Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ben test gunumu yzmıstım degıstı gıbı gorunuyo ama pek de bıse anlamadımmm :)))))
aslına bakarsan bende cok kotuyum ama boyle olmamamız gerekıyo bılıyosun dımı.. aynı dert bende de var bazen o kadar cok canım cekıyo kı sıgarayı... evde annem babam esım hepsıde ıcıyo balkona cıkıp ıcıyolar ama yıne de cok canım ıstıyo bazen esımden bı kac kere cekıyorum bende umarım bıse olmazzz :(((

Tuba,menac, sigara yok :) dayanacaz,ne zorluklarla ne tedavilerle,ne ilaclarla onları tutmaya çalışıyoruz sakın kızlar, kim yanımızda ne kadar icerse icsin dayanıcaz,ben tiryakiyim ve dayanıyorum sizde dayanacaksınız...kahve,çay onu tetikleyen seylerden uzak dürüyorum ben bide cok isteyince firtlamak yerine sakıza abaniyom ben :)))Sizde firtmayin sakın...kontrol edicem sizi haa:)))

canımmmm o kadar mutlu oldum kı anlatamamm hadı gözumuz aydın senınle actık hamıs haberlerımızı ınsallah gerısı de gelecek :) bebısımıze ıyı bak dıkkatlı ol dınlen bol bol :) cok cok opuyorum senı ve tekrar tebrık edıyorummmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Tubacim cok teşekkür ediyorum,bende seni cok cok öpüyorum ,darısı basına en kısa zamanda inşallah
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :):):):)
Tuba,menac, sigara yok :) dayanacaz,ne zorluklarla ne tedavilerle,ne ilaclarla onları tutmaya çalışıyoruz sakın kızlar, kim yanımızda ne kadar icerse icsin dayanıcaz,ben tiryakiyim ve dayanıyorum sizde dayanacaksınız...kahve,çay onu tetikleyen seylerden uzak dürüyorum ben bide cok isteyince firtlamak yerine sakıza abaniyom ben :)))Sizde firtmayin sakın...kontrol edicem sizi haa:)))
, seyyyy tamam o zaman:) menac dıkkatlı ol teftişteyizzz

galiba excelde değiştirip aktarmak lazım... ondan değişmemiş...:ssz: bu arada çok kötüyüm ya bir sigara olsa da içsem diyorum :52:sonra hayır hayır bebeğe zararlı diyorum:19:

seni çok iyi anlıyorum ben bugün yumoşlar emniyette nasılsa diye yaktım bit tane :26:

kızlar merhaba benimde bugün kntrolüm vardı e2 m 400 küsür çıkmış 5. ğün bugün sizlerin e2leri nasldı ilk olanı yani?
dr rahim ii dedi şuanda gözüken 5-6 folekül var dedi.sizlerin kine göre şimdi sayı az geldi gözüme ama olsun artık :)

Sayıya çok takılmamak lazım. normal şekilde tek yumurta ile hamile kalınıyor... İnşallah o sayı az ama öz olan yumoşlardan pembe yanaklı, mis kokulu bebişler olur...:emir_bebek:

aslında heyecanlı bir bekleyiş var ya, hayatımın en çok içmek istediğim dönemi galiba :( içmiycemmmmmm içmiycemmmmm:36::36::36:

İçme arkadaşım senin karnında bebiş var... OPU'dan önce eşim izin vermiyordu. Bugün yumoşları emanet ettik diye göz yumdu...:32:

Geçmişi okuyamadım ama bu sayfada yazılanlardan yanlış anlamadıysam hamilesin kız inşallah doğrudur ve ben çok çok sevinirim şuan geçmişi okuyacak hiç vaktim yok kusura bakma :nazar:

Kızlar benim opu günüm de pazartesi inşallah çatlama iğnemi bu akşam vurdum malum yarın bayram 2gündür hazirlik temizlik derken giremedim yarın yada pazartesi geçmişi okurum inşallah hepinizi çok merak ediyorum neyse şimdiden herkese hayırlı bayramlar inşallah hepimizin bu bayramı uzun sürer bebek sevinci ile de bayram yaparız:nazar:

Lilymeredin canımsn çok sevindim allah emeklerini boşa çıkarmadı ayrıca oğlum cennetten kardeş yolladı yazmanda duygulandırdı...bizlere dua et ancak sen anlarsın bizi bu durumda...ne güzel rabbim bu bayram sevincine sevinç kattı....kendine çok dikkat et darısı bizim başımıza bizde kurban bayramı anneleri olalımda hepimiz adak olarak ortak danaya girelim bari :66: gülelim biraz dimi motive edelim birbirimizi :9:

