Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Hepinize yazdığınız cvplardan dolayı çok tşk ederim..lilymeredin bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzel 9 haftalık olmuş..benim kusuruma bkmayın kafam biir milyon okuduğum çoğu şeyi hemen unutuyorum ilaçlardan dolayı kendimde değilim.as bebeğin için çok üzüldüm cnm en azından dondurulmuşun varmı benim o da yok ayrı ücret istediler veremedik bizde zor tedavi olabilmiştim zaten.en baştan başlıcam ben başlamaya karar verdiğimde tabi..bi süre gideceğimi sanmıyorum manevi durumumdan çok maddi durumum ön planda şuan ( rabbim yardımcımız olsun çok kötü bişey kaybetmek.dışarı çıktığmda bilen kişilerin beni teselli etmesi acımı daha çok arttırıyor yaram daha çok kanıyor.tarifi zor bi duygu...hepiniz allaha emanet olun iyi akşamlar..mimoza inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır bugünlerinin tadını doyasıya çıkar.ben 12 gün boyunca karnıma elleyip meleğimi seviyodum şimdi elim karnıma vardığında canım acıyo..hayal kırıklığı çok zor

canım inş. herşey yolunda gider ve bebişlerin senledir stressden uzak durmaya çalış ve olumlu düşün olumlu olsuncnm

canim ,
kendini toprlamaya calis.ileriye bak.daha o kadar gencsin ki.Allahtan ümidini kesme niye bu kadar umutsuzlukbeterin beteri var.tedavilerimize DENEME diyoruz bildigin gibi.biz deniyoruz denemeliyiz bir gün elbette Allah bizede nasip edecek.bak avatarindaki ikizlere onlar senin hayalin degil mi.tamam karnindaki meleklere cok üzüldün gayet normal.ama nolur gelecekteki bebeklerin icin kendini toprlamaya calis.zaman zaten yardim edecek sana.sen anne olacaksin bebeklerin icin daha güclü olmalisin.bak orda ikizlerin onlari iste yine iste.maddiyat da gelir zamaninda var ama kendini hirpaladigin geri gelmez .sen icini dök yaz bize.icine atma.ama böyle diyoruz diye de kizma bize tamammi canim.üzülüyoruz senin üzülmene.sen olsan sende üzülürdün.hadi toprlan artik canim.

Canım rahmin yeterli kalınlığa ulastimi transfere hazırsın ilki gibi ancak bu sefer psikolojik olarak ve deneyimli oldugun icin cok daha rahat geçecek,transferin yapılacağı sabah bir kac saat once açılıyomus,öyle demişti doktorum,bide sen her seye hazırlıklı ol diye söylüyorlar bozulabilir diye ama sen onu düşünme sen transferine konsantre ol,rabbimin izniylede geri kalan süreç ilkiyle aynı,tek farkı sen daha rahat olucaksin bence ve daha dikkatli bide sisiklikler cok cok daha az oluyor

toparlanmana sevindim.kimyasaldan sonra bir adet olup,ikinci adetinde baslayabilirsin.ben baslayabildim.testlerin yetisirse ve kendini hazir hissedersen niyetlen derim.Allahda nasip ederse tabii.

Seni cok iyi anlıyorum ama inancın olsun benimde bir gun yada iki gündü asiri bir bel ağrısı ve kasık ağrısı hatta esime de söyle dediğimi hatırlıyorum bu ne ya regliyken bile bu acıyı çekmedim kesin regl olucam ama canım benim kullandığımız ilaclar zaten bizi regli yapamaz gercegini unutma ve kendini regli olucakmissin gibi düşünme daha fazla,ama sızıların cok ve gecmiyorsa zaten doktorunu ara rahatlatır o seni,bide akıntıları kafana takma,kim demiş allani seversen akıntı yoksa gebelik yok diye,peh,güçlü ol,inanmaya devam et,hayirlisiylada az kaldi,tam gunünü beklemeye çalış test icinde...hayırlı haberlerini bekliyorum ...

