inşallah canım benim ilk tüp negatifti sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım kimyasala dönüştü 2 ay sonrada sizin desteğinizle buz bebeklerime kavuştum 2 sini aldım evime getirdim,ama hala benimleler mi bilmiyorum:18:
Hepinize yazdığınız cvplardan dolayı çok tşk ederim..lilymeredin bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzel 9 haftalık olmuş..benim kusuruma bkmayın kafam biir milyon okuduğum çoğu şeyi hemen unutuyorum ilaçlardan dolayı kendimde değilim.as bebeğin için çok üzüldüm cnm en azından dondurulmuşun varmı benim o da yok ayrı ücret istediler veremedik bizde zor tedavi olabilmiştim zaten.en baştan başlıcam ben başlamaya karar verdiğimde tabi..bi süre gideceğimi sanmıyorum manevi durumumdan çok maddi durumum ön planda şuan( rabbim yardımcımız olsun çok kötü bişey kaybetmek.dışarı çıktığmda bilen kişilerin beni teselli etmesi acımı daha çok arttırıyor yaram daha çok kanıyor.tarifi zor bi duygu...hepiniz allaha emanet olun iyi akşamlar..mimoza inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır bugünlerinin tadını doyasıya çıkar.ben 12 gün boyunca karnıma elleyip meleğimi seviyodum şimdi elim karnıma vardığında canım acıyo..hayal kırıklığı çok zor
İnşallah canım benim hayırlısıyla hepimiz anne olacağız ınşallah ben ilk defa dondurulmuslarla deneyeceğim korkudan bundan galiba çözününce bozulurlar mı tutunurlar mı bilmiyorum kafam çok karışık transfer aşağı yukarı ne zaman olur ki acaba bi de ne zaman cozuyorlar seninkinde bozulan oldu mu süreç nasıl işliyor anlatır mısın
canım benim banim en büyük moralim sensin dondurulmuşlarıma beni ilk sen inandırdın,sen cesaretlendirdin allah razı olsun hepiniz destek oldunuz sorunsuz atlattım,7. günüm bugün unutmak belirti aramamak istiyorum ama karnımı altı çok şiş ve sürekli sızlıyo jelin geri gelmemesi kafamı karıştırıyo yarın ya da sonraki gün kan testi yapıcam nasipse,inşallah bende diğer dondurulmuş tedavileri için umut olurum ...
Liymeredin sağol canım bende inşallah dualarima başlamak istiyorum meryem süresini okuyucam babanneme sözlücem o bir kaç kisi bulabilirse başlıyim diyorum tek başına günde 7tane okuyamam 7günde bitmesi gerekiyor sanırım onun dışında ya varis çekmeye devam ediyorum tefriciye bitirdim ama yine okuyabilirim ama önce meryem süresini okumak istiyorum başka hangi dualar vardı
Hepinize yazdığınız cvplardan dolayı çok tşk ederim..lilymeredin bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzel 9 haftalık olmuş..benim kusuruma bkmayın kafam biir milyon okuduğum çoğu şeyi hemen unutuyorum ilaçlardan dolayı kendimde değilim.as bebeğin için çok üzüldüm cnm en azından dondurulmuşun varmı benim o da yok ayrı ücret istediler veremedik bizde zor tedavi olabilmiştim zaten.en baştan başlıcam ben başlamaya karar verdiğimde tabi..bi süre gideceğimi sanmıyorum manevi durumumdan çok maddi durumum ön planda şuan( rabbim yardımcımız olsun çok kötü bişey kaybetmek.dışarı çıktığmda bilen kişilerin beni teselli etmesi acımı daha çok arttırıyor yaram daha çok kanıyor.tarifi zor bi duygu...hepiniz allaha emanet olun iyi akşamlar..mimoza inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır bugünlerinin tadını doyasıya çıkar.ben 12 gün boyunca karnıma elleyip meleğimi seviyodum şimdi elim karnıma vardığında canım acıyo..hayal kırıklığı çok zor
ece nerdesin umarım kötü bişey yoktur merak ettik seni ve bebeği rabbim yardımcın olsun
Canım ne güzel iste,icin rahatliyipordur eminim,sen benim bildiklerimi yazmışsın zaten, birde Yasin geldi aklıma..hani ben Arapça dinliyorum ama daha cok türkceye çevrilmiş halini iyice anlayıp sindirerek okumaya çalışıyorum en cokta Meryem okudum türkcesini bide sürekli sizler icin dua ettim (yani türkce :)))
Allah kabul etsin dualarını canım ben arapça da okuyabiliyorum az çok bende türkçesini okumadan önce çok zorlanıyordum ama türkçe mealini okuduktan sonra anlamını bildiğim için daha kolay okumaya başladim bende ışte öyle öğrenme aşamasında inşallah ilerde daha çok iyi okurum ve bende sizlere dua edicem bebek sahibi olmayanlara olsun diye hamilelere de sağlıcakla hamilelik geçirip bebeklerine kavuşsun diye
İnşallah canım benim hayırlısıyla hepimiz anne olacağız ınşallah ben ilk defa dondurulmuslarla deneyeceğim korkudan bundan galiba çözününce bozulurlar mı tutunurlar mı bilmiyorum kafam çok karışık transfer aşağı yukarı ne zaman olur ki acaba bi de ne zaman cozuyorlar seninkinde bozulan oldu mu süreç nasıl işliyor anlatır mısın
Ben aranıza yeni katıldım.36 yaşındayım,5 yaşında bir kızım var.2.bebek için tedavi+2 aşılama oldum ama gebelik olmadı.Cuma günü itibariyle tüp bebek uygulamasına başladık.Bu yola başvurmş anne adaylarına Allah hayırlısıyla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.Umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim.Sonuç ne olursa olsun hepimiz için en hayırlısı olsun dilerim.
sonucmu aldım 2.00 ye dusmus svındım en azından dış gebelık ıhtımalım ortadan kalktı..işte 3 gun oncesınde yıyıp btrdım kendımı sımdı degerımın dusmesıne sevındım hayat ne garıp kurtaj olmadan operasyon gecırmeden melegım kendılıgınden gıttı..
Allah kabul etsin dualarını canım ben arapça da okuyabiliyorum az çok bende türkçesini okumadan önce çok zorlanıyordum ama türkçe mealini okuduktan sonra anlamını bildiğim için daha kolay okumaya başladim bende ışte öyle öğrenme aşamasında inşallah ilerde daha çok iyi okurum ve bende sizlere dua edicem bebek sahibi olmayanlara olsun diye hamilelere de sağlıcakla hamilelik geçirip bebeklerine kavuşsun diye
canım iğnesiz ilk günün nasıl geçiyor:)) buarada ben de eceyi merak ettim ya
Cok şükür iyi dün genel cerraha gösterdim kalçalarımı apse yapmamamış ama iltihap olmus,badem büyüklüklerinde sislikler var ve ovalamayla inmiyo iste iğnelerde şükür zamanında bitti de simdiden sonra sisleri indirmeyle ugrasicam...insAllah ecede bugün uğrarda guzel haber verir...sen nasılsın? Nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?