esracım malesef degerım 2lere dustu kımyasal gebelık.sen ne zmn baslıcan cnm dondurulmuslara ınş.onlar yuzumuzu guldurcek bızım=)
çok saol canım.lıymerdın tecrubelrıne dayanarak soruryrm sende gecrmıssın kımyasal gebelık doktorum genetık testler ıstedı benden yarın faxlıcaklar ışte. 10 gun sonra adet grurmusum bıdahakı adetımle gtmeyı dusunyrm acaba beklesemmı 2 ay falan rahım kendınemı gelse yoksa 1ayda yetrlı bı suremı?
bu genetık testi ıstemesının sebebı tekrardan aynı seyı yasamamam olmasıdır dıe dusunuyrm genelde ıstmylrmıs ama benden ıstedı sende yptrmısydın cnm
eger bı sorun cıkarsa dondurulmuslarımı kullanamazmıyım
Kızlar,sagolun canlar ne de guzel seyler yazdınız bana,cok teşekkür ederim,wallahi 3.aya girdik şükür hani nasil gecti anlamadım dicem ama her gun yatalak gibi evdeyim ya anladım walla nasilgeciyo:)) cok şükür guzel haberlerle ve umutlarla geldim size en güzeli kalbi güm güm atıyor,9.haftaya girmek uzereymisin ultrasona göre,baya bı bebege benzemeye başladı benim dondurma ,doktor daha simdiden hareketli dedi,eli kolu oynuyodu,nasil bir teknolojiyse bu artık,baya yakından gozukuo,kanamam yok şükür,iğneleri yeniden tamamen kesti :))))) insAllah bir daha gerek kalmaz,estrofemleride kesti:)) şimdi folikasit,vitamin,ve fitillerim kaldi geriye...allahım hepinize bu duyguları yaşatsın,ben sürekli dua ediyorum,dilerim kimsenin kucagi,umutları boşta kalmasın..5 hafta sonrada Allah'ın izniyle gelirsek o günlere, rahim ağzına dikiş aticak doktor, bendeki durumlar boyle...kalın saglicakla
Liymeredin
Canım çok sevindim iğnelerden kurtulmana da bebeğinin anneannesine o heyecanı yaratmasına yüzün hep gülsün hep mutlu ol inşallah bundan sonra devamli yatma yasağın da kalktıysa daha rahat geçer günlerin
Sagol esram insallah ,allahım aynı guzel duyguları kat kat sanada yaşatsın insallah,eve bı geldim,koltugumdaki çarşafları fırlattım attım,alkolü,kolonyayi gözümün önünden kaldırdım,kalan iğneleri tikistirdim dolaba insAllah çıkmayın ordan dedim :) bunları 15 gun oncede yapmıştım o sevinçle igneleride kesmişti,her sey iyiydi,karşıya yiyeninin sünnet düğününe gitmek yaramadı kanamam orda başladı sonra yatağıma geri dondüm şimdi yine çıktım dilerim allahım bu gel gitleri kokrulari kimseye yaşatmaz, şimdi önümde rahim ağzı dikişi var onuda bir atlatayım,siz İYİKİ varsınız,onuda sayenizde o korkuyuda atlatirim kader arkadaslarım benim,allahım hepimizin kucaklarını bebelerle doldursunnnn,seni cok öpüyorum esra
Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok eziyet çektin çok yoruldu çok yıprandı ama sağlıkla kucağına alacağın günlerde gelecek inşallah bende cuma yada c.tesi günü adet olacagim büyük ihtimalle dondurulmuslarla yeni bir maceraya başlıyoruz inşallah dualarinda bizi de hatırla sende dualarimizdasin
çok saol guzel anne=) ıykı ıstemıs o zmn en azından bı sorun varsa ona gore tedavı olurum inş.canım dondurulmuslar ıyı gelır bana.. usumuslerdır zaten onlar orda çok bekletmeyelım kuzucuklarımı=)
rabbım bu sefr onları bagıslasın bana
Tubisch hepinizin adını coktan yüreğime kaydetmisim ben ,dualarımda zaten unutmam sizi,Ecenin bize yaptıgı listeden isimlerini yazdım ben kağıda,bir umut iste, evde dua okunurken, ben okurken,annemizde teyzemlere okuturken isimleri ,nikleri söylüyorum onlarada...cok sagol destegin icin,bak ben dondurulmuşla hamile kaldım ya insAllah hepinizin umudu oluyorum,hep ne düşündüm biliyomusun yazık o dondurulmuslara ne mucize onlara ki orada sapsaglam duruyolar tupte, bide açıliyolar bozulmuyolar insAllah üşüdüler ya hemen yapışacaklar :) cok cocukca ama inanmak galiba cok onemli:) her zaman dualarimdasin, reglinede az kaldi hayirlisiyla bebisini alacağın gun gelecek annesi...
canım benim bu sefer akıntım fazlaydı. sürekli iç çamaşırım ıslaktı, bazende jel kahverengi kalıntılarla falan bir topak şeklinde çıkıyordu. ama bence kişiden kişiye değişir kafana takmaonun dışında nasısın?
Benim beşinci gun başladı,sonra zaman zaman azaldı zaman zaman çoğaldı,2 haftadır akıntı tamamen gitti,dunyine beyaz sıvı oldu ama ben fitilden progestan kullanıyorum günde 6 kez bence benimkinin sebebi o, canım yanlış anlama ama ben bir gun bile belirti aramadım sadece burdan kızlar deyince göğüslerim söyle boyle bende göğüslerine bakıodum tık yok,şimdi şimdi yeni yeni dolgunlasmaya başladı,bu arada test gunüne ne kadar var,seninicin cok heyecanlıyım insAllah bebisin sana sıkı sıkı tutundu annesi :)
yelkenay canım senım sımdı dondurulmuslarmı oldu..ay ıns guzel hbr verırsın
senınle beraberdirler annesı ole dusunme sende baya zor seyler atlatmısın rabbım bu sefr yuzunu guldursun dondurulmuslarınla=) ben cok sukur atlattım kımyasallıgımı
sımdı dondurulmuslarıma kavusmak ıcın sabırsızlnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?