Son düzenleme:
Kızlar benim opu günüm de pazartesi inşallah çatlama iğnemi bu akşam vurdum malum yarın bayram 2gündür hazirlik temizlik derken giremedim yarın yada pazartesi geçmişi okurum inşallah hepinizi çok merak ediyorum neyse şimdiden herkese hayırlı bayramlar inşallah hepimizin bu bayramı uzun sürer bebek sevinci ile de bayram yaparız:nazar:
cANIM hayırlı haberlerle gelirsin inşallah allah yardımcın olsun şimdiden...sana da bebeksiz son bayram dilerim...:21:

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]pazartesi transferi var :nazar::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 agustos test günü:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

cnm içime dogmuş bak ben peşin peşin seni listede hamiş ilan etmiştim zaten.cnm çok sevindim sag saglim hayırlısıyla kucagına al cnm inşallah saglıkla büyüt hayırlı evlatlar olsun cnm

Ellerin uğurlu senin Ece,:)) baya bir ugrasicak gibisin sen bu listeyle,inşallah tüm liste bastan sona hamile olacaaaaaaaak :))) dileklerin icin teşekkür ederim,aynı şevinci allahım sana da yaatacakinsallah...

sagol cnm inşallah dediğin gibi ugurludur ben sabahlara kadar ugraşmaya razıyım yeterki herkes hamiş olsun valla.:)
ay kızlar valla şu tedavi aşaması değilde 12 beklemek beni çok yorucak en korkutan kısmı 12 gün ama inşallah bu defa beklediğimize değicek.
hepinizin bayramı mübarek olsun seneye bayrama inşallah bebeklerimizle birlikte gireriz.

aslında heyecanlı bir bekleyiş var ya, hayatımın en çok içmek istediğim dönemi galiba :( içmiycemmmmmm içmiycemmmmm:36::36::36:

yaa bende içmek istiyorum ama içmiyorum tabe bugün transferim yapıldı 2tane konuldu iyi durumdalar dedi embriyolog....ama bu sigara offfffffffffffffffffffff

slm kızlar günaydın ay durdu durdum ama dayanamadım artık siğara krizi bi bende var sanıyodum ama hepimiz aynımışız
çok cnm istediğinde 1mg lık siğaralardan içime çekmeden 1-2 çekip atıyorum bende ama tranfer sonrası asla içmiyorum hatta çatlama iğnesinden sonra asla içmiyorum ama kesin kararlıyım bugün itibariyle 1-2 nefeste çekmicem artık güzel güzel gelişsin yumoşlar ama çok zor.

Ece,esra,Gül tekrar cok teşekkür ederim Yazılarınız icin...hepinize mutlu mutlu bayramlar,İnşallah seneye bu zaman seker bayramında yavrular kucağımızda olacak hepimizin...bu sabah bir fırladım yataktan ne oluyo ya test gunu mü bugün diye sonra hamile oldugum aklıma gldi, kız ben mala bağlıyorum bazen yat yat ondan heralde...sigara konusuna gelince hay dilimi eşek arısı...benactim ilk o konuyu meger cogumuzzda varmış o dert, dayanmak dısında bir care yok ne yazikki,bizi bizden başkasıda kontrol edemez tabiki, hayatta su güne kadar saçma gelecek belki ama bana en keyif veren sey türk kahvesi ve o, ama eğer bı bedel varsa bebeğim icin onu öderim,ama cok zor bilen bilir, ne hamileler biliyorum etrafımda ağzı burnunda fosur fosur günde 1 paket neredeyse,yuh diyorum sonra çatır çatır sağlıklı doğuruyorlar..vicdansizlik diyorum içtiğim halde ama ben yapamam hep aklıma su geliyor,6.7.hafta bebeğin kalbi oluşun kaninla kanın karışıyor vs....

yaa bende içmek istiyorum ama içmiyorum tabe bugün transferim yapıldı 2tane konuldu iyi durumdalar dedi embriyolog....ama bu sigara offfffffffffffffffffffff

canımmmm inşallahsıkı sıkı tutunurlar sana, gelecek Ramazan bayramında kalabalık bir aile olursunuz :)))

herkeze ıyı bayramlar bayram sekerlerımız en yakın zamanda gelsın konsun annecıklerının göbüşlerine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X