Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlarrr çok tatlısınız bu sıcak ilişki duygulandırdı beni daha doğrusu GONAL F BU ilaca başladığım günden beri ağlak yaptı ya:(((( yarın kontrolüm var benimde bakıcaz bakalım yumurtalara....

Hadi hayırlı haberler canım yarın, ağlamak iyidir asiri degilse, rahatlatıyor insanı,gülmek gibi.

lilymeredin yüzümüzü ilk sen güldür ben temmuz topiğin çok okudum oraakiler birbirlerine umut oldular ve iyi sonucu aldılar bizde alacağızzzz:):):)

Yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Benim FSH'min 15 olmasının sebebi yaşım, 36 yaşındayım. Her şey vaktinde iyi elbette ama işte kısmet bugüne oldu... Allah hepimize hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah... Gonal F'den 300 ünite bugün 2. kez yaptım, bir yan etkisi olmadı ama sanki yaptıktan sonra uykum geliyor, psikolojik mi bilmiyorum. Adetin 3. günü baktığında yumurtalar görmüştü, tam sayısını hatırlamıyorum :) Ama doktor dedi ki "senden 10 tane yumurta almamız lazım" dedi. 10 tane çıkar mı bilmem :) Keşke bir yolu olsa da ıkınarak sıkınarak büyütsek yumurtaları...

Ben inanıyorum ki burada birbirimize dua ederek başaracağız. Herkese bol sabırlar dilerim. Mübarek gecelerde dualarımız kabul olsun. Amin...

ben de amin diyorm amin benim de yaşım 35 ama inanıyorum ki bu ger anne olacağım ama yalnız değil bütün arkadşlarımla birlikte...

lilymeredin yüzümüzü ilk sen güldür ben temmuz topiğin çok okudum oraakiler birbirlerine umut oldular ve iyi sonucu aldılar bizde alacağızzzz:):):)

Mmine haydi inşallah umut olurum bide dondurulmuş ya belki daha cok umut olurum, bu arada soylemismiydim bilmem ama iki tane embriyom var icimde birinden biri yada ikisiyle inşallah güzel haber veririm size ama sonuc ne olursa olsun size hep destek ve umut olurum ben...hepimiz bebisli olucaz er ya da geç....

Mmine haydi inşallah umut olurum bide dondurulmuş ya belki daha cok umut olurum, bu arada soylemismiydim bilmem ama iki tane embriyom var icimde birinden biri yada ikisiyle inşallah güzel haber veririm size ama sonuc ne olursa olsun size hep destek ve umut olurum ben...hepimiz bebisli olucaz er ya da geç....

ayyyyy canım inş. ikiz olur çok sevindim o zaman bu akşam herkes 1000 defa yavaris çeksin perşembeyi cumaya bağlayan gece zaten ben cumları 1000 defa çekiyorum

Merhaba arkadaslar,transferden bu yana uç gun gecti ama her gun bir ay gibi geldi bana, igneler kalçamda bir türlü dağılmıyor, her gun ağlamaya başladım gene, neyseki ilaclar beni sürekli uyusturuyo gibi en azından uykusuzluk sıkıntısı yasamıyorum, esim sagolsun izin almıştı 3 gündür yanimdaydi ama şimdi gitti ise ,yalnızım boynum biraz bükük kaldı, sürekli yatmak cok zor...hepiniz icin sürekli dua ediyorum bir arkadas yazmış tanımadığımız insanlar icin dua etmek ayrı bir sey.ama su bir değişmez gercekki bizi bizden baska kimse daha iyi anlamaz, hepinize sürekli dua ediyorum, toplama,tedaviye başlama ,transfer ve bekleme icin herkese bol sabır ve şans, dilerim emeklerimizi ve sesimizi duyar....

ayyy topiğin ilk annesi sen olacaksıııın. ne güzel. dualarımız seninle. inşallah 7 gün sonra güzel haberini alıp halay çekeceğiz burada .... :64::64::64::64::64:

ayyy topiğin ilk annesi sen olacaksıııın. ne güzel. dualarımız seninle. inşallah 7 gün sonra güzel haberini alıp halay çekeceğiz burada .... :64::64::64::64::64:

Ay ironik inşallah ,hemen arkadan da siz gelin, burdayiz burdayiz , ya varis cekiyodum,o duayı bilmiyordumda onu araştırdım ne güzel anlamı varmış... Bu arada halay tiplemelerin cok komikkk:)))

Ay ironik inşallah ,hemen arkadan da siz gelin, burdayiz burdayiz , ya varis cekiyodum,o duayı bilmiyordumda onu araştırdım ne güzel anlamı varmış... Bu arada halay tiplemelerin cok komikkk:)))

Allah kabul etsin canım, ben de çekeceğim o zikiri inşallah. bizim için de dua et olur mu?

maşallahh topiğimizde git gide şenleniyorrr halaylar,eğlenceler başlamışş bileee:118::118:
wallahi bu topik sayesinde insanın hem morali düzeliyor,hem kendine destek verenleri oluyor yalnız hissetmiyor insan kendini zamanın da kolay geçmesini sağlıyor walla

