.onlar yuzumuzu guldurcek bızım=)

Ben eğer gecikmem olursa bu ay yani normelde 7sine olmam gerekiyor ama tüp sonrası gecikme olmuş eğer gecikme olursa yani 15.inden sonra olursam önümüzdeki ay gecikmem olmazsa da kasım ayında başlıcaz bayrama denk gelmesini istemiyoruz ilk'inde bayrama denk geldi ve zorlandık

Ben aranıza yeni katıldım.36 yaşındayım,5 yaşında bir kızım var.2.bebek için tedavi+2 aşılama oldum ama gebelik olmadı.Cuma günü itibariyle tüp bebek uygulamasına başladık.Bu yola başvurmş anne adaylarına Allah hayırlısıyla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.Umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim.Sonuç ne olursa olsun hepimiz için en hayırlısı olsun dilerim.

Canım ben de doktoruma sordum ne yapılması gerekiyor test felan o da bana söyle dedi eğer bebek büyük olsaydı o zaman genetik bir seyler arastirildi ama su an icin gerek yok sana dedi, ben de peki bu tutunma olayında onemli uç sey varmış hocam biri kanda pihtilasmasi,digeri bağışıklık sistemi nasil,bir de genetik ama bana bunlar icin su an gerek yok dedi,sadece kanımda progesteron eksikliğine baktı o kadar ama eğer sende yapilabiliyosa bu test iyi canım,bide hic beklemedim ben normal kimyasal dedikleri reglini oluyosun onunda zaten regliden farkı yok sonra ikinci kanamanda gidiosun başlayabilirsin çünkü rahim cok mudahele görmüyor ama benim sorunlarım yüzünden bes ay sonraya anca oldu...ilk 4 ay estrofem ile kalinlastirmaya çalıştı rahmi baktı eksik kalıyor son ay lucrin iğnesine başladı o sayede rahim hazır oldu,Rabbim her şeyi dilediğinde kılsın,canım benim dondurulmuşlarinla yüzün gülsün insAllah...

Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok eziyet çektin çok yoruldu çok yıprandı ama sağlıkla kucağına alacağın günlerde gelecek inşallah bende cuma yada c.tesi günü adet olacagim büyük ihtimalle dondurulmuslarla yeni bir maceraya başlıyoruz inşallah dualarinda bizi de hatırla sende dualarimizdasin

çok saol guzel anne=) ıykı ıstemıs o zmn en azından bı sorun varsa ona gore tedavı olurum inş.canım dondurulmuslar ıyı gelır bana.. usumuslerdır zaten onlar orda çok bekletmeyelım kuzucuklarımı=)
rabbım bu sefr onları bagıslasın bana

Tubisch hepinizin adını coktan yüreğime kaydetmisim ben ,dualarımda zaten unutmam sizi,Ecenin bize yaptıgı listeden isimlerini yazdım ben kağıda,bir umut iste, evde dua okunurken, ben okurken,annemizde teyzemlere okuturken isimleri ,nikleri söylüyorum onlarada...cok sagol destegin icin,bak ben dondurulmuşla hamile kaldım ya insAllah hepinizin umudu oluyorum,hep ne düşündüm biliyomusun yazık o dondurulmuslara ne mucize onlara ki orada sapsaglam duruyolar tupte, bide açıliyolar bozulmuyolar insAllah üşüdüler ya hemen yapışacaklar :) cok cocukca ama inanmak galiba cok onemli:) her zaman dualarimdasin, reglinede az kaldi hayirlisiyla bebisini alacağın gun gelecek annesi...

Evettttt yasasiiiiin boyle duşun iste, ben de hep öyle düşündüm hatta bazen off ya cok üşüdüler orda deyip ağladım bile oldu,İnan onlara annesi,sımsıkı sarılacaklar sana...âmin âmin Rabbim bağışların yavrularını guzel annesine...:) öptüm,testlerinde de sorun çıkmaz insAllah,bir önlem iste..

İnşallah canım benim hayırlısıyla hepimiz anne olacağız ınşallah ben ilk defa dondurulmuslarla deneyeceğim korkudan bundan galiba çözününce bozulurlar mı tutunurlar mı bilmiyorum kafam çok karışık transfer aşağı yukarı ne zaman olur ki acaba bi de ne zaman cozuyorlar seninkinde bozulan oldu mu süreç nasıl işliyor anlatır mısın

moralim bozuk adet olucam sanki sürekli karnım ağrıyo bazı anlar baya şiddetleniyo ilk denmemde benimde jel geliyodu,bu sefer tık yok hepsi içimde kalıyo sinir oldum akıntısız hamilelik olmaz heraldeeee moralim bozuldu

canım benim banim en büyük moralim sensin dondurulmuşlarıma beni ilk sen inandırdın,sen cesaretlendirdin allah razı olsun hepiniz destek oldunuz sorunsuz atlattım,7. günüm bugün unutmak belirti aramamak istiyorum ama karnımı altı çok şiş ve sürekli sızlıyo jelin geri gelmemesi kafamı karıştırıyo yarın ya da sonraki gün kan testi yapıcam nasipse,inşallah bende diğer dondurulmuş tedavileri için umut olurum ...

yelkenay canım senım sımdı dondurulmuslarmı oldu..ay ıns guzel hbr verırsın

inşallah canım benim ilk tüp negatifti sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım kimyasala dönüştü 2 ay sonrada sizin desteğinizle buz bebeklerime kavuştum 2 sini aldım evime getirdim,ama hala benimleler mi bilmiyorum:18:

senınle beraberdirler annesı ole dusunme sende baya zor seyler atlatmısın rabbım bu sefr yuzunu guldursun dondurulmuslarınla=) ben cok sukur atlattım kımyasallıgımı
sımdı dondurulmuslarıma kavusmak ıcın sabırsızlnyrm

tüpten sonraki negatif için sadece bi şok geçrdim akşama toparlandım ama ilk defa normal yolla hamile kalıp kimyasal olduğunu öğrenmek ve 1 ay arayla bunu yaşamak beni mahvetmişti o yüzden tekrar tedaviye başlamakta çok fazla gel git yaşadım, sonuçta her zaman kısmetimiz neyse onu yaşıyoruz,içim çekildi bu seferde olmazsa naparım bilemiyorum allah yardımcımız olsun ben sona yaklaştım :18::18:

Liymeredin sağol canım bende inşallah dualarima başlamak istiyorum meryem süresini okuyucam babanneme sözlücem o bir kaç kisi bulabilirse başlıyim diyorum tek başına günde 7tane okuyamam 7günde bitmesi gerekiyor sanırım onun dışında ya varis çekmeye devam ediyorum tefriciye bitirdim ama yine okuyabilirim ama önce meryem süresini okumak istiyorum başka hangi dualar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…