Canım ne güzel iste,icin rahatliyipordur eminim,sen benim bildiklerimi yazmışsın zaten, birde Yasin geldi aklıma..hani ben Arapça dinliyorum ama daha cok türkceye çevrilmiş halini iyice anlayıp sindirerek okumaya çalışıyorum en cokta Meryem okudum türkcesini bide sürekli sizler icin dua ettim (yani türkce :)))

Wallahi dilemim benimde duygularıma tarif oldun , ys ne olur uzme kendini kuzum ya, kaybetmenin acısı hic bir zaman geçmez bir kere bence bunu bil ama unuturuz, unutmalıyız ki sürekli hirpalamayalim kendimizi. Hele bizim gibilerin tedavisinde pes etmek,küsmek yok,istiyorsak sonuna kadar mücadele edicez,baktık her yolu denedik olmuyor o zamanda tevekkülle beklemek dısında elimizden ne gelir ama niye bu umutsuzluk? Sakın pes etme, her sey yoluna girecek,sen de kal saglicakla...

Allah kabul etsin dualarını canım ben arapça da okuyabiliyorum az çok bende türkçesini okumadan önce çok zorlanıyordum ama türkçe mealini okuduktan sonra anlamını bildiğim için daha kolay okumaya başladim bende ışte öyle öğrenme aşamasında inşallah ilerde daha çok iyi okurum ve bende sizlere dua edicem bebek sahibi olmayanlara olsun diye hamilelere de sağlıcakla hamilelik geçirip bebeklerine kavuşsun diye

Seninkinize,hepinizinkinide kabul etsin canım,herkes er geç bebeklerine kavuşsun,bu hasret bitsin insAllah...

Bu arada herkese de günaydın, Ece den hala haber yok offf insAllah iyidir...

canım hiç korkma, son zamanlarda taze embriyodan çok dondurulmuşla hamile kalanları duydum, sen onlara güven annesi:) bozulma gibi vs şeyleri hiiç aklına getirme hep olumlu düşün olumlu şeyler olsun:)) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım

hoşgeldin aramıza:) inşallah Allah bu tedavinde kızına bir kardeş nasip etsin

canım nasısın? bugun olumsuz tüm düşünceleri kafandan atıyosun ve güne pozitif başlıyosun tamam mı:) ne akıntı, ne ağrı hepsini bırak bi yana herkeste farklı oluyor belirtiler. bak ben transferimde bir sürü şansızlık yaşadım ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmadım savaşçı onlar dedim hep:) inşallah bebişlerin seninle

canım hayat gerçekten garip, ben hep Allah beterinden korusun derim. inşallah Rabbim en kısa sürede bebişlerine kavuştursun seni. kendini toplamana da ayrıca çok sevindim. tabiki o hüzün insanın hep içinde kalıyor ama buna rağmen ayağa kalkmak en önemlisi

Allah razı olsun esracım bizim de dualarımız seninle. inşallah bayrama denk gelmeden hemen başlarsın ve biz güzel haberlerini alırız:)

canım iğnesiz ilk günün nasıl geçiyor:)) buarada ben de eceyi merak ettim ya

Cok şükür iyi dün genel cerraha gösterdim kalçalarımı apse yapmamamış ama iltihap olmus,badem büyüklüklerinde sislikler var ve ovalamayla inmiyo iste iğnelerde şükür zamanında bitti de simdiden sonra sisleri indirmeyle ugrasicam...insAllah ecede bugün uğrarda guzel haber verir...sen nasılsın? Nasil gidiyor?

neyseki operasyona gerek kalmadı canım. bir kaç güne şişlerin inmeye başlar heralde rahatlarsın. ben de evdeyim biliyosun düşük riskinden dolayı, bu dönem işe gidemiyorum. bundan sonra da gidebilecek miyim bilmiyorum. bu uğurda işimizi gözden çıkarıyoruz yapacak birşey yok:) genelde dinlenmeye çalışıyorum, arada bir kalkıp dolanıyorum. bugun annemler gelecek çok şükür yalnızlıktan sıkılmıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…