Lilymeredin canım transferin hayırlı olsun topiğimizin ilk annesi olacaksın inşallahh:49::49::49:

kızlar bu ilaç fiyatları ne kadar değişiyor merkezden çıktık ilaç almak için bir eczaneye girdik puragon,menagon,baskılama ve çatlatma iğnesine 1300tl dediler.neyse tanıdık bir eczaneden 1000 tl ye düştüler öle aldık artık son fiyat dediler:37::37:bilmem daha indirim yapılabilir miydi de bir poşet dolusu ilacımızı aldık çok garip geldii wallahi

tedavimi kayınvalidemlerde yaptırdığım için eşim yok hep onlarla gidiyoz hastaneye falan eczacı da diyor ki niye acele ettininz daha bir yıllık evliymişiniz diyor yoksa karşı taraf mı baskı yapıyor diyor,dediler karşı taraf biz oluyoruz gelinimiz dediler şaşırdı adam baya.
sağolsunlar çok destek çıkıyolar zorlu bir süreç gerçekten bir poşet dolusu ilacı görünce dumur oldum walla inşallahh sonucu hepimiz için güzel olur çabalarımızın karşılığını alırız:49::49::49:

maşallahh topiğimizde git gide şenleniyorrr halaylar,eğlenceler başlamışş bileee:118::118:
wallahi bu topik sayesinde insanın hem morali düzeliyor,hem kendine destek verenleri oluyor yalnız hissetmiyor insan kendini zamanın da kolay geçmesini sağlıyor walla

Lilymeredin canım transferin hayırlı olsun topiğimizin ilk annesi olacaksın inşallahh:49::49::49:

Ya ne komik ikonlar buluyosunuz cok eğleniyorum hele takla atan bebek cok sapsal :)) suoerisi cok sagol inşallah olumlu beta gelir, bu topigi gercekten ben de seviyorum artık uykuvakti iyi geceler agustos anneleri :)

kızlar bu ilaç fiyatları ne kadar değişiyor merkezden çıktık ilaç almak için bir eczaneye girdik puragon,menagon,baskılama ve çatlatma iğnesine 1300tl dediler.neyse tanıdık bir eczaneden 1000 tl ye düştüler öle aldık artık son fiyat dediler:37::37:bilmem daha indirim yapılabilir miydi de bir poşet dolusu ilacımızı aldık çok garip geldii wallahi

tedavimi kayınvalidemlerde yaptırdığım için eşim yok hep onlarla gidiyoz hastaneye falan eczacı da diyor ki niye acele ettininz daha bir yıllık evliymişiniz diyor yoksa karşı taraf mı baskı yapıyor diyor,dediler karşı taraf biz oluyoruz gelinimiz dediler şaşırdı adam baya.
sağolsunlar çok destek çıkıyolar zorlu bir süreç gerçekten bir poşet dolusu ilacı görünce dumur oldum walla inşallahh sonucu hepimiz için güzel olur çabalarımızın karşılığını alırız:49::49::49:

aynen cnm ya bende bir poşet dolusu ilacı görünce bu ne ya dedim:1: benim 1150 tuttu bugün 340 tl daha eklendi 1500 tamamladık ..bugün kontrolüm vardı 7 tane yumurtam olmuş durumları iyi dedi salı günü de toplama var o güne kadar ne olur bilmem yumoşlar inş güzel haberler alırımda bu kadar emeğe de değer ve inş burdaki herkesin emeğini boşa çıkarmasın rabbim :49:

Ettim bile, sürekli ediyorum birde hep yatıyorum ya hepimize bol bol dua ediyorum canım:)

Arkadaşım bir de "Ya Hafız" ismi-i şerif'ini zikir olarak çek. Yâ Hâfız: Her şeyi koruyan, gözeten, muhafaza eden, kemâl ve ikram sahibi olan Yüce Rabbimizin İsm-i Şerifidir... Rabb'im karnındaki bebişi korusun, sana bağışlasın inşallah...

Merhaba arkadaslar,transferden bu yana uç gun gecti ama her gun bir ay gibi geldi bana, igneler kalçamda bir türlü dağılmıyor, her gun ağlamaya başladım gene, neyseki ilaclar beni sürekli uyusturuyo gibi en azından uykusuzluk sıkıntısı yasamıyorum, esim sagolsun izin almıştı 3 gündür yanimdaydi ama şimdi gitti ise ,yalnızım boynum biraz bükük kaldı, sürekli yatmak cok zor...hepiniz icin sürekli dua ediyorum bir arkadas yazmış tanımadığımız insanlar icin dua etmek ayrı bir sey.ama su bir değişmez gercekki bizi bizden baska kimse daha iyi anlamaz, hepinize sürekli dua ediyorum, toplama,tedaviye başlama ,transfer ve bekleme icin herkese bol sabır ve şans, dilerim emeklerimizi ve sesimizi duyar....

ilk bebiş haberimiz senden gelsin uğur getirsin bize :D

kızlar günaydınnn işte mutlu bir gün daha mutlu sona doğru gidiyoruz inşallah herkes tedavi sırsında hangi duaları okuduğunu yazarsa çok mutlu olacağım. Ben ya varis ya evvel çekiyorum 100 tane annem 41 yasin okuyor bir de bir tanıdığımız meryem suresini okuyor.

Back
X