Kder arkadaslarım merhaba tekrar
Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi
AttAbebek, as89, flaszk, gitensu yazdıklarınızı anneme okudum , oda çok mutlu oldu, annem derki; hepinize ve gruptaki herkese ; allahım hepiniz için sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın diyor ve şimdi dua ediyor....
herkese selamlar keyifler iyidir umarım yeni bir yılla girmemize çok az kaldı inş. yeni yılda hepimiz sağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz ve tedavi olcak arkadaşlara burdan umut olmaya devam edderiz onlar içinde yeni yılda önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar göbişlerinde bebeklerinin scacık sevgisini hissettiği güzel günler diliyorum rabbim hepimiizin kucağını doldursun inş.
lilicim doktr çok korkutmuş seni anladım benim çevremde 30 kg alan vardı çok iyi hatırlıyorum fazlasıyla verdiler kiloları inş. şeker yüklemende iyi çıkar doktorlar sriskleri söylemek zorunda ama bazen abartıyorlar işte inş. temiz çıkçak sonuçların
tubischçim iş.n mayısta tedavin olumlu olcak allahın izniyle dualarımıla yanınızdayız meraketme
Kder arkadaslarım merhaba tekrar
Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi
AttAbebek, as89, flaszk, gitensu yazdıklarınızı anneme okudum , oda çok mutlu oldu, annem derki; hepinize ve gruptaki herkese ; allahım hepiniz için sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın diyor ve şimdi dua ediyor....
Edirne , ironik, attAbebek Allah sizden razı gelsin çok sağolun kızlar, gebelikte kritik olan 24 ve 3028. Haftalarıda atlatayım hayırlısı ile bu kilolarkada baş ederim elbet, ama edemezsem de ne yapayım artık ne savaşlar verdik oğlumla Buda geçer yeter ki kilo alımım ona zarar vermesin ...
Sabahın 4 ü ve ben gene malumunuz uyuyamadım, kaşıntıdan ölücrm sanki , psikolojik desem bu saatte ne psikolojisi , kanarcasına kaşınıyorum aman neyse....sadete gelicem ;
Sabaha yakın dualar belki biraz daha net duyulur diye ; Rabb'imden hepimiz için dua ediyorum ; bu yıl hepimiz için geride kalıyor ve yepyeni umutlar getiriyor ; hepimizin en büyük ve ortak dileği belli , sağlıkla yavrularımıza kavuşmak , kimilerimiz bu süreçte , kimilerimiz beklemede , kimilerimiz umut savaşı vermekte, ne olursa olsun hepimiz bu anlamda bir bütünüz, bazen anne olmak için illa doğurmak gerektiğini düşünmüyorum bazen bir çocuğa öyle derin bakarsın ki yer yüzünün en gerçek en guzel annesisindir o an da ....yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... Dünyanın her yerinde bu problemleri yaşayan binlerce kadın var, hepimiz anne olucaz , hepimiz sabırla o günü bekliyoruz , yeter ki allahım bize sabır ve dayanma gücü versin, hepinizin n kadar güçlü olduğunu biliyorum , yer yüzünde anne olmak için bu kadar ağır tedavilerden geçen biz tüp bebek annelerini Rabbim elbet görecek,buna tüm kalbimle inanıyorum , evet bir gün de mucize olmaz belki 1 Ocak'ta hemen ama yeter ki inanalım, yeter ki tüm kalbimizle çağıralım bebeklerimizi, biz hazırız anne olmaya yavrular , sizi bekliyoruz tüm benliğimizle lütfen artık sizlerde bizlerin hasretine son verin ....
Kader arkadaşlarım hepinize mutlu, sağlıklı ,bol bebekli ama en önemlisi ailecek huzurlu ve sağlıklı olacağımız nice nice yıllar diliyorum ....
Sevgiler
Lily
evet canim haklisin sonradan keske iki kez kullansaydim demektense bende ikiye cikarayim.sut pompasi bencede gerekli.bide erken dogumdan dolayi bebisler hemen ememiyebilir degilmi.ama bebek arabasi icin baston tipli hafif tabi buikiz arabalarindan alsak daha iyi olur gibi dusunuyoruz biz.disari cikinca ikimizin eli dolu olursa biraz sıkıntı olabilir sanki.tabi son kararimiz degil bakalim hangisi olacak.kullanmadanda bilinmezki dimi.esimin arkadasinin ikizleri var.2 yasina kadar emmisler ve sagma makinasi kullanmamisama onlarinki dogal hamilelik ve 37.haftada dogmus bebisleri ins bizimkilerde o kadar dururlar ve seve seve emerler.amiiin
canım nasısın? inşallah bulantıların azalmıştır. inşallah sütümüz bol olur da ikisine de yeter:) süt pompasını sanırım bana arkadaşım verecek. bakalım kullanışlı olacak mı, neler yaşayacağız görücez:) araba konusunda hala kararsısız. haftasonu mobilya baktık, iki beşik almayı düşünüyoruz. dolap vs tam oda yapamayacağız, odamız okadar büyük değil. sen ne düşünüyosun?
iyiyim canim cok tesekkur ederim.bulantilarim azaldi sogan sigara gibi keskin kokular kaldi sadece.senin tamamen gecmistir umarim.amin canim ins bolca sutumuz olur hem sagariz hemde emziririz:)bizimde odamiz buyuk degil.2 tane park yatak tarzi dusunuyoruz.bakalim hayirlisi artik.opuyorum canim..
azalmasına çook sevindim canım. kokulara hassasiyet de zamanla geçiyor. bugun ilk kez yemek yaparken midem bulanmadı mesela. yeterince yerin yoksa park yatak ya da karyola tarzı sallanan beşikler iyi olabilir canım
bir kaç gündür göğüs kafesime doğru ağrılarım oluyor sende de oluyor mu? bugun ultrasonda biri altta biri üsteydi. üstteki baskı yapıyodur dedi doktor. bel ağrısı desen aldı başını gidiyor. Rabbim güç kuvvet sağlık versin de sonuna kadar sorunsuz gidelim inşallah. buarada benimkiler bugun gene tepişiyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?